Kapcsolódó tartalmak: orbán

Hír: Hvg.hu vélemény: Baltás pajtás, itt vagyunk

Megvan a honi diplomácia új sikerágazata: casus belli, villámgyorsan leszállítva, garanciával. Tettesd magad hülyének! – lényegében ezt tanácsolta a Magyar Külügyi Intézet elemzése Orbánnak. Az őt ismerők viszont tudják: a Viktor nem az a pasas, aki megjátssza a nyálcsorgató idiótát, csak azért, hogy megússza a bliccelés miatti pénzbüntetést a buszon.

Hír: Mesterházy: Orbánnak le kell mondania

Az MSZP elnöke szerint Orbán Viktor kormányfő "morálisan megsemmisült" azzal, hogy beismerte: ő döntött - a várható következmények ismeretében - az azeri baltás gyilkos kiadatásáról.

Hír: Jól időzített „IMF-lista” leplezheti a kormány fiaskóit

A Nemzetközi Valutaalap (IMF) nem most és nem tárgyalási feltételekként közölte javaslatait a kormánnyal, és több pont minden bizonnyal nem is abban a formában fogalmazódott meg, ahogy a Magyar Nemzetben megjelent – derítette ki a hvg.hu azzal kapcsolatban, hogy a lap csütörtöki számában egy listát közölt az IMF feltételeiről.

Hír: Vastagbőr blog: Ordas nagy hazugság

Tényleg nem értem... Lehozatnak a pártsajtóval olyan kamulistát, amitől összehúgyozzák magukat a fideszes-kdnp-es mezei képviselők, akik az egész IMF-tárgyalásokról annyit tudnak, mint Önök, kedves olvasók: vagyis semmit. A szűk vezérkar összekacsint, hiszen a pontokat ők maguk írták össze, egy-két szivar és néhány üveg Bock bor társaságában.

Hír: Orbán az IMF-re akarja kenni a megszorításokat

Az MSZP szerint nem a Nemzetközi Valutaalap követeléseit, hanem a miniszterelnök valódi szándékait tükrözi az a lista, amelyet a Magyar Nemzet az IMF feltételeiként ismertetett. A szocialisták úgy látják, a kormányfő a valutaalapra akarja kenni a megszorításokat.

Hír: Elismerték Sárvárról: nem létezik a 10 pontos IMF-lista

Orbán sajátosan interpretálta az IMF július vége óta létező levelét. Nincs olyan 10 pontos IMF-"horrorlista", mint amilyen a Magyar Nemzetben megjelent – ismerték el tegnap délután a Népszabadságnak Sárvárról, kormányoldalról.

Hír: Véleményvezér: Orbán legolcsóbb trükkje

A kormányfő valójában enged az IMF-nek, de közben látszólag mégis ellenáll azoknak a követeléseknek, melyek egyébként nem is léteznek. Amit tegnap láttunk, annak ennyi volt az értelme és nem több.

Hír: Index: Milyen áron nem kell az IMF-hitel?

Elolvastuk azt a kormány által titkosan kezelt levelet, amit az IMF-EU páros írt július végén, a hiteltárgyalások első fordulójának lezárása után, és amire hivatkozva Orbán Viktor csütörtökön bejelentette: így nem akarunk IMF-hitelt.

Hír: Orbán: hazudtam reggel, éjjel és este

Orbán Viktor és a leghűségesebb lakájmédia hazudott. A linkelt cikkben és Fénylő Csillagunk faszbúkján is az ország összes kedves választópolgára megcsodálhatja, ahogy miniszterelnöke egy elítélt kupec könnyedségével az arcába hazudik. Csodálatos látvány, fantasztikusan élethűek a gesztusok, az alakítás egy baltával faragott berényimiki szobrot és egy kóla-kávé Rózsa presszó kupont simán megérne.

