Kapcsolódó tartalmak: orbán viktor

Hír: Az Orbán-rezsim egyik nagy hazugsága, hogy tabukat dönt le

Orbán Viktor gyakran hangoztatja, mennyire fontos az egyenes, őszinte beszéd. A miniszterelnök megnyilatkozásaiban – legyen szó interjúról, beszédről vagy parlamenti felszólalásról – ez egy évek óta visszatérő kommunikációs panel, amellyel saját magát is megpróbálja elhelyezni nemcsak a hazai, de a külföldi politikai térben is.

Hír: Mészáros fizet az Orbán családnak a 120 milliárdos vagyonért?

Mészáros Lőrinc néhány év alatt a legsikeresebb magyarok egyike lett. Orbán Viktor bizalmasa immár az ötödik leggazdagabb az országban.

Hír: Botka: Orbánnak és Gyurcsánynak is távoznia kell

"A 106 egyéni választókerületi mandátum elnyerhető, de a hadviselés áldozatokkal jár. Azok, akik már eljátszották esélyüket, s a választók bizalmát, vonuljanak vissza" - mondta többek között Botka László országértékelő beszédében arról, ki kíván-e egyezni Gyurcsány Ferenccel. Molnár Gyula, az MSZP elnöke szerint aki győzni akar, az megállapodik, mert a közös cél az ország megjavítása.

Hír: Mi történne, ha Orbán elveszítene egy parlamenti választást?

"A Fidesz semmilyen módon nem érintett a Nemzeti Választási Iroda épületénél történt eseményekben." Gulyás Gergely pár órával azután nyilatkozta ezt, hogy februárban egy tucatnyi Fradi-közeli izomember fizikailag meghiúsította, hogy egy ellenzéki képviselő népszavazást indíthasson. Gulyás pár hónappal később a Fidesz egyik alelnöke lett.

Hír: Kicsúszhat a hatalom Orbán kezéből

Orbán Viktor kezéből részben kicsúszott a hatalom - vélik többen a kormánypártban. Ám mert a miniszterelnök vigyázott arra, hogy senki ne nőhessen a feje fölé, nincs egyetlen lehetséges utód, aki mellé odaállhatnának az elégedetlenkedők, az "új gazdát" keresők. Lázár János Miniszterelnökséget vezető minisztert ennek ellenére többen a következő kormányfőként tartják számon.

Hír: Tóbiás József vitára hívja Orbán Viktort

Vitára hívja Orbán Viktort az MSZP elnöke. Tóbiás József egy rendhagyó közmeghallgatáson arra lenne kíváncsi, hogy mit gondol a miniszterelnök a magyarországi demokráciáról, arról, hogy merre tart az ország, és hogy mi a magyarság sorsa.

Hír: Időközi választások: ledőlhet a bálvány?

Orbán Viktor elnöki esélyét veszélyeztetik az időközi választások. Nem is a veszprémi voksolástól tartanak a kormánypártban: a tapolcai eredménye kezdheti ki igazából a kormányfő legyőzhetetlenségének mítoszát.

Hír: Orbán jobbról előz

Je suis seggfej – gondolhatta a miniszterelnök, és mert senkiben sem szeretett volna kétséget hagyni efelől, rögtön közölte is a világgal, hogy meg kell védeni Magyarországot a bevándorlóktól. Ez jutott eszébe a párizsi terrortámadásról. Valahol olvasta, hogy ilyen esetekben egy rendes populista politikus azonnal bevándorlózni kezd, hát, akkor rajta.

Hír: McCain még egyszer a padlóra küldte Orbánt

Orbán Viktor elképzelése az új magyar „illiberális” államformáról ellentétben áll a NATO és az Európa Unió alapvető értékeivel is – írja az arizonai republikánus szenátor szerdán a Népszabadsághoz eljuttatott közleményében.

