Az európai életet nem a jobboldal fogja elhozni
Tudom, hogy a demokratikus ellenzéki koalíció szavazói, aktivistái most csalódottak. Én is az vagyok. Mindannyian jobb választási eredményben bíztunk. Őszinte, mély, saját hibáinkat feltáró elemzésre van szükségünk. Ezzel foglalkoztunk a választmányi ülésen.
Az európai életet nem a jobboldal fogja elhozni

Tudom, hogy a demokratikus ellenzéki koalíció szavazói, aktivistái most csalódottak. Én is az vagyok. Mindannyian jobb választási eredményben bíztunk. Őszinte, mély, saját hibáinkat feltáró elemzésre van szükségünk. Ezzel foglalkoztunk a választmányi ülésen. Nem elégedhetünk meg ugyanis azzal, hogy a jobboldal által uralt sajtóra, a pluralizmus hiányára, a Fidesz pénzügyi fölényére vagy az eltorzított, igazságtalan választási rendszerre hivatkozunk. Ezek olyan adottságok, amelyekkel hosszabb távon is számolnunk kell, ha győzni akarunk, tanulnunk kell az elmúlt hónapokból, a hibákból.

 

Mi méltó, európai életet akarunk Magyarországon mindenkinek, és az már látható, hogy ezt nem a jobboldal fogja elhozni. A csalódottság után hétfő hajnalra megérett bennem a dac a még keményebb küzdelemre, mert az igazság a mi oldalunkon van, márpedig az igazság tartósan sehol nem marad ellenzékben. Az a kormány, amelyik nem tudja javítani a többség életkörülményeit, előbb vagy utóbb át kell adja a helyét. A második Orbán-kormány emberek millióit tette szegényebbé, ha a harmadik ugyanezt a politikát folytatja, csak romok maradnak utána.

 

A folytatáa az MSZP honlapján olvasható el.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
0    +    1    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.