Kapcsolódó tartalmak: mutyi

Hír: Már a versenyképességünket rombolja az eszméletlen sok korrupció

A helyzet mutyi-téren változatlan, illetve igenis változik: sajnos rossz irányba. A korrupció már olyan méreteket ölt, hogy az már versenyképességi mutatóinkat is rendkívüli mértékben rombolja. A kutatások szerint nemzetközi összehasonlításban a magyar közbeszerzések körében a versenyerősség kirívóan alacsony, viszont a korrupciós kockázatok kirívóan magas szinten vannak.

Hír: MSZP: Ádernek el kell számolnia a "paksi atommutyival"

A Fidesz-frakció bűnszervezet módjára megszavazta, Áder János pedig aláírta a 3000 milliárdos orosz hitel lenyúlását 30 évre titkosító paksi atomszerződésről szóló törvényt. A titkosítással a Fidesznek, beleértve Áder Jánost is, előbb-utóbb el kell számolnia - írja a párt sajtóközleményében.

Hír: A Fidesz fél elveszteni Budapestet

Négy hónappal az önkormányzati választások előtt, valamint az európai parlamenti választások eredményének ismeretében a Fidesz kimaxolta a választási mutyit: megalkotta a fővárosi választási rendszert, amely jó eséllyel ellehetetleníti a város fejlesztéspolitikáját és ellentmondásossá teszi a képviselők feladatát, ráadásul iszonyatosan torzít a Fidesznek.

Hír: Alákátyúzott ország

Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester cége idén a fővárosban 9,51 milliárdért építhet csatornákat.

Hír: A Simicska-birodalom jobban teljesít

Jelentősen sikerült növelni a hatékonyságot a Simicska Lajoshoz köthető cégekben az elmúlt évben – derül ki a május 31-i határidőre elektronikusan közzétett mérlegek alapján készített összeállításunkból.

Hír: Népszabadság vélemény: Jó államuk

A görögöknek az Íliász, a magyaroknak a nemzeti együttműködés rendszere jutott. Az utóbbi eléggé posztmodern nemzeti eposz, de a kötelező kellékek közül azért többet is felvonultat.

Hír: Orbán Vikipédia - Közgépesített közbeszerzés

Amikor híre ment, hogy a miniszterelnök eladósorba került legnagyobb lánya már gyűrűs menyasszony, mindenki azt hitte, hogy a Közgép a szerencsés vőlegény.

Hír: 168 Óra: Évbúcsúztató

Szép évünk volt. Persze sokan a beteg lelkük rosszindulatú kipárolgásával akarják elvenni a virágba boruló új rend felett érzett örömünket. Azok, akik a bankok oldalára álltak, hogy a brüsszelita globálimperialista gyarmatosítókat kiszolgálva eltöröljék a rezsicsökkentést.

Hír: Összeér a 'trafik- és a tanyamutyi'

Az MSZP azt követeli, a Vidékfejlesztési Minisztérium vizsgálja ki az elmúlt évek tanyafejlesztési programjainak eredményét, mert több támogatás is megkérdőjelezhető.

Hír: Újabb lex: készül a kaszinómutyi?

Idén júliusban mi is írtunk arról, hogy a kormány álláspontja a nyerőgépekkel kapcsolatban hirtelenjében 180 fokos fordulatot vett. Miután 2012 októberében teljes egészében betiltották a pénznyerő automaták üzemeltetését, kilenc hónappal később már nem volt kifogásuk ezek ellen - no persze csak akkor, ha állami koncesszióban működtetik azokat.

Hír: Népszava vélemény: A mutyi színe

Más pénzéből szeret csak igazán a Fidesz hepajkodni. Amit más keresett meg, más tett félre, más gazdálkodta ki, másra való, más jogosult rá, nos, abból élvezetes osztogatni, ajándékozni, jutalmazni. Nem az állami vagy önkormányzati költségvetésre gondolok, mert arra úgy tekintenek, mint a saját pénztárcájukra.

Hír: Takarékszövetkezetek államosítása: trafikmutyi deluxe

Talán még a trafikmutyinál is komolyabb ügy lenne a takarékszövetkezetek államosítása, ha a téma mellett teljesen félrenéző ellenzék hozzá tudna szólni a témához. De egyelőre nagyon úgy fest, hogy a feledés homályába vész az "titkos" állami bankrendszer kiépítése. Pedig több mint 100 takarékszövetkezetről van szó, sok-sok milliárd forint tőkével, és több százezer ügyféllel.

Hír: Nemzeti Dohányboltok vs. kiskereskedők 1:0

Ahogy azt sejteni lehetett, a haverok számára kiosztogatott trafikoknak “köszönhetően” sorra mennek tönkre a hagyományos kisboltok és zárnak be a hagyományos újságos standok is.

Hír: A trafik-, a föld- és a patikamutyi után itt a nyerőgépmutyi is?

2012. október 2-án 238 igen szavazattal fogadta el az országgyűlés azt a törvényjavaslatot, amely a pénznyerő automaták teljes betiltásáról gondoskodott.

Hír: Adócsalást pártol a kormány?

Az államkassza feltöltése vagy a Fidesz-közeli üzleti köröknek kedvező piac-újraosztás az elsődleges célja a vidéki kaszinók meghívásos koncessziós pályáztatásának találgatják sokan.

Hír: Ehhez képest a trafikmutyi kisstílű svindli

A Miniszterelnökség az uniós pénzek feletti döntéseket is magához vonja azzal, hogy az NFÜ Lázár János közvetlen irányítása alá kerül. Így lényegében minden fejlesztési és beruházási forrást központilag osztanak el, és a MEH formálisan is kulcsszerephez jut minden egyes uniós euró felhasználásának irányításában és ellenőrzésében.

Hír: Egyenlítő TV: Minden hétre jut egy mutyi

A trafik-, a föld- és a gyümölcsmutyi után itt a patikamutyi. Hiába, nem telhet el hét a NER-ben egy jóféle mutyi nélkül. Miután a cigiárusítást, a földvásárlást és az iskolagyümölcs programot sikerült kiosztani a haveroknak, most a patikák vannak soron. Jó üzlet ez is, kétségtelen.

Hír: A tolvajkormány teljesítménye tényszerűen

Orbán Viktor tolvajkormánya három év alatt csak a sikerpropagandát tudta csúcsra járatni, valódi teljesítménye elszomorító. A számok önmagukért beszélnek.

Hír: Egyenlítő TV: Egy nap a NER-ben

A napokban (költözés miatt) alaposan felborult jól megszokott életritmusom. Mint minden tollforgató terroristának, életem igen tetemes részét teszi ki az interneten található hírek fogyasztása, amikből ugyebár a blogger ihletet, témát, miegyebet merít.

Hír: Népszava vélemény: Kormányzati sánta kutya

Szegény mozgássérült eb sajátossága, hogy a hazug emberhez képest még mindig jobb időt futhat, vagyis őt később érik utól, mint némely politikust, kormányzati, illetve kétharmados frontembert.

«12»

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
5    +    9    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.