Kapcsolódó tartalmak: mszp

Hír: Ajánlat Magyarországnak - az MSZP vitairatának bemutatója

Mesterházy Attila a József Attila Alapítvány és a Friedrich Ebert Alapítvány által közösen szervezett gazdaságpolitikai konferencián mutatta be az MSZP vitairatát.

Hír: Mesterházy: Számítunk a szövetségeseinkre

Amerikai Egyesült Államokban a legnagyobb ellenzéki párt vezetőjének, mondhatni munkaköri kötelessége hogy nézeteit megismertesse a a szövetséges országok véleményformálóival.

Hír: Kormányátalakítás: Orbán hatalmi érdekeit szolgálják a változások

Az MSZP szerint nem az ország, hanem a miniszterelnök érdekeit szolgálja a kormányátalakítás. Nem hisznek abban, hogy a kormány képes lesz változtatni gazdaságpolitikáján.

Hír: MSZP:Nem a családi vállalkozásokat segítik a földbérletpályázaton

Nem igaz, hogy a kormány a családi vállalkozásokat és az állattartó gazdálkodásokat akarja megerősíteni a földbérletpályázatokkal - mondta el Gőgös Zoltán.

Hír: Orbán kísérleti laboratóriuma lett az ország

Mesterházy Attila: "Meglepve olvastam a miniszterelnök mondatait arról, hogy kormányának munkája majd tíz-tizenöt éves távlatból lesz megítélhető."

Hír: Az Orbán-kormány károkozását a magyar népnek kell megfizetnie

Az MSZP szerint az Orbán-kormány kétéves "ámokfutásának károkozását a magyar néppel fizettetik meg Lázár Jánosék", de a felelősséget nem merik vállalni.

Hír: Fellépést sürget az MSZP a Jobbik majálisán történtek miatt

Az MSZP a kormány és a rendőrség fellépését várja azután, hogy a Jobbik-frakcióból kizárt Endrésik Zsolt a párt edelényi majálisán Kalasnyikovval lövöldözött.

Hír: MSZP: Megbukott a kormány oktatáspolitikája

Megbukott a kormány oktatáspolitikája, gyenge a területért felelős államtitkárság. Az ellenzék szerint Hoffmann Rózsa államtitkárnak ismét be kell nyújtania lemondását.

Hír: Széll Kálmán Terv 2.0. - Vonják vissza az elképesztő adóötleteket

MSZP: Orbán Viktor miniszterelnök adjon magyarázatot arra a korábbi nyilatkozatára, miszerint év közben nem szabad adókat módosítani.

Hír: Kalandor politikájának árát fizetteti meg Orbán a választókkal

Mesterházy Attila írása: Orbán Viktornak fogalma sincs a hétköznapok világáról, ha azt hiszi, a pénzátutalás adóztatásával a spekuláció ellen küzd

Hír: Meg kell akadályozni az internet- és telefonadó bevezetését

Az említett szolgáltatások jelenleg is forgalmiadó kötelesek, így az új adónem bevezetésével a telekommunikációs területen kettős adóztatás jelenne meg.

Hír: Az "új nemességnek" kedvez a kormány oktatáspolitikája

Az MSZP szerint a kormány "igazságtalan és szegényellenes politikája" az oktatás területén is tapasztalható például a tankötelezettség korhatárának leszállításában.

Hír: Az MSZP nyílt levele az Európa Tanács főtitkárához

A Velencei Bizottság a magyar igazságszolgáltatási reformról készített jelentésében kimondja, hogy a reform összességében veszélyezteti az igazságszolgáltatás függetlenségét.

Hír: A "Fidesz Zrt." hagyjon fel a magyar nép kifosztásával!

Politikai és gazdasági "üzletágakat" működtető vállalathoz hasonlította a Fideszt az ellenzéki MSZP szóvivője pénteki sajtótájékoztatóján.

Hír: Az Alkotmánybíróság elé kerülhet a rokkantnyugdíjak ügye

Korózs Lajos, az MSZP elnökségi tagja szerint hamarosan az Alkotmánybíróság elé kerülhet a rokkantnyugdíjak felülvizsgálatának szabályozása.

Hír: MSZP: a kormány hadüzenetet küldött az uniónak

Az MSZP szerint a kormány hadüzenetet küldött az Európai Uniónak a jegybanktörvény módosítására tett javaslatával, egyértelműsítve, hogy nincs benne kompromisszumkészség.

Hír: Mesterházy: Magyarország ma már csak formálisan köztársaság

Az MSZP elnöke szerint Magyarország ma már csak formálisan köztársaság, tartalmilag önkényuralom, mert egyetlen párt, egyetlen ember kizárólagos akarata irányítja.

Hír: Mesterházy Attila heti írása: Sarcpolitika

Kétharmados időkben az ígéretek is kétharmadosan teljesülnek. A "radikális adócsökkentés" ígéretéből például ez: radikális adó. Csökkentésről viszont szó sincs.

Hír: Orbán Viktor és kormánya "a gazdasági oligarchák bábja"

Orbán Viktor miniszterelnök és kormányának tagjai csak "bábok" a gazdasági oligarchák kezében, "az őket mozgató bábművészek pedig nem mások, mint például a Simicska Zrt."

Hír: Pártpolitikai érdekek mentén államosítják az iskolákat

A Fidesz-KDNP-kormány az oktatásügyi szempontok helyett saját pártpolitikai érdekeit érvényesíti az oktatási intézmények állami felügyelet alá vételekor.

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
4    +    7    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.