Beárazták Matolcsyt
Kicsit gyengült, de azután vissza is erősödött a forint Matolcsy jelölésének a hírére. Az elemzők szerint beárazták a döntést, kérdés, mond-e olyat a jelölt délután, ami megmozgatja a piacokat.
Beárazták Matolcsyt

Kicsit gyengült, de azután vissza is tért eredeti árfolyamához a forint Matolcsy György jegybankelnöki jelölésének hírére. Egy euróért 295 forintot kértek a bejelentés előtt a piacon, majd az árfolyam 50 fillérrel gyengült, aztán vissza is erősödödött.

 

Rövid távon nem lesz különösebb hatása annak, hogy Matolcsy György Nemzetgazdasági Minisztert jelölte Orbán Viktor miniszterelnök a jegybank élére – állították egybehangzóan a Nol.hu-nak nyilatkozó elemzők. Ezt a forgatókönyvet lényegében már beárazta a piac. – Az lenne a meglepetés, ha ezen valaki meglepődne – foglalta össze Árokszállási Zoltán, az Erste Bank elemzője. Kondrát Zsolt, az MKB Bank vezető elemzője ehhez hozzá tette: durva reakciókra azért sem kell számítani, mert azért egy ilyen váltás, azért szakmailag nem egyik napról a másikra történik meg.

 

A folytatás a nol.hu-n olvasható.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
5    -    9    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.