Kapcsolódó tartalmak: orbán

Hír: Mesterházy: Ki kell ragadni az uniós pénzeket Orbán markából!

Disznóól. Kormányzása kezdetén mondta Orbán, hogy az európai uniós támogatások hazai intézményrendszere maga a disznóól.

Hír: Mint legrosszabb rémálmaitokban – az NMHH leendő elnökéről

Karas Monika jelölése újabb üzenet: erre számíthatunk a következő kilenc évben, ha Orbán marad hatalmon – és nem csak a médiában.

Hír: Népszava vélemény: Bográcsopera

Orbán Viktor hétvégi felcsúti futball-elemzése különösen azért izgalmas, mert a Puskás Akadémia - a szinte törvénybe foglalt eljövendő sikerei ellenére - 2-1-es vereséggel szomorította meg az alapítót.

Hír: Egyenlítő TV: A magyar foci alkonya

Az elmúlt hét egyértelműen a magyar foci fekete hete volt. Miután a Videoton megszégyenítő módon kiesett a montenegrói bajnokság hatodik helyezettjétől, a maradék három kupacsapatunk is simán, megerőltetés nélkül hullott ki már az első körben. Csányi Sándor MLSZ elnök még a selejtezőkörök megkezdése előtt azt mondta, hogy „aki az első körben kiesik az szégyent hoz a magyar focira".

Hír: Rohad a magyar foci: amit Orbán kiútnak hisz, az a züllés alapja

Rekordidő alatt selejtezték ki perifériális szereplők mind a négy magyar résztvevőt a kontinentális kupákból. Egymást érik a magyarázatok és elméletek a magyar labdarúgás vigasztalan helyzetéről. Szöllősi György, a Puskás Akadémia (PFLA)kommunikációs igazgatója után a hétvégén Orbán Viktor is kifejtette nézeteit a magyar fociról. Még meg sem jelent interjúja, már meg is kapta a választ.

Hír: Orbán: Újabb stadionok rendbehozataláról dönthet a kormány

A miniszterelnök azt szeretné, ha a kormány még nyáron döntene újabb futballstadionok rendbehozataláról, és így még idén elkezdődhetnének a munkálatok Mezőkövesd mellett Diósgyőrben, Székesfehérváron és a Szombathelyen is. Orbán Viktor erről abban az úgynevezett sportági évértékelő interjúban beszélt, amelyet a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia (PFLA) honlapjának adott.

Hír: Ismét kemény ütést kapott Orbán víziója

Orbán Viktor örök víziója az Európai Unió válságáról, amelyből a szövetség képtelen kikecmeregni, ismét komoly ütést kapott - ezúttal a KSH-tól. Eközben Budapest az újabb devizahiteleseket mentő kormányzati intézkedés lázában ég, aminek ötletére a pénzpiacok finom jelzést küldtek: újra 300 forint fölött jegyezték az eurót, amelynek árfolyama csak péntekre került valamelyest ez alá.

Hír: Népszava vélemény: Sikerpropaganda

Jó volna, ha mielőtt a kormány propagandistái összedugják a fejüket, hogy kitalálják, milyen sikerről értesítsenek minket legközelebb elsőbbségi levelükben (most: az unió, noha óckodott egy kicsit, de meghajolt nagyságunk előtt és megszüntette ellenünk a túlzottdeficit-eljárást), leereszkednének az utca emberéhez is, tesztelnék egy-egy sikerötletüket, vajon ők is sikernek találják-e?

Hír: Ellenzék: „Magyarország nem látott még ilyen pénzszivattyút"

Az ellenzék szerint a kormányfő egy szűk elit érdekében kormányoz, nem Magyarország érdekében folytat szabadságharcot Brüsszelben, hanem „a magyarok szabadsága ellen küzd a saját teljhatalma érdekében”.

Hír: Orbánt paradicsommal dobálták Tusnádfürdőn

A Realitatea Tv híre szerint két fiatalember paradicsommal dobálta meg Orbán Viktort szombat délután Tusnádfürdőn, az általa megtartott előadásról való távozása közben, írja az erdely.ma.

