Kapcsolódó tartalmak: Rogán Antal

Hír: Rogán beismerte: ő kampányminiszter

Nem akármilyen nap volt a csütörtöki. Rogán Antal propagandaminiszter parlamenti bizottsági meghallgatásán szokatlanul őszinte volt. Megtudhattuk tőle, hogy mi a dolga valójában az általa vezetett Miniszterelnöki Kabinetirodának.

Hír: Rogán, takarodj!

Van egy miniszter, aki körül folyamatosan korrupciós ügyek jönnek elő, akinek a barátai rendszeresen dézsmálják az állami pénzt, akinek egyik legjobb barátja úgy tanácsadó a kormány mellett, hogy nem áll szerződésben.

Hír: Ezt most mint magángyerek mondtad?

Mert hát tényleg, egy magánember miért ne hazudna. Magánember az ember reggel és este, túl kell élni a napot. „Tóni, jól áll ez a Louis Vutton táska? Tóni, szerinted elég nagy már a lakásunk? Tóni, ugye nem felejtetted el elhozni a gyerekeket a magánoviból? Tóni, szerinted csinosabb vagyok, mint az a tehén barátnőm? Hogyhogy melyik? Hát tudoood...”

Hír: Mi a titka Rogán Antalnak?

Miből telik Rogán Antal propagandaminiszternek arra, hogy családjával együtt helikopterrel utazzon egy nyírségi lagziba a fővárosban? A fideszes politikus vagyonnyilatkozata, de nem-celeb feleségének vállalkozása sem ad magyarázatot erre a kérdésre. Rogán Antal körül nyugtalanítóan sok a homályos ügy, s a politikus nem segít ezek tisztázásában.

Hír: Érinthetetlen botrányhősök

Sokan gondolják, hogy egy normálisan működő országban már rég menesztették volna Rogán Antalt botrányai miatt. A miniszter azonban a helyén van, s vígan helikopterezget.

Hír: Trükkös rezsicsökkentők leselkednek a zemberekre

Vigyázat, Magyarországon megjelentek a trükkös csalók, akik magukat a nemzet jótevőinek álcázva olcsóbb áramot, gázt és szemétszállítást ígérnek a magyar embereknek.

Hír: Berágott a Fidesz: reszkess, sajtó!

A rapid törvényalkotás egyik iskolapéldáját hozza a Fidesz: Rogán Antal frakcióvezető csak hétfőn jelentette be, hogy törvényt szigorítanának a bajai videó-hamisítással kapcsolatban és láss csodát: a sajtót revolverező javaslat már tegnap a parlament előtt volt.

Hír: Népszabadság vélemény: Örökmozgó

Nem lehet választási költségvetés jövőre – kötötte meg magát a minap Kövér László, az Országgyűlés elnöke, miközben megkezdődött a kormányzati osztogatás. Ennek jegyében a Fidesz frakcióvezetője feltalálta az örökmozgó gazdaságot.

Hír: Devizahitelek: senki se jár jól

December végéig kivezethetik a devizahiteleket, de senki sem fog ezzel túl jól járni. Az állam nem adna sok pénzt, a bankokra nagy teher hárulna, de a devizások nem járhatnának így se jobban, mint ha forinthitelük lenne – ez derül ki a Fidesz erős embereinek szavaiból.

Hír: Érzi már a veszélyt a Fidesz: rájuk omlanak a mocskos trafikügyek

A Fidesz legmagasabb szintjéig vezetnek "a trafikmutyi szálai" - jelentette ki az MSZP szóvivője. Ebben az új világban a felcsúti polgármester építkezésein alvállalkozóként szereplő építési vállalkozókból is országszerte trafikkoncessziókat nyert trafikosok lehetnek. A Belvárosban, Rogán Antal territóriumában szocialista politikusok hívták fel a figyelmet a trafikpályázat különös eredményére.

Hír: Népszabadság: Félreértés

A Fidesz-frakció vezetője, Rogán Antal szerint „nyilvánvaló félreértés”, amit az Európa Tanács főtitkára, Thorbjorn Jagland állít – nem, a kormány természetesen nem akarja újra bevezetni azokat az átmeneti intézkedéseket, amelyeket az Alkotmánybíróság megsemmisített.

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
0    +    7    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.