Kapcsolódó tartalmak: találkozó

Hír: A függőség napja

“Az új reaktorblokkok kétségkívül növelik Magyarország energetikai függetlenségét” – mondta Vlagyimir Putyin 2014. január 14-én, miután több havi titkolódzást követően, a közvéleményt sokkoló hirtelenséggel írták alá a tervezett paksi bővítésre vonatkozó orosz-magyar megállapodást a Moszkvához közeli Novo-ogarjovoban Orbán Viktorral.

Hír: Orbán csak bólogatott Putyinnak

Ahogy az idén lejáró hosszútávú orosz-magyar gázszállítási szerződés meghosszabbítása ügyében is a háttérben születhetett megállapodás, úgy az sem derült ki Vlagyimir Putyin ás Orbán Viktor tegnapi sajtótájékoztatóján, hogy valójában miről tárgyalt az orosz elnök és a magyar miniszterelnök maratoni, négyszemközti megbeszélésén.

Hír: Mesterházy Attila: Autokraták kézfogása

Nem szabad szépíteni a dolgokat: Oroszország agresszor. Vlagyimir Putyin a független és szuverén Ukrajna rovására akarja megnövelni országa amúgy sem kicsiny területét.

Hír: Szegedi Csanád rabbihoz ment, és ellátogat Auschwitzba is

A volt jobbikos politikus úgy érzi, bizonyos értelemben sorstársa Köves Slomónak. A volt jobbikos Szegedi Csanád felkereste Köves Slomó rabbit. Az EP-képviselő megerősítette információnkat. A Károly körúton, az EMIH (Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség) központjában péntek délelőtt találkoztak.

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
5    *    0    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.