Kapcsolódó tartalmak: program

Hír: Botka: nem indulhatnak a Fidesz győzelméért felelős MSZP-sek

Azonnal kampányüzemmódba kell állítani az MSZP-t a május 27-ei miniszterelnök-jelöltet állító kongresszus után - írta Botka László Szeged szocialista polgármestere miniszterelnök-jelölti programjában.

Hír: Egyenlítő TV: A győzelem előtt I.

A 2018-as választásnak csak úgy futhat neki az MSZP, ha saját, valóban baloldali gazdaságpolitikai elképzelésekkel rendelkezik. Amely képes kezelni a fenntarthatóság kérdését, miközben olyan, hagyományosan baloldali értékek védelmében fogalmazódik meg, mint a társadalmi szolidaritás, az igazságosság és az esélyegyenlőség.

Hír: A kormányváltók nyolc pontja

A szombathelyi lakossági fórumon mutatta be Mesterházy Attila a kormányváltó erők közös 8 pontját, amely a választási ígéreteket tartalmazza. Ezek a következők:

Hír: Kormányváltás nyolcpontos programmal

Nyolc konkrét kormányzati ígéret szerepel a demokratikus ellenzéki szövetség programjában, erre fognak építeni a választásokig hátralévő néhány napban – tudta meg a Népszabadság.

Hír: Program nélküli Fidesz

Soha nem látott számban kerültek elő Magyarországon a kispártok és több mint 71 százalékuknak írásos programja sincs - állapítja meg ma reggel közzétett elemzésében a Policy Agenda. A cég arra figyelmeztet, hogy ezeknek az országos listát állítóknak vélhetően főképpen a pártfinanszírozás átalakítása hozta meg a kedvét a választáson való induláshoz.

Hír: Az MSZP választási programja igazi baloldali program

Az MSZP választási programja igazi baloldali program, amely munkahelyeket és egzisztenciális biztonságot ígér a magyar családoknak - jelentette ki hétfőn Szombathelyen Mesterházy Attila, az MSZP elnöke.

Hír: Nyugdíjasok 12 pontja

Az MSZP mélységesen elítéli Orbán Viktornak és kormányának a szerzett jogok elvételére irányuló politikáját, a szociális biztonság gyengítését, illetve az ellátásokhoz való jogosultságot bizonytalanná tette az Alaptörvényen keresztül. Elfogadhatatlannak tartjuk a jogfosztó és visszamenőleges jogalkotást.

Hír: Mesterházy: fizessenek többet a gazdagok

Az MSZP elnöke szerint ez a kormány már megbukott. Ha a szocialisták kerülnek hatalomra, annak a gyermekek, a fiatalok, a nők, a munkavállalók, a kis és középvállalkozók, valamint a nyugdíjasok lesznek a nyertesei.

Hír: MSZP: Újabb program terítéken

Tudatos ipartelepítésre van szükség a Dél-Dunántúlon, mert jól látszik, hogy pusztán a szolgáltatásokból, kultúrából és agráriumból ezen a vidéken nem lehet megélni. Erről Mesterházy Attila, az MSZP elnök-frakcióvezetője beszélt tegnap Simontornyán, ahol bemutatták a párt Dél-Dunántúl vitairatát. A kihelyezett frakcióülésen a szocialista politikusok azt elemezték, hogyan képzelik a régió jövőjét.

Hír: MSZP: Új gazdaságpolitikai programot!

Az MSZP parlamenti vitanap összehívását kezdeményezi az őszi ülésszakban annak bizonyítására, hogy a gazdaság és a foglalkoztatás élénkítését csak egy a jelenlegitől 180 fokban eltérő gazdaságpolitikai programmal lehet elérni - erről a párt elnök-frakcióvezetője beszélt csütörtökön, Budapesten.

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
8    +    6    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.