Kapcsolódó tartalmak: mszp

Hír: Újabb adók helyett a pazarlást kellene megszüntetni

Burány Sándor (MSZP): A kormánynak inkább "pazarló kiadásait" kellene csökkentenie ahelyett, hogy "újabb és újabb adónemekről vízionál".

Hír: A kormány nem engedhet a Jobbik "agresszív" politikájának!

A kormánypártok nem engedhetnek a Jobbik kirekesztő gondolkodásának, "agresszív" politikájának.

Hír: A kormány magatartása is veszélyezteti a hitelmegállapodást

Tukacs István: Az Európai Bizottság szóvivőjének nyilatkozata is világosan jelzi, hogy hiányzik a befektetői bizalom Magyarország iránt.

Hír: A további kórházállamosítás újabb forráskivonást jelent!

Havas Szófia: Az államnak az eddig átvett kórházak működtetésére sincs elegendő forrása, ezért érthetetlen a további kórházállamosítás.

Hír: A válság alatt sem volt ekkora a hiány az első negyedév végén

A pénzügyi-gazdasági válság alatt és azóta sem volt három hónap után olyan nagy - az éves előirányzat 90 százaléka - az államháztartási hiány, mint idén.

Hír: Politikai karanténba kell zárni a szélsőjobbot

A szocialisták a jobbikos Baráth Zsolt keddi, a tiszaeszlári pert felidéző felszólalása után ismét állandó etikai bizottság felállítását kezdeményezik a parlamentben.

Hír: Gazemberség Erzsébet-utalványban fizetni a családi pótlékot

Az MSZP szerint "gazemberség" lenne, ha a kormány úgy döntene, hogy több szociális juttatást, köztük a családi pótlékot pénzbeli ellátás helyett Erzsébet-utalványban fizet ki.

Hír: Több a munkanélküli, mint a kormányváltáskor

Ma 170 ezerrel több a munkanélküli Magyarországon, mint a pénzügyi-gazdasági válság 2008-as kezdetekor, és csaknem 30 ezerrel több a kormányváltáskor mértnél.

Hír: Állampolgári véleményeket vár az MSZP

Az MSZP állampolgári javaslatokat, véleményeket vár arra vonatkozóan, hogy milyen karakterű köztársasági elnököt válasszon Schmitt Pál utódjául az Országgyűlés.

Hír: Gőgös Zoltán: "Nézzenek a családok szemébe!"

Március végén újabb állami földbérletpályázatokon nyert a felcsúti polgármester, az Orbán Viktor miniszterelnök által alapított futballakadémia elnökének családi cége.

Hír: Díszpolgári címre jelölte Tulassay Tivadart a fővárosi MSZP

Mások mellett Tulassay Tivadar gyermekgyógyász akadémikust is budapesti díszpolgári címre jelölte a Magyar Szocialista Párt - közölte Horváth Csaba.

Hír: MSZP: a Nemzeti Eszközkezelő fiktív szervezet

Fiktív szervezetnek nevezte a Nemzeti Eszközkezelőt Korózs Lajos, a Magyar Szocialista Párt elnökségi tagja szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján.

Hír: Összetartó Magyarország

 
Az Összetartó Magyarország című kiadvány a Magyar Szocialista Párt előtt álló kihívásokra és feladatokra kíván XXI. századi választ adni.

Hír: Bűnös felelőtlenség

 
„Az elmúlt másfél év tragikus mérlege azt mutatja, hogy Orbán Viktor víziója az ország átalakításáról nem más, mint saját klientúrája bebetonozásának, politikai versenytársai megsemmisítésének és az ország lenyúlásának a terve.” - írja Mesterházy Attila, a Szocialista Párt elnöke.

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
6    +    6    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.