Kapcsolódó tartalmak: trafikmutyi

Hír: Dohányforduló

Szerény MTI-közleménnyel ülte meg első születésnapját a Nemzeti Dohányboltok Hálózata. A szerénység indokolt: még az a néhány adat is értelmezhetetlen, amit léte igazolásaként a szépnevű Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. közzétesz. Mi abban a siker, hogy a koncessziós jogon működtetett hálózatnak köszönhetően ma már a lakosság 98 százalékának folyamatos az ellátása dohánytermékkel?

Hír: Tóta W.: Loptunk, csaltunk, raboltunk. Folytatjuk!

Miért ne lennének Nemzeti Italboltok? Ezt kívánja a magyar nemzet. „A mi programunk egyetlen szóban foglalható össze, és az úgy hangzik: folytatjuk.” (Orbán Viktor). „A nemzeti italboltok terve sajtókacsa.” (Giró-Szász András kormányszóvivő).

Hír: Az elmúlt négy év legnagyobb disznóságai

Miután a Fidesz nyolc évnyi szocialista kormányzás után hatalomra került, sokan sok mindenre számítottak, de arra az ámokfutásra kevesen gondoltak, ami végigsöpört az elmúlt négy évben. A kétharmadtól mindenki (így a befektetők is) stabilitást és a gazdaság felvirágoztatását várta azután, hogy a gazdasági és politikai válság gyakorlatilag lesöpörte az előző kormányt.

Hír: Botrány botrány hátán

0 inShare Rezsiátverés, trafik- és földmutyi, vak komondor, tankönyvkáosz, szegénységi csúcs, NAV-botrány, államilag irányított korrupció - a szocialisták szerint ez jellemezte a kormány munkáját 2013-ban.

Hír: Trafikmutyi: felvirágzóban a feketekereskedelem a dohánypiacon

Ahogyan az előre borítékolható volt (mi is jeleztük), a trafikrendszer bevezetése miatt felvirágzóban lehet a feketekereskedelem a dohánypiacon. A trafikkoncessziók elosztása gyakorlatilag teljes vidéki kistérségeket hagyott cigaretta nélkül, míg a nagyvárosok központjaiban egymást érik a Nemzeti Dohányboltok.

Hír: Trafikmutyi után adatmutyi

Kormányközeli dohánycégek helyzetbe hozására ad lehetőséget az a szabály, amelynek értelmében a trafikosoknak múlt vasárnaptól naponta jelentést kell tenniük az eladott cigarettákról a Nemzeti Dohánykereskedelmi (ND) Nonprofit Zrt.-nek. Ha ugyanis esetleg kiszivárognának a napi forgalmi adatok, például a Continental durva versenyelőnyhöz juthat.

Hír: A végtelenített trafikmutyi látható vége

Nincs nyugalom a trafikmutyi körül. Az Orbán-kormány minden jel szerint újabb dobásra készül: módosítanák a Fidesz-hatalom három évének leghírhedtebb mutyitörvényét - írja közleményében Szanyi Tibor.

Hír: Jön a trafikmutyi 2.0?

Ősztől minden egyes cigarettásdobozról, cigipapírról, cigihüvelyről, gyakorlatilag az egész készletről naponta jelentést kell tenniük dohányboltoknak a dohánykereskedelmet a trafiktörvény óta felügyelő NDN Zrt-nek. Erről egy június 30-ai kormányrendelet rendelkezik.

Hír: Trafikmutyi = korrupció = közbűnözés

Amilyen korrupt a Fidesz, olyan korrupt a kormány. Amilyen korrupt a kormány, olyan korrupt a kormányzati intézményrendszer. A Fidesz az országos trafikmutyival intézményesítette a korrupciót, amely láthatóan köztörvényes közbűnözés formájában aktivizálódik.

Hír: A köztévé Híradócentrum-főszerkesztőjének esete a trafikmutyival

Talán nem véletlen, hogy a köztévé hírműsoraiban igen ritkán foglalkoznak a trafikmutyival, ugyanis a főszerkesztőnek, Németh Balázsnak a felesége két koncessziót is nyert a pályázaton - derítette ki az Index. Németh Balázs a portál megkeresésére úgy reagált: nem összeférhetetlen a pozíciójával, hogy a családjának trafikja van.

