Kapcsolódó tartalmak: mszp

Hír: 2013 a rombolás éve volt - december

A december sem maradt botrány nélkül. A gyanú szerint az adóhivatal ezermilliárdos áfacsalásokhoz asszisztál, ám a Fidesz az ügyben nem hajlandó vizsgálódni, megpróbálja szőnyeg alá söpörni a bejelentést, a politikai felelősséget elkenni, s a visszaélések bejelentőjét vádlottá tenni.

Hír: Mesterházy: Építeni fogunk

2014 már jobb éve lesz Magyarországnak, mint az előző négy közül bármelyik. Legalábbis a második fele, amikor már nem egyetlen ember kénye-kedve, netán hóbortja alakítja majd az ügyeket, nem a milliárdos rokonok, barátok és üzletfelek zsebébe folynak be a brüsszeli pénzek, nem a felcsúti cimborák kapják az összes állami földet, trafikot.

Hír: Nehéz karácsony

A Fidesz-KDNP kormányzása miatt évről-évre egyre több ember egyre nehezebben éli meg a karácsonyt.

Hír: MSZP: Fordulat kell!

Társadalompolitikai fordulatra van szükség, mert az Orbán-kormány milliókat hagyott magára a szegénységben. Erről Mestererházy Attila pártelnök-frakcióvezető beszélt szombaton, a szocialista választmány idei utolsó ülése előtt. Az MSZP Jókai utcai székházába karácsonyfát állítottak, amely alá a rászoruló gyermeknek szánt ajándékokat rakták, az ágaira pedig a párt kívánságait függesztették.

Hír: A parlament összehívását követeli az MSZP a NAV-ügy miatt

Az MSZP a parlament összehívását követeli hétfőre vagy a két ünnep közötti időszakra - jelentette be Szanyi Tibor, a szocialista párt elnökségi tagja pénteken sajtótájékoztatón. Követelésüket az áfacsalási ügy fejleményeivel indokolta.

Hír: Pofátlan fideszes végkielégítések

Az MSZP pofátlanságnak tartja, hogy a kormányoldal 98-ról 75 százalékra csökkentené a kétmillió forint fölötti végkielégítések különadóját. Ezt Szanyi Tibor, a szocialista párt elnökségi tagja mondta hétfőn sajtótájékoztatón.

Hír: Európában van a jövőnk!

Nesze nektek nemzethalál! Amíg Orbán Viktor azon sopánkodik, hogy a keresztelők száma hogyan aránylik a temetésekéhez, a baj ennél sokkal nagyobb: gyorsuló ütemben ürül ki az ország, az itt született, itt felnőtt, itt kitanult fiatalok és középkorúak tömegesen vándorolnak Nyugat felé.

Hír: Mesterházy a kétharmados győzelmet sem zárja ki

Megnyerik a tavaszi választásokat, sőt, még a kétharmados győzelmet sem zárja ki az MSZP elnök-frakcióvezetője. Mesterházy Attila erről az osztárk Der Standardnak beszélt a tegnap megjelent interjújában.

Hír: Egymillió embert tett ki a Fidesz a nyugdíjrendszerből

Az MSZP szerint nem javult a nyugdíjasok helyzete a kormányváltás óta, miközben a kormány egymillió embert kirakott a nyugdíjrendszerből.

Hír: Új pályát nyitnak Magyarországnak

Majdnem egyforma plakátokkal, szórólapokkal, azonos üzenetekkel igyekszik a kampányban közös egyéni jelöltjeik mellé állítani a választókat az MSZP és az Együtt-PM.

Hír: Budapesten vezet a demokratikus ellenzék

Budapesten a demokratikus ellenzék továbbra is megelőzi a Fideszt - derül ki az Ipsos előző három havi felméréseiből. Závecz Tibor véleménykutatási igazgató lapunknak elmondta: szeptemberben a fővárosban a Fideszre a választók 26 százaléka szavazott volna, a demokratikus ellenzékre pedig 31 százalék.

Hír: A legfontosabb a bizonytalan szavazók meggyőzése

Az MSZP számára ma az a legfontosabb kérdés, miként tudja meggyőzni a jelenleg 1,5-2 millió bizonytalan választópolgárt, szavazzon rá a jövő évi parlamenti választásokon - mondta a párt elnöke kedden Pécsen.

Hír: Baloldalért-díj 2013

Az MSZP Országos Elnöksége által 2011-ben alapított Baloldalért-díjat a választmány szombati ülésén osztották ki.

Hír: Mesterházy: Miért herélték ki az adóhatóságot?

Magyarország sokkal jobban is teljesíthetne, ha hagynák. Ha nem szívnák el forrásait a hatalomhoz ezer szállal kötődő oligarchák. Ha a tűz közelében lévők nem nyúlnák le maffiamódszerekkel az Európai Unióból érkező euro milliárdokat.

Hír: Kék és piros az ellenzék színe

„A buli színe a piros” – évekkel ezelőtt még ezzel kampányolt az MSZP,most a szocialisták és az Együtt–PM közös egyéni kampányában a piros mellett a kék is markáns szerephez jut.

Hír: Összeér a 'trafik- és a tanyamutyi'

Az MSZP azt követeli, a Vidékfejlesztési Minisztérium vizsgálja ki az elmúlt évek tanyafejlesztési programjainak eredményét, mert több támogatás is megkérdőjelezhető.

Videó: Kampányüzemmódra kapcsolt az MSZP

Az MSZP kampányüzemmódra kapcsolt - jelentette ki Mesterházy Attila a szocialisták szombati választmányi ülése után.

Hír: Kampányüzemmódra kapcsolt az MSZP

Az MSZP kampányüzemmódra kapcsolt - jelentette ki Mesterházy Attila a szocialisták szombati választmányi ülése után, amelyen kiegészítették a pártot kampányidőszakban irányító országos választási bizottságot.

Hír: Mesterházy Attila: Utópia a teljes összefogás

Az ellenzéki összefogással kapcsolatban több téves várakozás van. Tévedés, hogy pusztán az összefogás automatikusan győzelmet hoz – nyilatkozta a Népszabadságnak Mesterházy Attila.

Hír: Mesterházy: A szociális válság felszámolása a célunk

Orbán Viktor azt akarja bemesélni nekünk, hogy Magyarország sikeresebb és jobb hely lett az elmúlt három évben, mint volt. Ez arcátlan hazugság!

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
1    *    5    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.