Kapcsolódó tartalmak: trafikok

Hír: Emberi jogok napja: Keserű köszöntő

Az emberi jogok napja alkalmat ad arra, hogy visszatekintsünk az idei év eseményeire, és értékeljük az emberi jogok helyzetét. Az eredmény nem ünnepelni való.

Hír: A trafik népszavazás befolyásolhatja a választást

Kérdés, hogy kiírják-e 2014 tavaszáig. Gyorsítaná az eseményeket, ha a pártok beszállnának az aláírásgyűjtésbe, egyelőre azonban nem tudják, beszállnak-e.

Hír: Népszava vélemény: A mutyi színe

Más pénzéből szeret csak igazán a Fidesz hepajkodni. Amit más keresett meg, más tett félre, más gazdálkodta ki, másra való, más jogosult rá, nos, abból élvezetes osztogatni, ajándékozni, jutalmazni. Nem az állami vagy önkormányzati költségvetésre gondolok, mert arra úgy tekintenek, mint a saját pénztárcájukra.

Hír: Indulhat a trafikos népszavazás

Elindulhat az aláírásgyűjtés a trafikos népszavazásokról, miután a Kúria jóváhagyta az Országos Választási Bizottság döntését. A dohánytermékek árrésének csökkentéséről, illetve a trafikban árulható termékekről szóló kérdést egy magánszemély nyújtotta be, aki azt mondta az Origónak, hogy mindent megtesz, hogy összegyűjtse a 200 ezer aláírást.

Hír: Trafikmutyi után adatmutyi

Kormányközeli dohánycégek helyzetbe hozására ad lehetőséget az a szabály, amelynek értelmében a trafikosoknak múlt vasárnaptól naponta jelentést kell tenniük az eladott cigarettákról a Nemzeti Dohánykereskedelmi (ND) Nonprofit Zrt.-nek. Ha ugyanis esetleg kiszivárognának a napi forgalmi adatok, például a Continental durva versenyelőnyhöz juthat.

Hír: Mutyiország: nőtt a korrupció 2010 óta

A lakosság szerint a korrupció enyhén növekedett 2010-hez képest – állapította meg GKI Gazdaságkutató Zrt. júniusi felmérésében, amelyről pénteken tájékoztatta az MTI-t.

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
8    -    0    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.