A Közgép telephelyéhez láncolták magukat az elempések
Huszonhat embert, országgyűlési képviselőket és aktivistákat vittek el a rendőrök a Közgép telephelyéről, ahol Nyerges Zsolt és Simicska Lajos ellen tüntettek. Rendőri intézkedéssel szembeni ellenszegülés a vád.
A Közgép telephelyéhez láncolták magukat az elempések

Elempés képviselők és aktivisták láncolták le magukat a Közgép Soroksári úti telephelyén, jelentette helyszíni tudósítónk. A parlamenti képviselők és aktivisták kis csoportja szerdán délelőtt bement a telephelyre, melynek udvarán összeláncolták magukat. A rendőrség másfél órával a demonstráció kezdete után érkezett meg a helyszínre.

 

                 A kiérkező rendőrök értékelése szerint a tüntetők magánlaksértést követtek el, ezért mindenkit igazoltatnak. A gyanút egy másik rendőr később magánbirtoksértésre módosította.

 

Nyerges Vonataó

 

Tudósítónk jelentése szerint "Elég volt az oligarchákból" és "Elég volt" táblákkal demonstráltak, a telephely bejáratánál pedig egy "Nem leszünk Simicska-gyarmat" feliratú molinót feszítettek ki. Vágó Gábor parlamenti képviselő és mikroblogger[1] szóvicces pólóval támad, pólója elején Talicska Lajos, a hátán egy Nyerges Zsolt arcképével díszített nyerges vontató látható. Mindkettő szarvas mikroblogger[2] alkotása. Scheiring Gábor LMP-s képviselő Facebook-adatlapján egy bejegyzésben[3] úgy fogalmaz: "Egyébként valóban: a cél Talicska Lajos és a Nyerges Vontató tolvajlásainak megakadályozása!" 

 

A tiltakozó megmozdulásról szóló beszámoló folytatását elolvashatják az Indexen.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
5    +    1    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.