Hír: Egy hét Fidesz-országban

Hírösszefoglalónk egy hét történéseiből. Giró-Szász Andrásról kiderül, hogy milliárdos, szállodája van meg luxusjachtja, nyilván kommunikációs tanácsadásból. Lázár János több százezer forintos órát hord. Rubovszky György gyilkosnak nevezi a hvg.hu újságíróját, mert a szegénységről meri kérdezni. Szijjártó Péter lassan a teljes futsal csapatát kinevezi minisztériumi tisztviselőnek.

Hír: Alákátyúzott ország

Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester cége idén a fővárosban 9,51 milliárdért építhet csatornákat.

Hír: Vesztes csata

Nem értik, hogyan működik Európa. „Csak” ennyi a baj David Cameron brit és Orbán Viktor magyar kormányfővel. Nem értik, hogy a vitákat hatékonyan rendezni egyeztetéssel lehet; hogy egy huszonnyolc országból álló szervezetben nem érdemes zsarolni, durcáskodni. Mert akkor az ember a rövidebbet húzza, és otthon persze magyarázhatja, hogy ő a végsőkig harcolt, ez kétes dicsőség lesz.

Hír: Orbán Viktor elszigetelődött Brüsszelben

A Magyar Szocialista Párt nevében gratulálunk Jean-Claude Junckernek bizottsági elnöki jelöléséhez. Abban vagyunk érdekeltek, hogy Magyarország és az Európai Bizottság együttműködése a jövőben sikeres és eredményes legyen.

Hír: Luxemburgi gyarmat leszünk

Juncker áll majd az Európai Bizottság élén. Az európai döntéshozók ezek szerint még nem értesültek arról, hogy kicsoda Európa erős embere.

Hír: Orbán pajtása jobban teljesít!

Vége a találgatásoknak: Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester közzétette vagyonnyilatkozatát, amelyet hónapok kitartó levelezésével, és közérdekű adatigénylésével is képtelen volt elérni a magyar sajtó.

Hír: Mit jelent az új RTL Klub?

Az RTL szemmel láthatóan komolyan gondolja, hogy mostantól nem hallgatja el a kormányzati korrupció egyes megjelenési formáit. Sőt, egyelőre úgy tűnik, hogy a legnagyobb hallal, a miniszterelnökkel, illetve a hozzá köthető személyek érdekesebb ügyeivel fognak foglalkozni.

Hír: Népszabadság vélemény: Orbán támad

Az illúziókból sose fogyunk ki. A legfrissebb a választások után született, bár már meg is halt. De jön majd más. Most azt hittük – mert egyrészt naivak vagyunk a végtelenségig, másrészt reménykedni mindig muszáj –, hogy Orbán az újabb kétharmad megszerzése után hátradől, és amellett, hogy hagyja egy kicsit pihenni az országot, ő is kifújja magát.

Hír: Össztűz zúdult Orbán Viktorra

Orbán Viktor szombati beiktatásakor elhangzott beszéde, amelyben kormánya külpolitikájának középpontjába a markáns nemzetpolitikát és a külhoni magyarok autonómiáját állította olyan hatást váltott ki, mint egy elefánt látogatása a porcelánboltban.

Hír: Orbán Viktor legnagyobb hazugságai a Ténytáron

Már lassan másfél hónapja indított sorozatunkban a kormányrúdnál lévő politikusok teljesítményt elemezzük. Először két karakteres kormányzati személlyel (Matolcsy György és Hoffmann Rózsa) foglalkoztunk, utána rátértünk a hazai politikai élet legfajsúlyosabb szereplőjére, azaz Orbán Viktorra.

Hír: Felcsúti stadion, tényleg? És ezt így hogy?

Mivel fennáll a veszélye annak, hogy relatíve hamar napirendre térünk egy jórészt közpénzen felépített, Ceausescu-stílust idéző esztétikai nonszenszen, tegyünk fel (újra) néhány alapvető kérdést.

«12345»

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
4    +    8    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.