Kapcsolódó tartalmak: Németh Szilárd

Hír: Orbán aktiválta likvidátorát

Rezsiököl vasököl, oda csap, ahova köll. "A Soros-birodalom álciviljeit azért tartják fenn, hogy a globális nagytőkét és a politikai korrektség világát átnyomják a nemzeti kormányok fölött. Ezeket a szervezeteket minden eszközzel vissza kell szorítani, és azt gondolom, hogy el kell innen takarítani. És most ennek, úgy érzem, eljött a nemzetközi lehetősége."

Hír: Nyílt háborút indítottak Orbánék a civilek ellen

„A Soros-birodalom álciviljeit azért tartják fenn, hogy a globális nagytőkét és a politikai korrektség világát átnyomják a nemzeti kormányok fölött. Ezeket a szervezeteket minden eszközzel vissza kell szorítani, és azt gondolom, hogy el kell innen takarítani." És most ennek, úgy érzem, eljött a nemzetközi lehetősége” – nyilatkozta Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke, frakcióvezető-helyettese.

Hír: Trükkös rezsicsökkentők leselkednek a zemberekre

Vigyázat, Magyarországon megjelentek a trükkös csalók, akik magukat a nemzet jótevőinek álcázva olcsóbb áramot, gázt és szemétszállítást ígérnek a magyar embereknek.

Hír: Csak blöff a pénzügyi rezsicsökkentés

A kormánypárt cinizmusának csúcsa, hogy ezentúl a bankoknak fel kell tüntetniük az értesítőkön, mennyit spórolt az adós az árfolyamgáttal: ez az összeg ugyanis az ügyfélnek arra a gyűjtőszámlájára kerül, amelyet 2017-ben kell elkezdenie törleszteni. Ennek tulajdonképpen csak a kamatait spórolja meg - ezt az állam és a bankok közösen állják.

Hír: A Fidesz már a spájzban

Úgy látszik a Fidesz, illetve annak fölkent képviselői kifogyhatatlanok az ötletekből, miként kell más pénzéből kampányolni. Németh Szilárd, aki ugye mostanság újraszínezi az életünket – értsd: a számlák szín kavalkádját - , ezúttal már belépett a házunkba, s bizony, hogy a klasszikust idézzem, közelít a spájzunk felé.

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
7    *    2    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.