Kapcsolódó tartalmak: propaganda

Hír: Balavány: Propagandisták a szólásszabadságról

Amúgy ki foglalta el az Origo szerkesztőségét: a Momentum vagy a Fidesz?

Hír: Így manipulál a hatalom a civilek ellen

Nincs nehéz dolga a hatalomnak akkor, amikor át akarja írni a civil szervezetek múltját, új, nem valós képet akar festeni a civil szervezetek tevékenységéről. A Publicus minapi közvélemény-kutatása szerint is csak a társadalom elenyésző része tudta akár csak megnevezni is azokat a civil szervezeteket, amiket a kormány támad.

Hír: Rezsicsökkentés: nem jött be

Az energiaszolgáltatóktól származó adatok alapján kijelenthető: a rezsicsökkentés nem segített a leginkább rászorulókon, újra emelkedik a késedelmesen fizetők száma. Ezzel szemben beruházások maradnak el, elbocsátanak az érintett, veszteséges cégek.

Hír: Magyar Csapott

Láttam a levelét, Miniszterelnök úr. Azt a szöveget, amelyet Rogán Antallal frakcióvezetővel, az Ön egyik lehetséges utódjával közösen szignáltak a leendő rezsiharcos bandériumnak. Majdnem azt írtam, hogy megkaptam a levelét, ez azonban nem lenne igaz, ilyen levelet én Öntöktől nem kaptam és valószínűleg nem is fogok kapni.

Hír: Itt az új Orbán-levél: tovább dübörög a propaganda

Ismét, immáron 13. alkalommal küldött levelet a választópolgároknak Orbán Viktor. Ezúttal ráadásul elsőbbséggel (ez darabonként plusz 30 forintos költséget jelent) siet tájékoztatni minket a kormányfő az újabb sikerről, jelesül a túlzottdeficit-eljárásból való kikerülésről.

Hír: Újabb Orbán-levél: örömhír hazugságokkal

A napokban kézbesíti a posta Orbán Viktor miniszterelnök újabb levelét a magyar polgárokhoz. Az egyirányú kommunikációs csatornát kihasználva a kormányfő a rövidke, örömhírt közlő üzenet majd' minden mondatában csúsztat vagy hazudik. Annyi biztos: a túlzottdeficit-eljárást (EDP) tényleg lezárta az Unió.

Hír: Mi van itt? Orbán megígérte, a tények mégis ellenállnak?

A kormányzati propaganda és a miniszterelnöki ígérgetés ellenére nem hogy közelebb került volna az ország a 2010-ben ígért egymillió új munkahely megteremtéséhez, inkább dinamikusan nő a távolság. A termelő szektorban folyamatosan csökken a munkahelyek száma és egy friss felmérés szerint ez a közeljövőben nem is fog változni.

Hír: Egyenlítő TV: Orbán már megint hazudik

Úgy látszik, a miniszterelnök képtelen megszabadulni rossz szokásától, a hazudozástól. Bár ezt tegnapi Kossuth Rádióban elhangzott beszélgetésében is megerősítette: „Az elmúlt nyolc évben folyamatosan hazudtunk”.

Hír: Kétszázmillióért magyaráz az IMF-ről a kormány

A kormány kétszázmilliós kampányt indított az IMF-tárgyalásokról. Ennek részeként jelentek meg kedden több napilapban egész oldalas hirdetések. A kormány szerint a kampányra azért van szükség, mert a hamis információk jelentek meg az IMF követeléseiről.

Hír: Népszava Online: "Kétszázmilliós agymosás"

Kétszázmillió forintos médiakampányt indított a Miniszterelnökség: az I. M. G. Inter Media Group Kft. feladata, az állam és az IMF közötti megállapodás lakossági tájékoztató kampányának megvalósítása, a kampányhoz kapcsolódó médiavásárlási, kreatív tervezési és gyártási, valamint nyomdai kivitelezési feladatok elvégzése - derül ki a nyilvánosságra hozott szerződésből.

Hír: Kormányzati propaganda a koronaúsztatástól az IMF-kampányig

Az IMF-tárgyalások állásásról indított kormányzati kommunikációs kampány logikája annyira nem új, hogy nemcsak az elmúlt két évben követte már a kabinet ugyanezt a taktikát, de már az első Orbán-kormány is így működött. De reklámoztak itt már szocialisták is olyan adócsökkentést, amit nem sokkal később visszavontak.

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
1    *    9    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.