Kapcsolódó tartalmak: orbán

Hír: Medián: Félmillió szavazó hagyta el a Fideszt

Megtépázta a kormánypárt és az államfő népszerűségét az elmúlt három hónap - derül ki a Medián felméréséből, amelyet a HVG hetilap közöl.

Hír: Pittella: Orbán Viktor nem egyenlő a magyar emberekkel

Mi nem akarunk kormányt váltani, nem akarunk beleszólni a magyar választók döntéseibe, mi nem akarjuk kormányozni kívülről az országot - teszi egyértelművé Gianni Pittella.

Hír: Magyarország erősödik: hazugságban

Törékeny kapcsolat fűzi a kormány „Magyarország erősödik” kampányát a valósághoz. A Népszava tételesen megvizsgálta a kabinet plakátokon, televíziós-, rádiós spotokban, tájékoztató füzetekben propagált állításait, s kiderült: hemzsegnek a ferdítések, elhallgatások, „tévedések” a közpénzből fizetett kampányban.

Hír: MSZP: Orbán egyenesen a kasszához engedi vissza az oroszokat

Az MSZP elnöke csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján arra szólította fel Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy tájékoztassa a közvéleményt és a pártokat, pontosan mi hangzott el a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel zárt ajtók mögött folytatott tárgyalásán.

Hír: A függőség napja

“Az új reaktorblokkok kétségkívül növelik Magyarország energetikai függetlenségét” – mondta Vlagyimir Putyin 2014. január 14-én, miután több havi titkolódzást követően, a közvéleményt sokkoló hirtelenséggel írták alá a tervezett paksi bővítésre vonatkozó orosz-magyar megállapodást a Moszkvához közeli Novo-ogarjovoban Orbán Viktorral.

Hír: Orbán végleg mindent megtagad, amit egykor hitt

A korai Fidesz bátorításként szolgált a politizáló civil szervezetek számára, és arra buzdított, hogy mindenki beszéljen szabadon.

Hír: Molnár Gyula: a Fidesz leváltható, az ország javítható

Aki Orbán Viktort akarja legyőzni, annak be kell mennie az oroszlán barlangjába, tehát előtte meg kell vívnia az előválasztási csatát is. Ezzel is magyarázza az MSZP elnöke, miért tartja fontosnak az előválasztást. Ezt ott kell megtartani, ahol valóban lehet több jó jelölt - mondja Molnár Gyula, aki szerint most többen akarnak változást, mint akik szerint maradnia kell a Fidesznek.

Hír: Orbán aktiválta likvidátorát

Rezsiököl vasököl, oda csap, ahova köll. "A Soros-birodalom álciviljeit azért tartják fenn, hogy a globális nagytőkét és a politikai korrektség világát átnyomják a nemzeti kormányok fölött. Ezeket a szervezeteket minden eszközzel vissza kell szorítani, és azt gondolom, hogy el kell innen takarítani. És most ennek, úgy érzem, eljött a nemzetközi lehetősége."

Hír: Amíg ezt a címet elolvastad, Mészáros 49 ezer forintot nyert...

„Van vagyonom természetesen. De azt nem tudom megítélni, hogy mekkora" - mondta Mészáros Lőrinc szerdán a 444-nek. Később az interjúban azt is hozzátette, karácsonyra megajándékozzák majd egymást Orbán Viktorral, hiszen barátok.

Hír: Tamás Ervin: Barátok turizmusa

Megjelentek az idegenek az idegenforgalom működtetésében is – él a politikailag nem korrekt szójátékkal a turizmus szakavatott ismerője, mert rettentően bántja, hogy ebben az ágazatban is beköszönt az elitcsere.

Hír: Rogán beismerte: ő kampányminiszter

Nem akármilyen nap volt a csütörtöki. Rogán Antal propagandaminiszter parlamenti bizottsági meghallgatásán szokatlanul őszinte volt. Megtudhattuk tőle, hogy mi a dolga valójában az általa vezetett Miniszterelnöki Kabinetirodának.

Hír: Rogán, takarodj!

Van egy miniszter, aki körül folyamatosan korrupciós ügyek jönnek elő, akinek a barátai rendszeresen dézsmálják az állami pénzt, akinek egyik legjobb barátja úgy tanácsadó a kormány mellett, hogy nem áll szerződésben.

Hír: Magyar versenyképesség: Orbán sikerpropagandája és a valóság

Nagyszabású béremelési és járulékcsökkentési programot javasol a kormány az elkövetkező évekre, amelytől a gazdaság jobb teljesítményét, a versenyképesség javulását várja. Erre a romló mutatóink miatt nagy szükség is lenne. Most Orbán épp az ellenkezőjét sürgeti annak, amit eddig csináltak.

Hír: Megbukott Orbán alkotmánymódosítása

A Jobbik és az MSZP tiltakozása, a DK távolmaradása és az LMP nem szavazása mellett nem fogadta el az Országgyűlés a hetedik alkotmánymódosítást.

Hír: Orbán rendszere foglyul ejtette az államot

A korrupció terjedése Magyarországon nem új keletű. Azonban, amikor Orbán Viktor vezérletével 2010-ben a Fidesz kétharmadnál nagyobb parlamenti többséget szerzett, új helyzet állt elő. Azóta a magyar gazdaságtörténetben eddig még nem ismert módszerekkel utat nyitottak a szűk családi kört és haverokat kivételezett helyzetbe hozó kapitalizmusnak.

Hír: Megváltozott helyzet

Ha értelmezni szeretnénk Orbán Viktor magatartását az érvénytelen kvóta-referendum után, érdemes felidéznünk a miniszterelnök néhány korábbi nyilatkozatát. Azt már hallottuk tőle: ha a kisvasutat úgymond támadják, meg kell hosszabbítani a vonalát csak azért is! A politikai értelemben vett dackorszakból a jelek szerint a kormányfő a mai napig nem tudott kilépni.

Hír: Orbán Viktort nem először fütyülték ki ilyen csúnyán

Az MTK-stadion legendás betonfalai mintha még fel is erősítenék a közönség nemtetszését a csütörtöki avatón. Orbán Viktor miniszterelnöknek szóbeli gyalázkodásból is jutott a videó szerint, de nem tűnik úgy, hogy ettől zavarba jött volna. Igaz, van már tapasztalata a kifütyülésről.

Hír: Brüsszel talán nem tűri tovább a korrupciót. És mi?

Üzentünk Brüsszelnek – ezt a traumát sokáig nem fogjuk kiheverni. Időközben viszont méltatlanul elsikkadt a hír, hogy Brüsszel is üzent nekünk. És amit ők üzentek, azt (szó szerint) nem fogjuk zsebre tenni.

Hír: Rettegő, primitív és bosszúálló hatalom szüntette meg a Népszabit

A Népszabadság megszüntetése nem racionális gazdasági döntés volt, hanem egy fokozatosan egyre autoriterebb, minden ellenvéleménytől rettegő, primitív és bosszúálló hatalom legújabb húzása. Egyben újabb súlyos csapás az egyébként is egyre szűkebb sarokba szoruló magyar sajtószabadságnak.

Hír: Hell István: A Gonosz birodalma

A liberális, rendszerváltó Fidesz fasiszta utódpártjának elnöke magasra tette a lécet, és leverte. Leverte, de győztesnek hirdette ki, és a híveivel megtapsoltatta magát.

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
8    *    1    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.