1,2 milliót kereső fideszes: szégyenkezzenek a dologtalanok
Lázár János örökbecsű mondása óta tudjuk: a Fidesz nem véletlenül vesz el a szegényebbektől, hisz "akinek nincs semmije az annyit is ér". Orbán korábbi tanácsadó államtitkára, Bogár László pedig azt közölte a magyar társadalom egyharmadáról: „ezeket az embereket igenis ott kell hagyni az út szélén".
1,2 milliót kereső fideszes: szégyenkezzenek a dologtalanok

Most újabb fideszes mutatta be világképüket. Amikor a Blikk a miniszteri biztos képviselők zsíros fizetéséről érdeklődött, Bábiné Szottfried Gabriellát is megkérdezte. A „védőnői szolgálat megújí­tásért felelős" Bábiné a 907 ezres képviselői fizetése mellé kapja ugyanis a 350 ezres miniszteri biztosi pótlékot. Bábiné a következőt válaszolta. „A munkámat tisztességgel végzem, ezért az ágazati miniszter által meghatározott juttatást elfogadni nem gondolom, hogy szégyen lenne. Szégyen az, ha valaki annak ellenére sem dolgozik, hogy lehetősége lenne rá, vagy pedig nem tisztességes úton jut pénzhez."

 

A Fidesz persze szeret úgy tenni, mintha könnyen munkához lehetne jutni, annyira javult volna a foglalkoztatási helyzet. Azonban a statisztikák a 49 ezer forintos közmunka mellett főként azért javulnak, mert a munkaképes korúakból százezrek külföldre menekültek dolgozni.


A teljes cikkért kattintson az Egyenlítő blogra!

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
5    -    2    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.