A békemenet mentette meg Orbánt
Katasztrofális lenne kilépni az Európai Unióból, bár érzelmileg érthető felvetés - erről is beszélt Orbán Viktor az Egy a haza - Békemenet 2012 című, csütörtökön bemutatott kötetben olvasható interjúban. A kormányfő az interjúban kijelentette: a januári békemenet nélkül valószínűleg már nem lenne miniszterelnök.
A békemenet mentette meg Orbánt

A gazdaságpolitikáról pedig azt mondta, a legszívesebben semmilyen adót nem szedne a munkabér után.

 

Orbán Viktor szerint ha nincs a januári békemenet, könnyen lehet, hogy már nem ő a miniszterelnök, kormánya nem élte volna túl a támadásokat. A kormányfő az Egy a haza - Békemenet 2012 című, csütörtökön bemutatott kötetben olvasható interjúban azt mondta: valóban volt a tavalyi év végén Magyarországgal szemben egy olyan támadás, amelytől bizonyos erők azt remélhették, hogy "politikai változást kényszerít ki Magyarországon, beleértve ennek személyi konzekvenciáit is".

 

Ha nincs a békemenet, ha nem állt volna sorompóba néhány százezer magyar, hogy világossá tegye, ragaszkodik ahhoz, hogy demokratikusan dőljenek el az ország dolgai, "akkor lehet, hogy valóban nem éltük volna túl ezt az időszakot. Ha a hagyományos diplomáciai szkander erőszabályai érvényesültek volna, és a közönség nem szállt volna be a mérkőzésbe az egyik fél oldalán, akkor könnyen lehet, hogy ezt az interjút tényleg egy másik miniszterelnöknek kellett volna adnia" - fejtette ki. 

 

A teljes cikket az [origo]-n olvashatják.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
0    +    3    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.