Kapcsolódó tartalmak: mszp

Hír: MSZP: A Fidesz megfojtja Magyarországot

Mesterházy Attila március 8-i évértékelő beszédében elsőként mondta ki nyilvánosan Magyarországon, hogy a Simicska Lajos és Nyerges Zsolt nevével fémjelzett kormányközeli pénzszivattyúk átszövik és behálózzák a magyar gazdaságot.

Hír: Népszabadság Online: Köztársasági minimum

Elsősorban szervezetépítéssel tölti a nyári időszakot a demokratikus ellenzéki oldal, szinte mindegyik párt és mozgalom megerősödve kíván nekivágni az őszi politikai szezonnak.

Hír: MSZP: Segély helyett utalvány – újabb szegényellenes döntés!

Bár korábban az ellenkezőjét ígérte, a jövőben mégis Erzsébet-utalványban fizeti ki a kormány a segélyek egy részét. A döntés jól mutatja a Fidesz-KDNP szegényellenes társadalomszemléletét.

Hír: Vitára bocsátja Budapest-programját az MSZP

Vitára bocsátja fővárosi stratégiáját az MSZP; a "Modern, biztonságos Budapestet!" című dokumentum vitairatát kedden mutatták be a szocialisták.

Hír: Pólusépítő – Lakner Zoltán köszönti a 80 éves Horn Gyulát

Éppen születésnapján vált meg a miniszterelnöki poszttól 1998-ban a most nyolcvanéves Horn Gyula. Az azt megelőző kilenc év volt politikai pályája legmozgalmasabb és legsikeresebb periódusa.

Hír: Európa is tiszteleg a 80 éves Horn előtt

Kevés olyan magyar politikus van, aki elmondhatja magáról: pozitív hatást tudott gyakorolni a világtörténelemre - mondta Mesterházy Attila a Horn Gyula 80. születésnapja alkalmából rendezett ünnepségen.

Hír: Mesterházy: Horn Gyula 80. születésnapjára

A Magyar Szocialista Párt tisztelettel köszönti Horn Gyulát 80. születésnapján. Európai politikust, magyar államférfit, baloldali embert, a XX. század végi magyar és európai történelem egyik meghatározó alakját köszöntjük ma.

Hír: Baloldali.hu: Horn Gyula nyolcvan éves

Július 5-én lett nyolcvan éves Horn Gyula, Magyarország rendszerváltás utáni harmadik miniszterelnöke. Ez a munkáscsaládból származó, múltja miatt sokat támadott, már az állampárt idején is fontos funkciókat betöltő férfi volt az, aki történelmi szerepet játszott az 1989-es határnyitásban, a Vasfüggöny lebontásában, majd az MSZP és Magyarország demokratizálásában.

Hír: MSZP: 100 milliárdos veszteséget okoz az MNB-törvény késlekedése

Az MSZP szerint százmilliárd forintos többletkamatterhet okozott az országnak, hogy a parlament csak most fogadta el a jegybanktörvény módosítását.

Hír: MSZP: tehernövekedést hozhatnak a bejelentett intézkedések

Az MSZP-kormány kedvezőbb szabályokat hozott a hátrányos munkaerő-piaci helyzetű csoportok foglalkoztatása érdekében azoknál, amiket Orbán Viktor a munkahelyvédelmi terv részeként bejelentett - mondta a szocialisták szóvivője kedden az MTI-nek.

Hír: Mesterházy: az MSZP nélkül nem lehet legyőzni a Fideszt

Jogállam - Európai Értékrend címmel rendezett fórumot Bukarestben az Európai Parlament Szocialisták és Demokraták frakciója. A fórum házigazdája Paul Lendvai volt.

Hír: MSZP: Hoffmann Rózsa beismerte kudarcát

A szocialista Hiller István szerint a kormány döntése a felsőoktatási férőhelyek átcsoportosításáról az új felsőoktatási törvény által bevezetett részösztöndíjas képzési forma kudarcának beismerése.

Hír: Baloldali.hu: Behozta a baloldal a Fideszt?

A négy országosan is jegyzett közvélemény-kutató cég közül a Tárki legújabb felmérése szerint az MSZP támogatottságban behozta a Fidesz-KDNP-t.

Hír: Bemutatta Kelet-Magyarország programját az MSZP

Az MSZP március végi kongresszusának megbízásából elkészített Kelet-Magyarország programot szerdán kihelyezett elnökségi ülést követően mutatták be Kazincbarcikán.

Videó: Összefogás a hátrányos helyzetű térségekért

A szocialista párt megyei elnökei programot készítenek a hátrányos helyzetű kelet-magyarországi térségek felzárkóztatása érdekében - Gúr Nándor, Sós Tamás és Veres János.

Hír: MSZP: Kelet-Magyarország sorsa - nyírbátori részországgyűlés

Az Orbán-kormány nem kezeli prioritásként a keleti országrészben élők problémáit, holott ebben a térségben pattanásig feszültek a társadalmi egyenlőtlenségek.

Hír: Döbbenetesen szegény az ország fele

Az Eurostat rangsora megerősíti azt, hogy Magyarországnak a Dunától keletre eső része, valamint a dél-dunántúli régiója inkább Kelet-, mintsem Közép-Európához tartozik.

Hír: Önálló programot készít Kelet-Magyarországra az MSZP

Az MSZP választási programjában külön fejezet foglalkozik a hátrányos helyzetű Kelet-Magyarországgal. Erre azért van szükség, mert a kormány lemondott erről a régióról.

Hír: Segítség helyett ütik a leszakadt régiókat

Az északkelet-magyarországi régió az unió egyik legnehezebben élhető régiója. A kormány mégis ott tol ki az itt élőkkel, ahogy tud.

Hír: Több ezer hektár állami földbérletet vizsgálna felül az MSZP

Az MSZP törvénytelennek tartja, hogy titkosak az állami földbérletek pályázatai, a bírálati lapok és az elbírálás szempontjai, jogi úton kezdeményezik a titkosság feloldását.

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
6    *    0    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.