Hír: Orbán populista uniós rendszere

Nem árt tisztázni: nem Orbán Viktor győzött Európával szemben, ahogy ő ezt igyekszik itthon beállítani, hanem őt győzték le. Emiatt csökkentette az államadósságot, s került ki az ország a túlzottdeficit-eljárás alól, emiatt módosította kénytelen-kelletlen a médiatörvényt, az alaptörvényt, a bírákra vonatkozó passzusokat stb.

Hír: Kampánybeszédet tartott Orbán Tusványoson

A határon túli magyarokon múlik, hogy a 2010-ben elindult nemzetpolitikai fordulat 2014 után is folytatódjon – hangzott a miniszterelnök egyórás előadásának konklúziója a Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor zárórendezvényén. A kormányfő bejelentette, hogy a Nemzetközi Valutaalaptól felvett kölcsön idő előtti végtörlesztésére utasította a gazdasági minisztert.

Hír: Mesterházy: Orbán téveszméi Tusványoson

Nem értek egyet Orbán Viktorral. Azzal sem, amit Tusványoson mondott: szerintem 1. Épp Orbán Viktor nem képes kezelni a válságot és nem az Unió. Orbán kormánya egyike ma a legrosszabbul teljesítőknek. Ezt a lakosság többsége a saját bőrén érzi, míg a gazdagoknak még többet ad.

Videó: Orbán a Közgépet méltatta Tusnádfürdőn

A Nemzetközi Valutaalaptól (IMF) korábban felvett kölcsön végtörlesztésére utasította Orbán Viktor miniszterelnök Varga Mihály nemzetgazdasági minisztert.

Hír: Népszabadság vélemény: Bőr a képen

Megszüntetik a minisztériumi dolgozók folyószámla-költségtérítését – közölte a kormányszóvivő. Ezek szerint eddig volt! Hogy a bőr hűljön rájuk!

Hír: MSZP: Dokumentálhatóan hazudott Orbán

Újabb történelmi csúcsra emelkedett az államadósság, és nagyjából kétezermilliárd forinttal meghaladja a 2010-ben mért szintet - mondta Burány Sándor Budapesten.

Hír: Itt az új Orbán-levél: tovább dübörög a propaganda

Ismét, immáron 13. alkalommal küldött levelet a választópolgároknak Orbán Viktor. Ezúttal ráadásul elsőbbséggel (ez darabonként plusz 30 forintos költséget jelent) siet tájékoztatni minket a kormányfő az újabb sikerről, jelesül a túlzottdeficit-eljárásból való kikerülésről.

Hír: Van, akinek nem okoz gondot a tranzakciós adó

Soha nem hittem volna (mostanság meg különösképp nem), hogy valaha azt kívánom majd, bárcsak minisztériumban dolgoznék. Most viszont azt olvasom, hogy a tárcák évi 90 millió forintot költenek arra, hogy kompenzálják dolgozóik bank- és tranzakciós adó miatti költségnövekedését. Így kérem könnyű.

Hír: Elbukott a harc? "Orbán visszaélt a szavazók bizalmával"

Elvesztette az államadósság elleni háborúját az Orbán-kormány - jelentette ki Tukacs István, aki szerint ezzel kormányzásának legfontosabb célkitűzését bukta el Orbán Viktor. Az Eurostat legfrissebb adatai szerint Magyarország újra lecsúszott a legeladósodottabb tíz uniós ország közé, 82,4 százalékon áll a bruttó közadósság GDP-hez viszonyított aránya. Selmeczi Gabriella szerint mindez hazugság.

Hír: Európa, figyelj!

Válságtól szabdalt, krízistől sújtott Európa, csak figyelj! Bürokratikus útvesztőben tévelygő Európai Unió, ide süss! Itt a megoldás! Egy erős személyiség, egy született vezető, aki a válság háborgó óceánjáról biztos révbe kormányozná ezt a Titanic-Európa monstrumot. Amelyik eleve rosszul megválasztott útvonalon halad a zátony felé, egy elavult elképzelésekkel navigáló mancsaft vezénylete alatt.

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
8    -    8    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.