Kapcsolódó tartalmak: új arculat

Hír: Az MSZP képes változni, tanulni, talpra állni

Elkészült a Magyar Szocialista Párt új arculata, amelyet Mesterházy Attila pártelnök Kunhalmi Ágnes és Demeter Márta elnökségi tagok segítségével tárta a nyilvánosság elé a párt választmányának szombati ülésén.

Hír: Megújul az MSZP arculata

Új arculatot kap a Magyar Szocialista Párt. Az európai szociáldemokráciákba szervesen illeszkedő új, dinamikus arculat elemeit mutatta be Mesterházy Attila, az MSZP elnöke. A hosszú hónapokon át tartó tervezés koordinátora Baja Ferenc volt.

Hír: Új logóval és Ron Werberrel erősít az MSZP

A Magyar Szocialista Párt az elveszített választások óta jelentős átalakuláson ment át: szinte teljesen átírták a párt alaptörvényének számító alapszabályt, friss arcokkal töltötték fel a vezetői szinteket, a korábban első vonalas prominenseket pedig hátrébb húzták a kirakatból.

Hír: Mesterházy folyamatos kampányra számít 2013-ban

Az MSZP elnöke arra számít, hogy 2013-ban szinte folyamatos lesz a kampány, az előzetes regisztrációra pedig a választások első fordulójaként tekint. Mesterházy Attila újságírói kérdésre megerősítette, hogy Ron Werber tanácsadóként segíti a szocialistákat.

Hír: Az MSZP győzelmét ígéri Ron Werber

Újra tanácsadóként segíti az MSZP-t Ron Werber. Az izraeli kampányguru a 2002-es nyertes választáskor segítette az MSZP-t, majd több évig dolgozott a szocialistáknál.

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
2    -    1    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.