Kapcsolódó tartalmak: szélsőjobb

Hír: Szabad-e vitatkozni a Jobbikkal - Ez a kérdés?

Hetek óta folyik a diskurzus a megmaradt baloldali politikai térben: szabad-e vitatkozni a Jobbikkal. Az ATV-től a Népszabadságig beszélnek a politológusok, újságírók és politikusok arról, mi a helyes taktika. Miközben arról nem beszél senki, mivel akarjuk meggyőzni a Jobbik-szavazókat. Pedig valójában ez a kérdés abban vitában, ami a baloldal és a Jobbik viszonyáról szól.

Hír: Keleti szél fújja a szélsőjobb zászlóit

A Jobbik Oroszországgal a háta mögött belpolitikai szinten sem lesz könnyen félreállítható - derül ki a Political Capital elemzéséből.

Hír: 'A szélsőjobboldalt a Fidesz hozta a nyakunkra'

Orbán Viktor és a Fidesz történelmi bűnt követett el, amikor 2002-ben a kokárdát választotta kampányjelvényként – mondja Dénes Balázs, a TASZ (Társaság a Szabadságjogokért) volt elnöke, akivel az emberi jogok nemzetközi napja alkalmából beszélgettünk kisebbségekről, demokráciáról, szélsőjobbról és a felelősségről.

Hír: Tüntetésekkel érkezett Pestre az István, a király

Az egyiknek tetszett, a másiknak nem – Ügyes gyerek ez az Alföldi, még a tiltakozás is neki jó – egy terepszínű katonaegyenruhába öltözött szélsőjobbos tüntető fogalmazta ezt meg nem sokkal az István, a király budapesti bemutatója előtt.

Hír: Durvuló Jobbik: Megálltak a növésben

Bár Vona Gábor időnként bejelenti, hogy a Jobbik meg fogja nyerni a választásokat, a szónoki fordulat valójában annak leplezésére szolgál: a szélsőjobboldali pártnak nincs reális esélye arra, hogy a parlamenti dobogó harmadik fokáról feljebb lépjen. Annak ellenére sem, hogy – az előző évi EP-választások jó eredményén felbuzdulva – már 2010-ben a baloldal legyőzésére készült.

Hír: A Jobbik és a Fidesz kapcsolatáról beszélt az MSZP elnöke

"Ma Magyarországon parlamenti képviselete van az antiszemitizmusnak, a cigányellenességnek, a kirekesztésnek. Más országokban is tapasztalható az ilyen erők politikai előretörése, de máshol éles és egyértelmű határ húzódik jobb és szélsőjobb között" – mondta Mesterházy Attila egy oslói konferencián.

Hír: MSZP: Semmilyen intézményes kapcsolat nem lesz a Jobbikkal

Az MSZP semmilyen intézményes kapcsolatot nem tart fenn a Jobbikkal a jövőben, így nem vesznek részt a Jobbikkal közös országgyűlési kezdeményezésben - közölte Steiner Pál szocialista képviselő hétfői sajtótájékoztatóján.

Hír: Népszabadság: A BM 400 ezres tömege

A Belügyminisztérium az október 23-án tartott orbánista demonstráció résztvevőinek számát jelentősen felül-, az ellenzéki rendezvények látogatottságát pedig ugyanilyen módon alulbecsülte.

Hír: Boldogan masíroznak a nácik Magyarországon

Szélsőjobboldali szervezetek közösen ünneplik meg a betiltott Magyar Gárda megalapításának ötödik évfordulóját szombaton a fővárosban. A Hősök terére hirdetett rendezvényt a rendőrség megtiltotta, ám a bíróság hatályon kívül helyezte ezt a döntést. A rendőrség határozott fellépést ígért minden jogsértő cselekedet ellen.

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
0    +    8    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.