Kapcsolódó tartalmak: Nemzeti dohánybolt

Hír: Dohányforduló

Szerény MTI-közleménnyel ülte meg első születésnapját a Nemzeti Dohányboltok Hálózata. A szerénység indokolt: még az a néhány adat is értelmezhetetlen, amit léte igazolásaként a szépnevű Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. közzétesz. Mi abban a siker, hogy a koncessziós jogon működtetett hálózatnak köszönhetően ma már a lakosság 98 százalékának folyamatos az ellátása dohánytermékkel?

Hír: Nemzeti Dohányboltok vs. kiskereskedők 1:0

Ahogy azt sejteni lehetett, a haverok számára kiosztogatott trafikoknak “köszönhetően” sorra mennek tönkre a hagyományos kisboltok és zárnak be a hagyományos újságos standok is.

Hír: Éjféltől nemzeti a dohány

Új világ köszönt a hazai dohányosokra, illetve a gyártókra: szerdától ugyanis már csak kizárólag a nemzeti dohányboltok árulhatnak füstölnivalót. A dohányosok számára a kérdés onnantól az lesz, hogy az eddigihez képest mennyivel messzebbről és drágábban jutnak hozzá kedvelt márkájukhoz.

Hír: A magyar politikatörténet legundorítóbb ügye a trafikmutyi

Igen, mélyen tisztelt polgártársak, ez az egész ügy undorító és mocskos. Ahhoz is nehezen szoktunk hozzá, hogy bizony a politika az adóforintokat és a közvagyont időnként sajátjaként kezeli. De a Fidesz új fejezetet nyitott. Ha ennek a történetnek nem szakad 2014-ben vége, a magyar politikatörténet legmocskosabb időszaka következik, vagy már itt van?

Hír: Megszoksz vagy leszoksz: elindultak a Nemzeti Dohányboltok

Ángyán, Bencsik, Holoda ... Hadházy. Rendszeres olvasóink bizonyára hamar meg tudják mondani mi a közös a felsorolt urakban: mindannyian elhagyták a Fidesz frakciót. Bencsik János és Holoda Attila energiapolitikai kérdések, Ángyán József a földmutyi, Hadházy Ákos pedig a trafikmutyi miatt távozott a kormánypárt soraiból.

Hír: Célkeresztben a trafikbotrány

Úgy tűnik, megint nő az érdeklődés a közvetlen demokrácia iránt. Legalábbis erre utal a népszavazásdömping. Az OVB-t ellepték a népszavazás-kezdeményezések, amelyek többsége a trafikbotránnyal foglalkozik.

Hír: A Fidesz helyi vezérei döntötték el, ki nyithat trafikot

A kormánypárt helyi potentátjai osztották el a dohányboltok üzemeltetésének jogát – tudta meg a hvg.hu több fideszes forrásból. A listát a választókerületi elnökök véleményezték, de volt olyan város is, ahol a kormánypárti frakcióval szavaztatták meg, ki nyithat trafikot. A kormánypárti politikusok több esetben a saját rokonaikat juttatták e lehetőséghez.

Hír: Jó barátok kezében a nagy dohányüzlet

Nagy az esély rá, hogy a Fideszhez közelálló körök fogják működtetni az állami dohányboltokat. Bár eddig csak azt hozták nyilvánosságra, hogy a települések felén mely pályázók nyertek koncessziós jogot, máris látszódnak az összefonódások, az, hogy számos településen néhány vállalkozó, családok, rokonok tarthatják felügyelet alatt a piacot.

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
0    *    6    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.