Kapcsolódó tartalmak: USA

Hír: Donald Trump üzenete a magyar baloldalnak

A hazai demokraták persze a Brexitből, illetve az egyre esélyesebb francia, osztrák és talán német földindulásból is okulhatnának.

Hír: Magyarországon folyamatosan csökken a sajtószabadság

Pár soros közleményt adott ki az amerikai külügyminisztérium Hungary Media Freedom, azaz Magyar Sajtószabadság címmel.

Hír: Orbán egyre idegesebb

Orbán Viktort egyre feszültebbé teszi a bizonytalanság. Nem tudja, milyen lépésekre számíthat a közeljövőben az Egyesült Államoktól, miközben maga is érzi: Washington nagy nyomás alatt tartja Magyarországot. Ennek ellenére a miniszterelnök nem tesz engedményeket, mint ahogy a NAV vizsgálatai is helyben topogni látszanak.

Hír: A NAV-elnökét és több magyar üzletembert kitiltottak Amerikából

Tegnap a Napi Gazdaság arról írt, az USA magyar adóhatósági vezetőket tilt ki az országból, mert vizsgálat folyik amerikai érdekeltségekbe tartozó cégek ellen. Ezzel szemben pénteken olyan hírek jelentek meg, melyek alapján úgy tűnik, minden pont fordítva van: magyar üzletemberek próbáltak meg amerikai cégeket korrumpálni.

Hír: Aláásta a bizalmat a kormány

Miközben Washington egyre határozottabban ad hangot aggályainak az alaptörvény negyedik módosításával kapcsolatban, itthon közös tiltakozásra készül a demokratikus ellenzék. Az alkotmányosság megvédése érdekében ugyanis egyeztetésre hívta az ellenzéki pártok vezetőit Bajnai Gordon, az MSZP és a Demokratikus Koalíció pedig azonnal asztalhoz ülne.

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
5    +    6    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.