Átléptek a komondoron
Nincs ok arra, hogy hibáját elismerje - indokolta az élettársa megverésével gyanúsított fideszes Balogh József, hogy miért nem mond le mandátumáról és egyéb tisztségeiről, csak a Fidesz frakcióját hagyja ott. A vak komondorról szóló állítások után most "a balliberális média támadásáról" beszélt.
Átléptek a komondoron

Élettársa nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett az őt ért bántalmazástól, volt felesége rendszeres verésről számolt be. A Fidesz egyelőre megtűrné őt a parlamentben.

 

Úgy nevelték, hogy ismerje el, ha hibázott, de egyelőre úgy érzi, erre nincs oka. Egyebek között ezt nyilatkozta Balogh József fideszes képviselő a most.444.hu című portálnak. Fülöpháza polgármestere bejelentette azt is, hogy kilép a Fidesz parlamenti frakciójából, "ezzel védi pártját és kormányát a balliberális média támadásaitól". A mandátumát ugyanakkor nem akarja visszaadni, független képviselőként folytatja a munkát. Mint mondta, meg akarja várni a vizsgálat eredményét, mert "szeretné, hogy kiderüljön az igazság".

 

Arról Balogh nem nyilatkozott, hogy az Országgyűlés mezőgazdasági bizottságának tagjaként folytatja-e a munkát, és azt sem említette, hogy a Fidesz országos választmányának alelnökeként hogyan képzeli a jövőt. Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője nem szólította fel egyértelműen a képviselőt, csupán annyit mondott: kizárólag Balogh rendelkezhet parlamenti mandátuma sorsáról. Megjegyezte, magánemberként, férjként és apaként is elfogadhatatlannak tartja, ha valaki bántalmazza szeretteit, családtagjait. A miniszterelnök egyelőre nem szólalt meg az ügyben.

 

A folytatást a népszava.hu-n találják meg.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
0    *    4    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.