Kapcsolódó tartalmak: mszp

Hír: MSZP: Újabb kormányzati szemfényvesztés

A rezsicsökkentés ügyes marketingfogás, de populista szemfényvesztés is egyben, hiszen a Fidesz érzi a vesztét: közelednek a 2014-es választások, és szükségük van valami könnyen kommunikálható, népszerű intézkedésre - mondta Lendvai Anna.

Hír: Népboldogító ötletek: rezsicsökkentés Fidesz módra

Tukacs István, országgyűlési képviselő mai megyei sajtótájékoztatóján azokról a népboldogító ötletekről beszélt, amelyeket a Fidesz-KDNP kormány az elmúlt időszakban gyártott le, nyilván azért, hogy ellensúlyozza az elszenvedett politikai vereségeit.

Hír: MSZP, LMP: konszenzusos választási eljárási törvényt!

Az MSZP és az LMP nyílt levélben kéri a két kormánypárt frakcióvezetőjét, hogy a végleges választási eljárási törvényt egy széles körű konszenzust kereső folyamat során alkossák meg. A két párt azt szeretné, ha ennek során a teljes jogszabályt felülvizsgálnák.

Hír: A jogállamot ünnepli az ellenzék

Az Alkotmánybíróság döntésében benne van a mindenki által érzett elementáris felháborodás – mondja Karácsony Gergely. Az MSZP szerint a Fidesz beismerte vereségét, az Együtt 2014 elvárásait is megfogalmazta. Dúró Dóra (Jobbik) szerint "minden épeszű ember" ezt a döntést várta a testülettől.

Hír: MSZP: A Fidesz belátta, hogy vereséget szenvedett

A Fidesz azzal, hogy lemondott az előzetes regisztráció bevezetéséről, belátta: ebben az ügyben vereséget szenvedett. Molnár Zsolt, az MSZP budapesti elnöke pénteki sajtótájékoztatóján azt mondta: az Alkotmánybíróság szakmai döntést hozott, amikor alaptörvény-ellenesnek ítélte a választási eljárási törvény több rendelkezését, így a minden választóra kiterjedő regisztrációs kötelezettséget.

Hír: Orbán most meghátrált és jövőre meg fog bukni

Az MSZP elnöke a demokratikus ellenzék és a választók közös sikerének nevezte, hogy nem lesz regisztráció a jövő évi választás előtt. Mesterházy Attila azt mondta, számukra mindig egyértelmű volt, hogy ez az intézmény szükségtelen és alkotmányellenes. Beszélt arról is, hogy pártja az elmúlt két évben fegyelmezett, egységes és erős lett, ami nélkülözhetetlen a jó kormányzáshoz.

Hír: MSZP: Január 2-án elkezdődnek az ellenzéki tárgyalások

Január 2-án elkezdődnek a tárgyalások az ellenzéki szervezetek között a jogállamiság, az alkotmányosság és a demokrácia témaköréről - közölte az egyeztetéseket kezdeményező MSZP frakcióvezető-helyettese csütörtökön.

Hír: Programalkotás után szövetségkötés - Mesterházy Attila írása

Nincsenek utcai tiltakozások Magyarországon - büszkélkedett még néhány hete is Orbán Viktor. Ez, persze, már akkor sem volt igaz. Decemberre viszont már egyenesen mindennapossá váltak a kormány elleni megmozdulások. A fiatalok rendkívül szimpatikus akciói hátterében kétévnyi össztársadalmi tapasztalat húzódik. A saját, a szüleik és a nagyszüleik tapasztalata.

Hír: MSZP: Matek felsőfokon

Az MSZP szerint megbukott a kormány önfinanszírozó felsőoktatásról szóló koncepciója, új elképzelés hiányában rögtönöznek, ezért a párt követeli a felsőoktatási kerekasztal helyreállítását, és azt, hogy ezt követően a kormány azonnali hatállyal tűzze napirendre a felsőoktatás forráskivonásának kérdését.

