Az MSZP visszaadja a trafikokat!
Júliustól szinte csak a Fidesz barátai árulhatnak cigarettát Magyarországon. A kormánypárt ugyanis – akárcsak a földbérletek esetében – ismét a saját haverjainak kedvezett, az ő kezükre játszotta a „Nemzeti Dohányboltok” koncessziós jogait.
Az MSZP visszaadja a trafikokat!

Olyanok nyertek, akiknek semmi közük a dohánypiachoz. Nyert például egy minisztériumi államtitkár édesanyja, nyert szinte a teljes CBA-vezérkar, de nyert Palcsó Tamás is, aki Fidesz-rendezvényeken énekelt. Pedig Fidesz azt ígérte, hogy a trafikpályázaton kismamáknak, munkanélkülieknek és megváltozott munkaképességűeknek kedveznek, ezek a boltok nekik adhatnak majd megélhetést.


 
Kiderült: Orbán Viktor ismét hazudott az embereknek.


 
Évtizedek óta dolgozó trafikosok ezrei kénytelenek bezárni az üzletüket, több tízezer ember veszíti el az állását, a megélhetését, vagy kénytelen átadni a hasznát a fideszes haveroknak. Beszámolók szerint a győztesek pénzbehajtó brigádjai már járják is a trafikokat a következő kérdéssel: fizetsz vagy bezársz?


 
Ezt a gyalázatos állapotot mielőbb meg kell szüntetni!


 
Az MSZP nem hagyja, hogy a Fidesz elvegye több tízezer kereskedő megélhetését. Az MSZP 2014-es kormányváltás után azonnal eltörli a dohánykereskedelem monopóliumát, és visszaadja a kereskedelmi jogokat a most kisemmizett trafikosoknak! Az MSZP felül fogja vizsgálni a nyertes pályázatokat is, s ahol szabálytalanság derül ki, ott megteszi a szükséges jogi intézkedéseket.


 
Lukács Zoltán
az MSZP frakcióvezető-helyettese

 

(MSZP.hu)

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
8    +    7    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.