Hír: A magyar politikatörténet legundorítóbb ügye a trafikmutyi

Igen, mélyen tisztelt polgártársak, ez az egész ügy undorító és mocskos. Ahhoz is nehezen szoktunk hozzá, hogy bizony a politika az adóforintokat és a közvagyont időnként sajátjaként kezeli. De a Fidesz új fejezetet nyitott. Ha ennek a történetnek nem szakad 2014-ben vége, a magyar politikatörténet legmocskosabb időszaka következik, vagy már itt van?

Hír: Megszoksz vagy leszoksz: elindultak a Nemzeti Dohányboltok

Ángyán, Bencsik, Holoda ... Hadházy. Rendszeres olvasóink bizonyára hamar meg tudják mondani mi a közös a felsorolt urakban: mindannyian elhagyták a Fidesz frakciót. Bencsik János és Holoda Attila energiapolitikai kérdések, Ángyán József a földmutyi, Hadházy Ákos pedig a trafikmutyi miatt távozott a kormánypárt soraiból.

Hír: Felcsútról árulják az Auchanban a dohányt

Mészáros vagyok Felcsútról – ma Magyarországon bármilyen területen a siker záloga ez a bemutatkozás. A varázsszavak a falutól több száz kilométerre is ajtókat nyitnak meg. Most éppen az Auchan áruházak új trafikjainak az ajtajait.

Hír: Megszólal a trafikos, akinek gépén a törvényt írták

Nincs abban semmi kivetnivaló, hogy rokonok, barátok, ismerősök, azaz „a céghez közel álló személyek” nyertek dohánykoncessziókat. Minap kiadott közleményük szerint az egész trafikos hercehurca az ellenzéki média áskálódásának tulajdonítható. A hódmezővásárhelyi Continental Dohányipari Zrt. ügyvezető igazgatóját LAMPÉ ÁGNES kérdezte.

Hír: Trafikmutyi: A civilek nem hagyják annyiban

Hat szervezet közérdekű adatok kiadása iránti pert indít a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. ellen a trafikpályázatok nyilvánossága érdekében – közölte a szervezetek jogi képviseletét ellátó Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) kedden az MTI-vel.

Hír: Orbán uralma: adóprés, nyugdíjlenyúlás, föld- és trafikbotrány

Orbán bejelentette, hogy célja a 9%-os szja-kulcs bevezetése. Ennek pótlása csak az áfa drasztikus, 35%-ra történő emelésével lenne lehetséges - figyelmeztetett Mesterházy Attila. A Fidesz így válaszolt: "A Fidesz további rezsicsökkentésre és nem áfaemelésre készül, és ezt a szocialisták is jól tudják, de mégis megint hazudnak." Nem késett az MSZP válasza.

Hír: Érzi már a veszélyt a Fidesz: rájuk omlanak a mocskos trafikügyek

A Fidesz legmagasabb szintjéig vezetnek "a trafikmutyi szálai" - jelentette ki az MSZP szóvivője. Ebben az új világban a felcsúti polgármester építkezésein alvállalkozóként szereplő építési vállalkozókból is országszerte trafikkoncessziókat nyert trafikosok lehetnek. A Belvárosban, Rogán Antal territóriumában szocialista politikusok hívták fel a figyelmet a trafikpályázat különös eredményére.

Hír: Orbán is hazudott a trafikmutyiról

Orbán is hazudott a trafikmutyiról - ezt már hangfelvétel is bizonyítja. 30 hónap alatt 30-at már kivetett, mégis újabb adókat vet be a Fidesz-KDNP tolvajkormány feje. És Giró-Szász Andrásnak is jó üzlet a kormányzás. Török Zsolt három témát felölelő sajtótájékoztatója.

Hír: Öles léptekkel a Balkán felé: trafikmutyi és "cigi okosban"

A fideszes trafikosztogatás lelepleződése után Lázár János kirívóan cinikus nyilatkozattal próbálta elterelni a gyanút túlságosan mohónak bizonyult társairól. Hozzátette még azt is, hogy ha rajta múlna, ő bizony betiltaná a dohánykereskedelmet. A dohány ettől persze nem tűnne el, csak a maffia kezébe kerülne az üzletág.

Hír: Korrupcióra épülő új pártállam

A trafiktörvény a Fidesz-rezsim maga. Az állampolgárok alattvalóként kezelése, az adóbevételek központosítása és politikai célzatú újraosztása, a (párt)szervezet iránti hűség mind-mind azt mutatja, amiről korrupcióellenes civilek két éve beszélnek: az államot maffiaszerűen működő gazdasági érdekcsoport uralja el.

«12»

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
0    *    1    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.