Hír: Az MSZP képes változni, tanulni, talpra állni

Elkészült a Magyar Szocialista Párt új arculata, amelyet Mesterházy Attila pártelnök Kunhalmi Ágnes és Demeter Márta elnökségi tagok segítségével tárta a nyilvánosság elé a párt választmányának szombati ülésén.

Hír: Megújul az MSZP arculata

Új arculatot kap a Magyar Szocialista Párt. Az európai szociáldemokráciákba szervesen illeszkedő új, dinamikus arculat elemeit mutatta be Mesterházy Attila, az MSZP elnöke. A hosszú hónapokon át tartó tervezés koordinátora Baja Ferenc volt.

Hír: Új logóval és Ron Werberrel erősít az MSZP

A Magyar Szocialista Párt az elveszített választások óta jelentős átalakuláson ment át: szinte teljesen átírták a párt alaptörvényének számító alapszabályt, friss arcokkal töltötték fel a vezetői szinteket, a korábban első vonalas prominenseket pedig hátrébb húzták a kirakatból.

Hír: Mesterházy folyamatos kampányra számít 2013-ban

Az MSZP elnöke arra számít, hogy 2013-ban szinte folyamatos lesz a kampány, az előzetes regisztrációra pedig a választások első fordulójaként tekint. Mesterházy Attila újságírói kérdésre megerősítette, hogy Ron Werber tanácsadóként segíti a szocialistákat.

Hír: Az MSZP győzelmét ígéri Ron Werber

Újra tanácsadóként segíti az MSZP-t Ron Werber. Az izraeli kampányguru a 2002-es nyertes választáskor segítette az MSZP-t, majd több évig dolgozott a szocialistáknál.

Videó: Folyamatos kampány 2013-tól

Az MSZP elnöke arra számít, hogy 2013-ban szinte folyamatos lesz a kampány, az előzetes regisztrációra pedig a választások első fordulójaként tekint.

Hír: MSZP: A kormány hadat üzent a felsőoktatásnak és a fiataloknak

Az MSZP a felsőoktatásnak és a fiataloknak címzett hadüzenetként értékeli a kormány terveit az állami finanszírozású képzési helyek csökkentéséről. A szocialisták a részösztöndíjas képzést értelmetlennek tartják, az erre szánt pénzből az ingyenes felsőoktatási helyek számát növelnék.

Hír: MSZP: Semmilyen intézményes kapcsolat nem lesz a Jobbikkal

Az MSZP semmilyen intézményes kapcsolatot nem tart fenn a Jobbikkal a jövőben, így nem vesznek részt a Jobbikkal közös országgyűlési kezdeményezésben - közölte Steiner Pál szocialista képviselő hétfői sajtótájékoztatóján.

Hír: MSZP: Szövetség a változásért

Szakpolitikai egyeztetésekkel kezdődő, a jövő év végére a közös jelölt- és listaállításig, azaz egy választási szövetség létrehozásáig vezető tárgyalásokat kezdeményez az MSZP a demokratikus ellenzéki pártokkal és szervezetekkel.

Hír: MSZP: Ki fog itt gyógyítani?

Katasztrofális helyzetbe kerülhet az egészségügy az egyre gyorsuló orvoselvándorlás miatt. A kormányzat hiába emelte némileg a béreket, az egészségügyi dolgozók külföldi munkavállalása idén csúcsot dönthet: csak szeptember végéig 1660-an hagyták el az országot.

Hír: Magyarország tönkre vágva - az Orbán-Matolcsy-bukás ára

Az MSZP szerint minden előrejelzés arra mutat, hogy az Európai Unió következő hétéves költségvetéséről szóló tárgyalásokon károkat fog szenvedni Magyarország, a "Matolcsy-féle gazdaságpolitika" így már a jövőbeli fejlesztéseket is veszélyezteti - erről Tukacs István, a párt országgyűlési képviselője beszélt pénteki sajtótájékoztatóján.

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
5    +    5    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.