Kapcsolódó tartalmak: orbán

Hír: Kidolgozatlan pr-akció Orbán új csomagja

Kidolgozatlan és zavaros, de szakértők szerint pr-akciónak nem rossz az a 10 pontos munkahelyvédelmi akcióterv, amit Orbán Viktor jelentett be hétfőn a parlamentben. A tervezett járulékcsökkentést hatékonyabban is ki lehetett volna találni, és a vállalkozásokat adózási szempontból kifehéríteni igyekvő új adózási formák sikere is kérdéses a szakértők szerint.

Hír: Zsákutcában padlógázzal? - Parlamenti vitanap Orbánék félidejéről

A stabilizációról, a leépülésről, avagy a dilettantizmusról és a sikerpropagandáról szólt az Orbán-kormány első két éve? Politikai vitanapot tartottak az Országgyűlésben.

Hír: Népszava Online: Tovább tart a "pávatánc"

Tovább szövi álmait a kormány: miközben minden józan szakember visszaeséstől tart, Orbánék nagyobb gazdasági növekedésre számítanak idén.

Hír: Menthetetlen Orbán álma, nem bírja a rendszer

Az uniós források felhasználásának gyorsítását elnézve a kormány a többszöri nekibuzdulása ellenére is veszített a bürokráciával és saját magával szemben.

Hír: Magyarország rettentően egyedül maradt

Az Orbán által bejelentett regionális együttműködésről a többi ország nem tud vagy nem kér belőle. Közben Spanyolország komoly engedményeket kap, amiről mi nem is álmodhatunk.

Videó: Kéri László - Félidőben az Orbán kormány

Félidőben a kormány: Kéri László politológus értékelte az Orbán-kormány elmúlt két évét az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Hír: Saját árnyéka is üldözi a kormányt

Jól hangzó üzenetekkel és határozott tervekkel vágott neki a 2010-es választáson győztes Fidesz a kormányalakításnak. Mi lett a kormány leglátványosabb ígéreteiből?

Hír: Baloldali.hu: Két év kormányzás, megszegett ígéretek sora

Húsz zavaros év lezárását, ugrásszerű fejlődést, a demokrácia és a jogállam megerősítését, adócsökkentést ígért a Fidesz 2010-es választási programjában.

Hír: Népszabadság Online: Orbán roppant elégedett magával

Hosszú beszédet mondott Orbán Viktor. A lényeg, hogy a kormány sikeres, a magyar "definíciószerűen győztes nemzet", a baloldal pedig gyakorlatilag anya- és nemzetgyilkos.

Hír: Népszabadság Online: Trükkös zsenik

Fodor Gábor volt szabad demokrata politikus szerint ma három ember uralja Magyarországot: Orbán Viktor, Habony Árpád és Simicska Lajos. Tudvalevő, hogy mindhárman zsenik.

Hír: Népszava Online: A Duna-menti beteg

A Magyarországgal szemben alkalmazott "kettős mérce" fárasztóan hamis panasza, meg a legnyilvánvalóbb kormányzati anomáliák makacs letagadása felingerli a megfigyelőket.

Hír: Népszava Online: Putyini úton halad Orbán

Az utolsó helyen ugyan, de még a "megszilárdult demokráciákhoz" sorolta hazánkat a Freedom House (FH) a tavalyi helyzetet értékelő, tegnap nyilvánosságra hozott jelentésében.

Hír: HVG vélemény: Orbán Viktor elment vadászni

Két éve adták ki a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatát. A róla elnevezett rendszer konszolidációja pontosan annyira lesz sikertelen, mint a bevezetése.

Hír: Félidőben – a demokrácia sárba tiprása

Akik fiatalon az alkotmányos- és szabadságjogok kiterjesztésért küzdöttek, most a saját pozíciók bebetonozására törekszenek – nagyon hosszú távra.

Hír: Orbán Viktor soha nem volt ilyen népszerűtlen

A kormányzás nemcsak a pártok, de a politikusok megítélését is lerontotta: Orbán Viktor soha nem volt olyan népszerűtlen, mint az elmúlt hónapban.

Videó: Az Orbán-kormány első két éve

Mesterházy Attila szerint megszegett ígéretekkel, a munkanélküliség növekedésével, gazdasági csőddel és a jogállam szétzilálásával írható le az Orbán-kormány első két éve.

Hír: Népszabadság Online: Orbán roppant elégedett magával

Hosszú beszédet mondott Orbán Viktor a kormánya két évét értékelő konferencián. A lényeg, hogy a kormány sikeres, a magyar baloldal pedig gyakorlatilag anya- és nemzetgyilkos.

Hír: Orbán Viktor elvesztette a hitelességét

Az MSZP szerint Orbán Viktor elvesztette a hitelességét a választói és a gazdaság szereplői előtt is, ami az ország és a társadalom számára százmilliárd forintos károkat okoz.

Hír: A valóság nem jut el Orbán Viktor asztaláig

Magyarországon gyakorlatilag nem működik az államigazgatás, Orbán Viktor viszont nem vesz róla tudomást, hogy nem elég a vízió, ha nincs megvalósítási képesség.

Hír: A társadalom és a befektetők bizalma is elfogyott

Az MSZP szerint az Orbán-kormány félidőre a közvélemény-kutatások szerint elvesztette a társadalom, a konjunktúraindexek alapján pedig a befektetők bizalmát.

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
1    +    9    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.