Hír: Népszava.hu: 2014: válasszon, ha bír

A választási regisztráció bevezetése alkotmányos jogfosztás, amelyet a Fidesz "izzadságszagú, erőltetett legitimációs érvekkel" igyekszik igazolni - mondta a Népszavának a választási szakértő. A kormány által tervezett részletszabályok pedig csak súlyosbítanak a helyzeten, hiszen nemcsak a választójog gyakorlását, hanem már az előzetes regisztráció lehetőségét is korlátoznák.

Hír: Véleményvezér: Miből főz Orbán Viktor újraválasztási levest?

Az év elején beharangozott konszolidáció még el sem kezdődött, de már véget is ért: Orbán Viktornak ugyanis harcra van szüksége, mert a békétől semmi jót nem várhatna 2014-ben.

Hír: Mesterházy Attila: „Elrugaszkodás” – és zuhanás a szakadékba

Az elrugaszkodás éve lesz 2012 - ígérte korábban Orbán Viktor. Azt azonban nem említette, hogy a szakadék széléről fogunk elrugaszkodni, és a kormány a mélybe rántja Magyarországot. Most pontosan ez történik.

Hír: Egyenlítő TV: Orbán Viktor levelét megírta...

... és annak igazságtartalma körülbelül egyenlő a nullával. A miniszterelnök még vissza sem tért szabadságáról, de máris levéllel bombázza a lakosságot. Nem meglepő módon, ezt is az adófizetők finanszírozzák.

Hír: Seres László: Milyen társaságba keveredett O. Viktor?

A Spiegel Online rövid írása egyszerre túlozza el és bagatellizálja Orbán Viktor politikai veszélyességét. Valaki megrágalmazhatta O. Viktort, éspedig a Spiegel Online. A hamburgi lap néhány napja tette közzé top ten listáját "Európa legveszélyesebb politikusairól", amely lista igen kétséges emberek társaságában szerepelteti a magyar miniszterelnököt.

Hír: MSZP: Mit ért Orbán a "más típusú politikai rendszerek" alatt?

Az új politikai rendszerekről szóló szavainak értelmezésére kéri az MSZP a kormányfőt. Lendvai Ildikó arra kéri Orbán Viktort, tisztázza, mire gondolt, amikor azt mondta: reméli, hogy nem kell kigondolni és a gazdasági túlélés érdekében bevezetni a demokrácia helyett más típusú politikai rendszereket.

Hír: Tóta W.: Hajrá, genetikailag alattvalók!

Na tisztelt hölgyeim és uraim, kedves barátaim, utoljára hangzott el ez a finom megszólítás. Eddig is pukkadoztam a röhögéstől, amikor a tiszteletreméltó magyarságról pofáztam, meg – édes istenem – Brüsszelben arról, hogy mindig is Európához tartoztunk.

Hír: Népszava.hu vélemény: Kérdés félázsiából

Egy működésében tökéletesen alkalmatlan totalitárius rezsim, és annak vezetője - szokás diktátornak is nevezni - törvényszerűen eljut egy olyan fokra, melyben már nem elegendő a kudarchegyeket (csak) a külső ellenségnek tulajdonítani. Mert csak az erő nyelvét érti, és csak azt beszéli.

Hír: EU-s források lehívása: Rossz után jó rendszer

Már Orbán Viktor sem lenne az uniós pályázók helyében, ugyanakkor panaszra még sem lát okot, mert - mint mondotta, évente ezer milliárd forint áramlik be az országba közösségi forrásból.

Hír: Népszava vélemény: Akkumulátorok feltöltve

Néhány nappal ezelőtt még úgy hírlett, mire az IMF delegációja Budapestre érkezik, a miniszterelnök szabadságra megy; szíves közlése szerint feltöltendő lemerült akkumulátorait.

Hír: Orbán Matolcsy fiókban tartott terveivel ijesztget

A kormány nem vesz részt a tranzakciós illeték jegybankra való kiterjesztése körül kialakult vitában - jelentette ki Orbán Viktor pénteken az MR1-Kossuth rádió 180 perc című műsorában.

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
0    -    4    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.