Kapcsolódó tartalmak: mszp

Hír: Kihagynák a rezsicsökkentésből azokat, akik a medencéjüket fűtik

Az MSZP szerint a 20 százalékos rezsicsökkentés jelentős része a nagyobb fogyasztóknál – a „medencefűtőknél” – csapódik le. A határozathozatalokat követően a rezsicsökkentés megvédésével kapcsolatos politikai nyilatkozat általános vitáját tartották meg a parlamentben.

Hír: A Fidesz elvesztette a becsületét

Az MSZP, a DK és az Együtt-PM szerint a Fidesz győzelme a vasárnapi időközi önkormányzati választáson felér egy vereséggel, mert a győzelemért cserében a párt egy egész ország előtt elveszítette a becsületét.

Hír: Mesterházy Attila: Ott a helyünk!

A szabadság hívei gyűlnek össze október 23-án. Megtisztelő, hogy a rendezvény szervezői felkértek a részvételre és a felszólalásra. A meghívást el is fogadtam. El fogom mondani, mit gondolnak a szocialisták az ország jelenéről és a jövőről.

Hír: Eldőlt: Mesterházy és Szanyi vezetheti a szocialisták pártlistáit

Különösebb meglepetés nélkül fogadták el az MSZP országgyűlési és európai parlamenti listáit. Előbbit Mesterházy Attila, utóbbit Szanyi Tibor vezetheti. "Nagy bölények" nincsenek az első harmincban.

Hír: Mesterházy és Bajnai ismét Baján kampányol

Mesterházy Attila szombaton ismét Bajára megy, hogy a szocialista aktivistákkal házról-házra járva győzze meg a helyieket arról: voksoljanak Teket Melindára, a demokratikus ellenzék közös jelöltjére. Az MSZP elnök-frakcióvezetője a párt választmányi ülése után utazik a városba, ahol a 32-es szavazókörben vasárnap megismétlik az időközi önkormányzati választást.

Hír: Erőt mutat az ellenzék - karöltve protestál október 23-án

Mesterházy Attila is ott lesz a demokratikus ellenzék közös nagygyűlésén október 23-án. Az MSZP elnök-frakcióvezetője lapunknak elmondta: amennyiben a résztvevő pártok úgy döntenek, ott áll majd a színpadon és beszédet is mond, hiszen itt az idő, hogy Orbán ellenzéke erőt mutasson.

Hír: Népszava vélemény: Közösen

Soha nagyobb szükség nem volt a demokrácia híveinek összefogására, mint most. Csak üdvözölni lehet, hogy október 23-ára átfogó összellenzéki megmozdulást terveznek.

Hír: Az MSZP két lépésben korrigálná a közoktatás helyzetét

Az MSZP kormányra kerülése esetén előbb egy gyors, azonnali korrekciót hajtana végre a közoktatás területén, majd a szakmával egyeztetve hosszabb távú átalakításba kezdene.

Hír: Népszabadság vélemény: Boldog csapdalakók

Kövér László pártja hétvégi kongresszusán azt mondta, a rendszerváltás kezdetén rajthoz álló pártok a KDNP kivételével mind elhullottak a Fidesz mellől. Nem gondolom, hogy emlékezetkiesés miatt nem említette az MSZP-t. Számára a szocialisták tényleg nem léteznek. Saját világban él, sokadmagával.

Hír: Az MSZP szerint trükközni akar a Fidesz a választásokkal

Egy időpontban kellene tartani az országgyűlési és az európai parlamenti választást MSZP-s politikusok, Szanyi Tibor elnökségi tag és Gurmai Zita EP-képviselő szerint.

Hír: MSZP: Mit mutatnak a 2014-es számok?

A 2014-es büdzsé a stagnálás költségvetése lesz, amellyel senki sem jár jól. Erről Józsa István szocialista frakcióvezető-helyettes beszélt kedden sajtótájékoztatón. Azt mondta: a Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter által hétfőn beterjesztett költségvetési javaslat "tragikusan gyenge", az olvasható ki belőle, hogy az Orbán-kormány csak májusig tervez, és azt is bizonytalan alapokra.

Hír: Bizonyított csalás: meg kell ismételni a választást Baján

A bíróság helyt adott az Együtt-PM és az MSZP indítványának, egyetlen szavazókörben rendeltek el újboli voksolást. A döntés indoklásából kiderül: egyértelmű a szavazók szervezett szállítása, és az alkalmas volt a választók befolyásolására.

Hír: Nyugdíjasok 12 pontja

Az MSZP mélységesen elítéli Orbán Viktornak és kormányának a szerzett jogok elvételére irányuló politikáját, a szociális biztonság gyengítését, illetve az ellátásokhoz való jogosultságot bizonytalanná tette az Alaptörvényen keresztül. Elfogadhatatlannak tartjuk a jogfosztó és visszamenőleges jogalkotást.

Hír: Az MSZP és az Együtt-PM megóvja a bajai végeredményt

Az összefogás pártjainak véleménye szerint választási csalás történt a vasárnapi, bajai időközi önkormányzati választásokon, ezért megóvják annak végeredményét - ezt a Párbeszéd Magyarországért színeiben politizáló Karácsony Gergely és a szocialista Harangozó Tamás jelentette be hétfőn sajtótájékoztatón.

Hír: Mesterházy: A jövő 5 pillére

A kampány tétje nem a pártok boldogulása. A választási csata arról szól, hogy mi történik az emberekkel. A szocialisták a jobb élet reményét és valódi esélyét kínálják a választóknak. A mai megfélemlített, megalázott, meglopott ország helyett élhető, biztonságos, igazságos országot teremtünk. Ezért akarunk és ezért fogunk nyerni.

Hír: Ész kéne, nem erő: így lehet fenntartható a rezsicsökkentés

A fenntartható és gazdaságos rezsicsökkentés érdekében nyújtott be törvényjavaslatot a parlamentnek Mesterházy Attila, az MSZP elnök-frakcióvezetője. A jogszabálytervezet a fűtési költségeket folyamatosan csökkentené és környezetbarát technológiákat vezetne be.

Hír: Orbán Viktor megint átverte a nyugdíjasokat

Orbán Viktor megint átverte a nyugdíjasokat: mégsem kapnak novemberben kiegészítő nyugdíjemelést az idősek.

Hír: MSZP: 2012 az elszegényedés éve volt

Az MSZP szerint három éve nem fejlődik a magyar gazdaság az Orbán-kormány tevékenysége miatt. Józsa István, az MSZP frakcióvezető-helyettese szerdán Budapesten sajtótájékoztatón azt mondta, "három év kiesett a magyar gazdaság fejlődéséből", nem tartottunk ott 2013 nyarán, mint ahol tartottunk 2010 nyarán.

Hír: Busásan kifizeti Orbán a rezsicsökkentést az adófizetők pénzén

A rezsicsökkentés veszteségeit adja vissza az E.ON-nak Orbán Viktor az adófizetők pénzéből - így összegezte az MSZP elnökségi tagja, Tóth Bertalan a német multi és a magyar állam között köttetett, részleteiben nem ismert megállapodást, amelynek értelmében 350 milliárd forintot fizet Magyarország a gáztárolókért és a bennük lévő földgázért.

Videó: Kiszámíthatatlan és hiteltelen gazdaságpolitika

Az MSZP szerint a kormány kiszámíthatatlan és hiteltelen gazdaságpolitikát folytat, a csökkentés töredéke annak, amennyivel ez a kormány növelte a rezsit az elmúlt években.

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
0    +    5    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.