Kapcsolódó tartalmak: származás

Hír: A „zsidóügy” szétrobbanthatja a Jobbikot

Nem titkosszolgálati akció, hanem a Jobbikon belül évek óta kezeletlenül húzódó konfliktusok vezettek a Szegedi Csanád kilépését eredményező botrányhoz, mondták a Heteknek a párt életét közelről ismerő politikusok.

Hír: Népszabadság online: Szegedi úr és a rabbi

Szegedi Csanád, a Jobbik alelnöke már rég tudta, hogy vannak neki zsidó ősei, s már rég azzal kellett foglalkoznia, miként tudná ezt titokban tartani, amikor Köves Slomó rabbi levélben fordult az Országgyűléshez:

Hír: Szegedi Csanád rabbihoz ment, és ellátogat Auschwitzba is

A volt jobbikos politikus úgy érzi, bizonyos értelemben sorstársa Köves Slomónak. A volt jobbikos Szegedi Csanád felkereste Köves Slomó rabbit. Az EP-képviselő megerősítette információnkat. A Károly körúton, az EMIH (Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség) központjában péntek délelőtt találkoztak.

Hír: Novák Előd, a Jobbik és a zsidók: tiszta beszéd

A pártban minden vezető készpénznek veszi, hogy a zsidó származás elfogadhatatlan, és szerintük a Novák Előd-féle nyilatkozatok is beleférnek a civilizált emberi diskurzus kereteibe. Jobbikon belüli Novák-Szegedi konfliktus talán az egyik legjobb hír, ami a magyar közéletben történt az elmúlt hónapokban.

Videó: Dezső András újságíró a Szegedi-ügy hátteréről

Dezső András, a hvg.hu újságírója az ATV Híróra című műsorában beszélt a Jobbik belharcairól és a Szegedi-ügy hátteréről. A történet egészen 2010-ig nyúlik vissza.

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
1    +    2    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.