Kapcsolódó tartalmak: nyugdíj

Hír: Botka: visszaadjuk a 13. havi nyugdíjat

A 13. havi nyugdíj visszaadását, az egészségügyi és a gyógyszerellátás rendszerének teljes újragondolását, a nyugdíjminimum emelését, biztonságot nyújtó rokkantnyugdíjat ígért az MSZP miniszterelnök-jelöltje az országos nyugdíjas parlament szerdai rendezvényén.

Hír: Lázadoznak a nyugdíjasok

Szinte érzékelhetetlen lesz jövő évi 0,9 százalékos nyugdíjemelés. A nyugdíjas szervezetek tiltakoznak, pedig nem is ez a legnagyobb baj, hanem a rendszer fenntarthatatlansága, az egyre nagyobb és növekvő szakadék a kis és a magas nyugdíjak között.

Hír: Olvasónk írta: Nyugdíjaggályok - Kritikus szemmel a nyugdíjakról

A 2010. évi kormányváltás előtt a jelenleg is kormányzó Fidesz kormány kijelentette, hogy az előző szocialista kormány által életbe léptetett szigorítások a nyugdíjrendszert hosszútávon fenntarthatóvá tették, és nincs szükség beavatkozásra. Kormányra kerülve mégis szükségesnek látták, hogy profiltisztítást és átalakításokat hajtsanak végre.

Hír: Selmeczi Gabriella jól megvédte a nyugdíjad

Októberre már alig több mint 200 milliárd forint maradt abból a nyugdíjvagyonból, amit a kormány a védelmébe vett.

Hír: Hol az emberek pénze? Az MSZP el fogja számoltatni a Fideszt

Orbán Viktor és a Fidesz három éve átverte, azóta hitegette, és tegnap még meg is lopta mindazokat, akiket 2010-ben erőszakkal visszakényszerített az állami nyugdíjrendszerbe - írja közleményében Korózs Lajos az MSZP elnökségi tagja. Korózs szerint Orbán Viktor és a Fidesz hazudott, amikor azt ígérték, hogy nem veszik el hárommillió ember időskori megtakarítását.

Hír: Így változik az életünk 2013 január 1-jétől

Számos területen hoz változást az új év Magyarországon, a Napi gazdaság összegyűjtötte a legfontosabbakat.

Hír: Népszabadság vélemény: Szégyenpadon

A hatalom nemcsak a gazdaságban, a jog világában is unortodox. Mindent csak akarni kell – vallják, és a politikai érdek szerinti akarat rendre felül is írja a jogi racionalitást, sőt az évszázados alkotmányos alapértékeket is.

Hír: Nyugdíj: a kormánynak csak a pénzünk kellett

Az Orbán-kormány még csak a látszatát sem igyekszik fenntartani annak, hogy másfél évvel ezelőtt nem egy egyszerű, államilag levezényelt rablás történt.

Hír: Nevetséges ötlet a gyermekek számához kötni a nyugdíj összegét

Nevetséges, szakmaiatlan és megvalósíthatatlan elképzelésnek tartja az MSZP, hogy a gyermekek számához kössék a nyugdíjak leendő összegét.

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
4    -    9    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.