A köztévé Híradócentrum-főszerkesztőjének esete a trafikmutyival
Talán nem véletlen, hogy a köztévé hírműsoraiban igen ritkán foglalkoznak a trafikmutyival, ugyanis a főszerkesztőnek, Németh Balázsnak a felesége két koncessziót is nyert a pályázaton - derítette ki az Index. Németh Balázs a portál megkeresésére úgy reagált: nem összeférhetetlen a pozíciójával, hogy a családjának trafikja van.
A köztévé Híradócentrum-főszerkesztőjének esete a trafikmutyival

Az Index információi szerint az m1 Híradó vezetőjének személyes érintettsége is van a trafikügyben, mivel családja két trafikot is nyithatott Nagykovácsiban.

 

A hírportál utánanézett, hogy az MTVA videótárában a trafik szóra keresve idén januártól mindössze 24 anyagot dob ki a kereső, a trafikmutyira viszont egyet sem; ráadásul ezekből jó néhány a kevésbé nézett reggeli műsorokban szerepelt. Az Index kérdésére az RTL Klub azt válaszolta, hogy január elseje óta az esti Híradóban 53 trafikos anyaguk ment le, míg a TV2-nél nem vezetnek ilyen statisztikát, a saját videótárukban 11 anyag szerepel, azaz a TV2 még kevesebbet foglalkozott a témával.

 

Nagykovácsiban négy trafik nyílt meg július elsején, mint az Index a helyszínen megtudta, ebből kettő egy tulajdonos, Varga Patrícia kezébe került. Mindkettőt a helyi CBA-ból választották le, és mint az ajtóra kifüggesztett tábláról kiderült, a Dohánypapír Bt. a TV2-s Németh Lajos meteorológus címére van bejelentve. A portál kiderítette, hogy Varga Patrícia Németh Lajos menye, azaz fiának, az egykor a TV2-nek sportriportokat készítő Németh Balázsnak a felesége. Németh Balázs viszont 2009 óta az MTI munkatársa, később a Hírcentrum egyik szerkesztője, majd idén február óta az MTI Híradócentrum főszerkesztője.

 

A folytatást a nol.hu közli.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
0    -    5    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.