Kapcsolódó tartalmak: mszp

Hír: Ebből újabb megszorítás lesz, akárhogy nevezi is Matolcsy

A görögöket még megelőzzük, de államadósság-növekedésre, recesszióra, és újabb 200 milliárdos megszorításokra számít az MSZP. A szocialisták reálisnak érzik az Európai Bizottság szomorú prognózisát.

Hír: Évértékelés: megszorítások, csökkenő reálkereset, növekvő adósság

A szocialista Gúr Nándor szerint a kormányfő állításával szemben a reálkeresetek csökkentek Magyarországon, nőtt az ország adósságállománya, és a devizahitelesek közül nem a ténylegesen nehéz helyzetbe kerülteket segítették meg.

Hír: „Intellektuálisan a legsilányabb” – Így ekézték Orbán beszédét

Magyarország jobban teljesít, mint korábban, és eredményesebb a válság kezelésében, mint a legtöbb európai ország – mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteki évértékelő beszédében. Az ellenzék szerint ez távolról sincs így.

Videó: Félő, hogy hamarosan újabb megszorításokra lesz szükség

Az MSZP az Európai Bizottság pénteken publikált jelentése alapján félőnek tartja, hogy a következő hónapokban újabb 200 milliárd forintos megszorításokra lesz szükség.

Hír: MSZP: Rosszabbul élünk, mint három éve

Az MSZP szerint a kormány "dilettáns és cinikus" gazdaságpolitikája miatt a magyar lakosság döntő többsége rosszabbul él, mint 2009-ben, a "világgazdasági válság tetőpontján".

Hír: MSZP: a tehetősek fizessenek többet

Többkulcsos személyi-jövedelemadót vezetnének be a szocialisták, amelyben a gazdagok több terhet fizetnek. Erről az MSZP szociálpolitikai célkitűzéseit tartalmazó vitaanyag bemutatóján beszélt a pártelnök.

Hír: Mesterházy: A kormány már megbukott

Az MSZP elnöke szerint a választásokat még nem vesztette el, de már megbukott a kormány. Mesterházy Attila keddi gyöngyösi sajtótájékoztatóján azt mondta: az országban négymillió ember a létminimum alatt él, másfél millióan a mélyszegénységben, 12-13 százalékos munkanélküliség van, 450-470 ezer gyerek naponta éhezik, "ez mind olyan adat, ami azt mutatja, hogy ez a kormány megbukott".

Hír: Az MSZP fenntarthatóbb módot javasol a rezsicsökkentésre

Az MSZP és a párt parlamenti frakciója támogatja a Fidesz-KDNP rezsicsökkentésre vonatkozó intézkedéseit, de hosszabb távra egy az árszabályozásnál fenntarthatóbb programot javasol a lakosság terheinek könnyítésére - mondta Mesterházy Attila csütörtökön Pécsett.

Hír: Népszabadság vélemény: Gyűlölni

Mint mosolygó babák szájuk szegletében az utolsó tejcseppekkel – szelídnek érzik magukat Fidesz-szerte a vezetők, amikor, mint kik jelet kaptak, sikítanak fel a gyűlölet ellen. Ebből nem kérnek! A gyűlölet neve pedig MSZP, amely baloldali izomgörcs mást sem tesz, csak támad.

Videó: A rezsicsökkentés az évszázad átverése

Az MSZP szóvivője szerint a rezsicsökkentés csak a kormányzati sikerpropaganda része, valójában pedig az évszázad átverése.

Hír: MSZP: tandíj- és röghözkötöttség-mentes felsőoktatást!

Válságközeli állapotban van a felsőoktatás Magyarországon, állapította meg Hiller István, az MSZP országgyűlési képviselője Pécsett, azon a csütörtöki sajtótájékoztatón, amit a párt parlamenti frakciójának kihelyezett ülése után tartottak a szocialisták.

Hír: MSZP: Szélkakas Viktor

Orbán Viktor mai oroszországi látogatása alkalmából, szeretnénk emlékeztetni a miniszterelnök eddigi kijelentéseire.

Videó: Bírálja az E.ON földgázipari érdekeltségeinek megvásárlását az MSZP

Az MSZP szerint nincs helye a kormányzati költekezésnek akkor, ha nincs pénz a vállalkozások támogatására, szociális kiadásokra és a felsőoktatásra.

Hír: Szociális Kiáltványt fogadott el az MSZP

Február 2-án a baloldali.hu részt vett azon a konferencián, amit többek között az MSZP hat platformjának részvételével tartottak „Szociális válság és kihívások” címmel. A komoly érdeklődésre számot tartó rendezvényen – még a kakasülőn is ültek résztvevők – beszédet mondott Mesterházy Attila, a platformok pedig hét pontból álló Szociális Kiáltványt fogadtak el.

Hír: Mesterházy: Orbán mintha másik országban élne

Mesterházy Attila szerint Orbán Viktor miniszterelnök úgy beszélt Brüsszelben, mintha nem Magyarországon, hanem egy másik országban élne. Az MSZP elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában szerdán azt mondta: szerinte a kormányfő osztogatásba kezd, ha megszűnik az ország elleni túlzottdeficit-eljárás.

Hír: MSZP: A szélsőségeket le kell kapcsolni!

Magyarország megítélésének, becsületének ártanak a Jobbik által képviselt szélsőséges eszmék, ezért a demokrácia híveinek őket kellene egyszer s mindenkorra, közösen lekapcsolni.

Hír: Az alkotmányos rendszer újjáépül 2014-től

A 2014-es hatalomváltás utáni alkotmányjogi változásokról egyeztetett az MSZP és a DK küldöttsége mellett az Együtt 2014 Választói Mozgalom, a SZEMA és a Magyar Szociáldemokrata Párt delegációja.

Hír: Romló gazdasági mutatókra figyelmeztet az MSZP

A rossz gazdasági mutatókra, a recesszióra, a reálkeresetek és a fogyasztás csökkenésére, az infláció növekedésére és a romló életszínvonalra hívta fel a figyelmet az MSZP Baloldali Tömörülés Platformjának alelnöke pénteken. Katona Tamás arról is beszélt, súlyos következményei lesznek annak, ha "Fidesz-katona" kerül a jegybank élére.

Hír: Így arat Orbán: menekül a tőke, szegényedik a lakosság

A rossz gazdasági mutatókra, a recesszióra, a reálkeresetek és a fogyasztás csökkenésére, az infláció növekedésére és a romló életszínvonalra hívta fel a figyelmet az MSZP Baloldali Tömörülés Platformjának alelnöke pénteken. Katona Tamás arról is beszélt, súlyos következményei lesznek annak, ha "Fidesz-katona" kerül a jegybank élére.

Hír: MSZP: Nálunk romlik leggyorsabban a pénz

A Fidesz-kormány unortodox matolcsyzmusának eredménye egy szánalmas első helyezés: tavaly mi zártunk a legmagasabb inflációval az Európai Unióban. Világos, hogy Orbán nagy szabadságharcában az emberek pénztárcája vérzik el.

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
3    -    6    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.