Kapcsolódó tartalmak: trafik

Hír: Dohányforduló

Szerény MTI-közleménnyel ülte meg első születésnapját a Nemzeti Dohányboltok Hálózata. A szerénység indokolt: még az a néhány adat is értelmezhetetlen, amit léte igazolásaként a szépnevű Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. közzétesz. Mi abban a siker, hogy a koncessziós jogon működtetett hálózatnak köszönhetően ma már a lakosság 98 százalékának folyamatos az ellátása dohánytermékkel?

Hír: Összeér a 'trafik- és a tanyamutyi'

Az MSZP azt követeli, a Vidékfejlesztési Minisztérium vizsgálja ki az elmúlt évek tanyafejlesztési programjainak eredményét, mert több támogatás is megkérdőjelezhető.

Hír: Nemzeti Dohányboltok vs. kiskereskedők 1:0

Ahogy azt sejteni lehetett, a haverok számára kiosztogatott trafikoknak “köszönhetően” sorra mennek tönkre a hagyományos kisboltok és zárnak be a hagyományos újságos standok is.

Hír: A köztévé Híradócentrum-főszerkesztőjének esete a trafikmutyival

Talán nem véletlen, hogy a köztévé hírműsoraiban igen ritkán foglalkoznak a trafikmutyival, ugyanis a főszerkesztőnek, Németh Balázsnak a felesége két koncessziót is nyert a pályázaton - derítette ki az Index. Németh Balázs a portál megkeresésére úgy reagált: nem összeférhetetlen a pozíciójával, hogy a családjának trafikja van.

Hír: Éjféltől nemzeti a dohány

Új világ köszönt a hazai dohányosokra, illetve a gyártókra: szerdától ugyanis már csak kizárólag a nemzeti dohányboltok árulhatnak füstölnivalót. A dohányosok számára a kérdés onnantól az lesz, hogy az eddigihez képest mennyivel messzebbről és drágábban jutnak hozzá kedvelt márkájukhoz.

Hír: Dühösek magukra, mert a Fideszre szavaztak - mégegyszer nem!

Július 1-én megnyílnak majd a trafikok, amelyek igazi mementói lesznek a Fidesz pofátlan politikájának - állapította meg a Stop.hu szerkesztőségéhez eljuttatott közleményében az MSZP Hajdú--Bihar Megyei Területi Szövetsége.

Hír: Egyenlítő TV: A nagy fideszes dohánymutyi

zerdán írtunk arról, hogy (nem mintha különösebb meglepetésként ért volna minket) a júliusban induló Nemzeti Dohányboltok koncessziójára kiírt pályázaton elsősorban nem családi vállalkozások, munkanélküliek, gyed-ről visszatérő édesanyák és nagycsaládosok, hanem Fidesz- és CBA-közeli vállalkozások nyertek.

Hír: Jó barátok kezében a nagy dohányüzlet

Nagy az esély rá, hogy a Fideszhez közelálló körök fogják működtetni az állami dohányboltokat. Bár eddig csak azt hozták nyilvánosságra, hogy a települések felén mely pályázók nyertek koncessziós jogot, máris látszódnak az összefonódások, az, hogy számos településen néhány vállalkozó, családok, rokonok tarthatják felügyelet alatt a piacot.

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
1    +    2    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.