Kapcsolódó tartalmak: orbán

Videó: Kormányátalakítás: mi forgat a fejében Orbán?

A kormányzati ciklus félidejében jelenti be Orbán Viktor a kormányátalakítás részleteit. Egyelőre csak találgatások folynak a távozók és az érkezők személyéről.

Hír: Népszabadság Online vélemény: Szorításban

Az óriáskígyó vár, míg áldozata levegővételét előkészítve kilélegez, és mielőtt még belélegezhetne, egy picit összébb szorítja. Aztán vár, amíg a zsákmány összeszedi magát.

Hír: Nem önjáró, nem kukacoskodik - Államfőt kaphatunk ma

Az ellenzéki pártok korábban azt közölték: vagy részt sem vesznek a titkos voksoláson, vagy nemmel szavaznak a Fidesz-KDNP jelöltjére.

Hír: Fizess magyar! Itt vannak az újabb megszorítások!

Már a bejelentés pillanatában sem volt kérdéses, hogy az újabb nadrágszíjhúzás tovább rontja az alacsony és átlagos jövedelemmel rendelkező családok helyzetét.

Videó: Orbán Viktor 2010-ben a megszorításokról

Orbán Viktor 2010-ben még teljesen máshogy gondolkodott a megszorításokról, mint most: „Megszorítások azért nem lesznek, mert a megszorítások nem vezetnek sehova.”

Hír: Baloldali.hu: Orbán új adói: ez a sarc lesz a végső?

Mindannyian emlékszünk rá, hogy a Fidesz a 2010-es választásokat megelőzően, de még győzelme után is „azonnali és nagyarányú” adócsökkentésről beszélt.

Hír: Sárgacsekk- és SMS-adó után: Matolcsy helyett ötleteltünk

A hvg.hu Matolcsy és Orbán tanácsadójaként további olyan adókat szedett össze, amik könnyen kivethetők, ellenőrizhetők és sok milliárd forinttal növelik a költségvetést.

Hír: Kalandor politikájának árát fizetteti meg Orbán a választókkal

A miniszterelnök immár hivatalossá tette, hogy jövőre lesz tranzakciós adó, ezek után kénytelenek vagyunk komolyan venni a telefonálási és internetezési adó hagymázas ötletét.

Hír: Nol.hu: Véleményünk a Széll-tervről: Mindenre, ami mozog

227. Ennyit kellett lapozni ahhoz, hogy a lényeghez érjünk „A következő lépés – Széll Kálmán Terv 2.0” szövegében. Meglepőt ott sem olvastunk benne...

Hír: Miféle győzelmet ünnepelnek most a Orbánék?

Már tavaly megkezdhettünk volna az EU-IMF tárgyalásokat, ha a kormányfő józanabb. Drága volt ez az öt hónap a devizahiteleseknek, a vállalkozásoknak és a magyar fogyasztóknak.

Hír: Véleményvezér: Orbán Viktor mániája egyre drágább

Ha a kormányfő nem ragaszkodott volna annyira az egykulcsos adóhoz, a most bejelentett 600 milliárdos megszorításra semmi szükség nem lenne.

Hír: Tóta W. Árpád a HVG.hu-n: Pannon Praktikum

A kormányzás kezdetekor két bevett, sokszor, sokféleképpen kipróbált út állt Orbán Viktor előtt. Sajnos a választást úgy nyerték meg, hogy totális idiótának tettették magukat.

Hír: 168 óra online vélemény: Pártállamfő

A kormánypárt számára megnyugtató érzés, hogy a köztársaság új elnöke minden tekintetben a központi akarat, vagyis Orbán Viktor politikájának talpköve lesz.

Hír: Tóta W. Árpád: Mentsétek meg lelkeinket!

Ülünk az asztalnál és várunk, egyre idegesebben, nem értjük, miért nem szólítanak már, tessenek a feltételeiket közölni, nekünk sürgős volna az ügy.

Hír: Nincs több sunnyogás, Orbán és Matolcsy beint!

Orbán úgy érzi, Magyarország immár nyíltan felvállalhatja az EU-IMF megállapodás megkérdőjeleződését. Az álláspontokat tudatosan távolítja: vagy ászai vannak, vagy blöfföl.

Hír: HVG.hu vélemény: A következmények nélküli Orbán

Van-e olyan progresszív, gondolatgazdag, lehetőleg fiatal zászlóalja a Fidesz-tábornak, amely képes az „old guard” helyére lépni?

Hír: Véleményvezér: Hogyan ne nyilatkozzunk egy amerikai lapnak?

A Fidesz rosszul méri fel, hogy a külföldi sajtóhoz hogyan kell viszonyulni. Felkészült újságírókat, világpolitika iránt érdeklődő olvasókat nem lehet trükkökkel megvezetni.

Hír: Baloldali.hu: Az államfő mint háborús eszköz

Milyen hatást fog gyakorolni a demokratikus intézményrendszerre az, ha Orbán Viktor miniszterelnök egy Fidesz-alapítót, Áder Jánost vagy Kövér Lászlót jelöli erre a posztra?

Hír: Az orbánizmus bebetonozásához keres államfőt a Fidesz

Az orbáni politika, a „centrális erőtér” kétéves eredményeit kellene megvédenie Schmitt Pál utódának: erre a szerepre keres alkalmas államfőjelöltet a miniszterelnök-pártelnök

Hír: Orbán "szabadságharcos" elnököt szeretne, magától jobbra

Orbán Viktor alkotmányozó, az új alaptörvényt és ezzel az ország szuverenitását is védő köztársasági elnököt szeretne. Kövér Lászlót kapacitálják, de Áder is esélyes lehet.

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
4    *    9    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.