Ángyán belekötött Csányi tehenészetébe
Ángyán József fideszes képviselő elképesztőnek nevezte, hogy Csányi Sándor 3,5 milliárdos tehenészete jelentős közpénz hozzáadásával épülhetett fel. Azt mondta, nagyon el kell gondolkodnia azon, hogy egy esetleges parasztpárt élére állna-e.
Ángyán belekötött Csányi tehenészetébe

Nem jó irányba haladnak a dolgok a magyar agráriumban, ez látszik abból, ahogyan 2010 óta elosztották mintegy 20 ezer hektárnyi állami föld lejáró bérleti jogát, és ezért a politikai elit felelős, amely szövetkezett a spekulatív tőke embereivel - jelentette ki pénteken Ángyán József a Bama.hu beszámolója szerint Pécsett, ahol a Patacs Rácváros Egyesület meghívására tartott előadást.

 

A volt földművelésügyi államtitkár szerint 400 ezer hektár állami föld 80 százaléka olyanok kezében van, akik spekulációs céllal, feltehetően politikai hátszéllel kerülhettek helyzetbe, közülük nem kevesen 0, 10, 100 forintos hektáronkénti bérleti díjat fizetnek. A fideszes földosztogatásról példaként hozta a felcsúti polgármestert, Mészáros Lőrincet, aki 25 beadott pályázatából 25-öt nyert.

 

A teljes cikket az [origo]-n olvashatják.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
2    *    1    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.