Kapcsolódó tartalmak: schmitt pál

Hír: Húsvéti avatás Felcsúton

Orbán Viktor házának szomszédságában felavatták tegnap Felcsúton a Puskás Akadémia Pancho Aréna nevű, a falu lakosságának többszörösét befogadni képes stadiont. Előtte a névadó egész alakos bronzszobrát is felavatták. A környéken hatalmas volt a biztonsági készenlét, olyannyira, hogy az egyik biztonsági őr a kormányfő feleségét, Lévai Anikót nem ismerte fel és nem akarta beengedni saját házába.

Hír: A 30 legszervilisebb magyar – 2. rész (L-től Zs-ig)

Amikor az ember már azt hinné, hogy a talpnyalást nem lehet fokozni, olyankor kiált fel a 444, hogy HAHÓKÁM!!!! Csütörtökön publikáltuk a szolgalelkű mezőny első 15 versenyzőjét, ma pedig itt van a következő, semmivel sem gyengébb eresztés.

Hír: Egyenlítő TV: Top 5 kormányzati bukta

Az idei persze nem csak a gazdasági bukdácsolásról, hanem a kétharmados többség félresiklott kísérleteiről is szólt. Az idei évet is rengeteg csúsztatás és hazugság tarkította, azonban hol belülről, hol EU részéről a Fidesznek sikerült olyan ellenállást "létrehozni", amely nemet mondott a zavaros intézkedéseknek. Nézzük tehát az idei év öt legnagyobb kormányzati buktáját.

Hír: Schmitt és Semjén: két férfi, egy eset

Az Örülünk, Vincent? blog párhuzamba állította Schmitt Pál és Semjén Zsolt plágiumügyének kronológiáját. Schmitt és Semjén: két férfi, egy eset?

Hír: HVG.hu vélemény: A velünk élő Schmitt Pál

Az önhamisítás kívülről esetleg megdöbbentő, belülről viszont egy évek, évtizedek alatt, sokak asszisztálásával felépített gondolkodás- és élménymód egyenes következménye.

Hír: Véleményvezér.hu: Ezért történelmi Schmitt Pál lemondása

Schmitt megy, a példája marad: ha egy politikus bármi olyat követ el, ami a távozó elnök bűneihez hasonlítható, nagyobb valószínűséggel lesz kénytelen rögtön venni a kalapját.

Hír: Tamás Gáspár Miklós: Schmitt Pál bukására

Szerény nézetem szerint borzadályos volna, ha a gyalázatos Orbán-rezsim ebbe a viszonylag jelentéktelen ügybe bukna bele - írja Tamás Gáspár Miklós a HVG.hu-n.

Hír: Lemondott államfői hivataláról Schmitt Pál köztársasági elnök

Lemondott államfői hivataláról Schmitt Pál köztársasági elnök; az államfő döntését hétfőn jelentette be az Országgyűlésben, napirend előtt.

Hír: Tóta W. Árpád a HVG.hu-n: Van másik?

A főkukac napjai leteltek, és nem lesz könnyű pótolni. Akit Orbán bármikor ki tud rúgni, azt el tudja csapni a demokratikus közvélemény is.

Hír: Baloldali.hu: Schmitt, a konzervatív ikon

Akármi is lesz a Schmitt Pál-történet vége, néhány következtetés egyértelműen látszik az elmúlt napok történéseiből. Schmitt Pál bizonyíthatóan csalással szerezte meg a kisdoktori címét, erről aztán hazudott

Hír: Orbán: a köztársasági elnök személye sérthetetlen

A magyar alaptörvény szerint a köztársasági elnök személye sérthetetlen, én pedig ehhez tartom magam - nyilatkozta Orbán Viktor kormányfő a Petőfi Népének a Semmelweis Egyetem doktori tanácsának csütörtöki döntését követően, de még a szenátus döntését megelőzően.

Hír: Hallgatói Hálózat: egyetem-demonstráció!

Schmitt Pál doktori disszertációjával ügyében követelt határozott állásfoglalást a Hallgatói Hálózat (HaHa) csaknem 20 aktivistája a Semmelweis Egyetem Üllői épületének rektori titkárságán, ahol szerdán délután jelentek meg. Néhányan ülősztrájkba kezdtek, néhányan később elhagyták a helyszínt, többen pedig az egyetem engedélyével az éjszakát is az intézményben töltik

Hír: Hírszerző: Schmitt, a magyar Borat

Nem is az, hogy nem mond le. Hanem amiket mondott. Atyavilág. - A Hírszerző sommás álláspontja Schmitt Pál köztévés interjúját követően.

Hír: Gazda Albert: Sírás lesz a vége

Most már nehéz elképzelni, hogy Schmitt Pál elnök maradhatna. Hiszen a napnál világosabb, hogy hosszabb távon mi lenne ennek a következménye, Orbán Viktor és a Fidesz számára is

Hír: Schmitt Pál ki akar állni "igazáért"

"Schmitt Pálként és köztársasági elnökként" is kiáll az igazáért - közölte az államfő.

Videó: Schmitt Pál - egy pillanatig nem gondoltam hogy lemondok - 2012. március 28.


Schmitt Pál nyilatkozata a Bizottság állásfoglalása után

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
4    *    9    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.