Kapcsolódó tartalmak: osztogatás

Hír: Ténytár: Beindult a választási osztogatás

A választások előtti hangulatjavító béremeléseket és más anyagi természetű juttatásokat nehéz nem úgy értelmezni, mint egyértelmű szavazatszerző céllal meghozott intézkedéseket. Bár a Fidesz tavaly azt mondta, nem lesz osztogatás, a kormánypárt mégis több olyan hangulatjavító intézkedést hozott, amelyek közvetlenül a választások előtt valósulnak meg.

Hír: Az év végétől pöröghet fel a választási osztogatás

Az adósság elleni harc kudarcának beismerése, hogy nem csupán az NGM adósságmérője tűnik el, de rövidesen a kőbe vésett adósságszabály is. A Fidesz-kormány reményeinél rosszabb büdzséhelyzetet jelzi, hogy a legújabb nyilatkozatok szerint a választási költekezés nagyobb része a jövő évre tolódik át.

Hír: Ígérni még tud a miniszterelnök

Osztogatásba kezd a kormány, ha kikerülünk a túlzott deficiteljárás alól, jóllehet a hiány tartásához még idén tavasszal újabb, 200 milliárd forintos költségvetési kiigazításra lesz szükség. A választásokhoz közeledve a "hidegkampánytól" a "gazdasági vakrepülésig" terjedő skálából meríthet ötleteket szavazatszerzéshez a kabinet.

Hír: Jön a 13. havi nyugdíj? Lesz-e választási költségvetés 2014-ben?

A 2013-as költségvetés elfogadása után, és a 2014-es sarokszámok ismeretében – a legtöbbet még a konvergencia programban rögzítették tavasszal – egyre inkább úgy tűnik, hogy a Fidesz a választások előtt egy választási költségvetést szeretne létrehozni.

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
9    +    6    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.