Kapcsolódó tartalmak: Simicska Lajos

Hír: A Simicska-birodalom jobban teljesít

Jelentősen sikerült növelni a hatékonyságot a Simicska Lajoshoz köthető cégekben az elmúlt évben – derül ki a május 31-i határidőre elektronikusan közzétett mérlegek alapján készített összeállításunkból.

Hír: Gyarapodnak a Simicska-cégek

Nem sok panaszuk lehet a Simicska Lajossal összefüggésbe hozható vállalkozásoknak az elmúlt három évre. A legfrissebb, immár a tavalyi évet taglaló mérlegbeszámolókat a 2009. éviekkel összevetve igazán irigylésre méltó helyzet rajzolódik ki.

Hír: Átlátszó.hu: Havi 6 milliárd forint közpénz a Közgépnek

Eddig elég jó éve van Simicska Lajosnak és Nyerges Zsoltnak: 2013-ban már több mint 30 milliárd forintot nyert el a Közgép közbeszerzési pályázatokon egyedül vagy konzorciumban. Az atlatszo.hu összegezte az eredményeket.

Hír: Egy törvény, amelyet mintha Simicska Lajos írt volna

Tiltakozunk a mutyista és antidemokratikus változtatások ellen! - közölte az Együtt 2014 a Fidesz-KDNP frissen bejelentett párt- és kampányfinanszírozási törvényjavaslataival kapcsolatban.

Hír: A Közgépnek és Simicskának továbbra is jól fut a szekér

Van, akit nem érint a válság. Ilyen szerencsés – az állami megrendelések örök nyertese és a jogszabályi hátteret is biztosító lexek egyik kiváltója – Simicska Lajos cége, a Közgép.

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
6    *    1    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.