Kapcsolódó tartalmak: mszp

Videó: Az MSZP kizárólag a védekezésre koncentrál

„A következő napok legfontosabb feladata az árvízvédelem, ebben mindenkinek részt kell venni" - jelentette be szerdai sajtótájékoztatóján Mesterházy Attila.

Hír: A Trianoni szerződés aláírásának évfordulójára

Június 4-én a magyar történelem egyik legtragikusabb eseményére, Trianonra emlékezünk. Arra, amikor darabokra szakadt a hazánk, és részekre szakították a nemzetet.

Hír: Mesterházy vállalná a miniszterelnök-jelöltséget

Ha felkérik, elvállalja a miniszterelnök-jelöltséget - mondta pártja szombati választmányi ülésén Mesterházy Attila. Az MSZP elnök-frakcióvezetője egyebek mellett azért gondolja, hogy szocialista jelöltre van szüksége a demokratikus ellenzéknek, mert a rendszerváltás óta Magyarországon mindig baloldali programmal lehetett győzni, és még Orbánék is ilyennel nyertek.

Hír: Baja Ferenc a Fidesz kampányfinanszírozási koncepciójáról

A párt hétvégi választmánya ülése intellektuálisan rendkívül izgalmas, értékes beszélgetés volt. Sok fontos dologról esett szó, én most csupán arra szorítkoznék, hogy dióhéjban Veletek is megosszam, amit ott elmondtam.

Videó: Jobbra lejt a pálya?

A demokrácia elleni nyílt támadásnak értékeli az MSZP elnöke a tervezett reklámadót és az új kampányfinanszírozási rendszert.

Hír: MSZP: Magyarország súlyos árat fizet az orbáni politikáért

Az MSZP gratulál Magyarországnak a túlzottdeficit-eljárás megszüntetéséhez, ugyanakkor arra hívja fel a figyelmet, hogy ennek a sikernek az ára az elmúlt három év "kőkemény megszorító politikája".

Hír: Korlátozná a kormányzati hirdetéseket a kampányban az ellenzék

Az MSZP, az LMP és a Párbeszéd Magyarországért (PM) is megtiltaná, hogy a kormány hirdetéseket tegyen közzé a választási kampányban.

Hír: Dühösek magukra, mert a Fideszre szavaztak - mégegyszer nem!

Július 1-én megnyílnak majd a trafikok, amelyek igazi mementói lesznek a Fidesz pofátlan politikájának - állapította meg a Stop.hu szerkesztőségéhez eljuttatott közleményében az MSZP Hajdú--Bihar Megyei Területi Szövetsége.

Hír: MSZP: Egyetért-e a miniszterelnök Kerényivel?

A mai napon írásbeli kérdést nyújtottunk be a miniszterelnöknek: "Alkalmasnak tartja-e Kerényi Imrét 2013. április 23-án elhangzott mondatai után arra, hogy az Ön megbízottjaként feladatkörének megfelelően a tudatos nemzeti közjogi gondolkodást megalapozza, és gondoskodjon a magyar kulturális értékek megőrzéséről és fejlesztéséről?"

Hír: Titokban hozott döntések alapján alakul a választási rendszer

Újra egyéni országgyűlési képviselői indítványokkal nyúl bele a Fidesz a magyar választási rendszerbe. Tegnap két új törvényjavaslat került az Országgyűlés elé, egy az országgyűlési választási kampány finanszírozásáról, egy pedig a nem rég elfogadott választási eljárási törvény módosításáról.

Hír: A Jobbik és a Fidesz kapcsolatáról beszélt az MSZP elnöke

"Ma Magyarországon parlamenti képviselete van az antiszemitizmusnak, a cigányellenességnek, a kirekesztésnek. Más országokban is tapasztalható az ilyen erők politikai előretörése, de máshol éles és egyértelmű határ húzódik jobb és szélsőjobb között" – mondta Mesterházy Attila egy oslói konferencián.

Hír: MSZP: Agresszió, erőszak kövezi a kormánypárti politikusok útját

Vannak, akik szavakkal, vannak, akik tettekkel bizonyítják, hogy erkölcsileg alkalmatlanok az ország tisztességes vezetésére - írta a Stop.hu szerkesztőségéhez eljuttatott közleményében Kormos Kata, az MSZP szóvivője.

Videó: Mesterházy: politikailag, és ha kell, jogilag is felelni fognak Orbánék

Számon fogjuk kérni a felelősöket, akik ilyen helyzetbe hozták Magyarországot - ezt Mesterházy Attila mondta az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

Hír: Halló, itt a trafikmutyi hangja beszél!

Átfogó ügyészségi vizsgálatot, a trafikpályázatok érvénytelenítését, illetve a fideszes többségű szekszárdi közgyűlés feloszlatását követelték tegnap a szocialisták. Mesterházy Attila szerint világossá vált, hogy az összes fideszes politikus hazudott, amikor tagadta, hogy politikai alapon döntöttek a koncessziókról.

Videó: MSZP majális 2013.05.01.

MSZP majális 2013.05.01. (HD)

Hír: Mesterházy: Ha bokszolni kell a ringben, nem sakkozhatunk

Az MSZP komolyan gondolja, hogy 2014-ben kormányváltásra van szükség, s amihez elengedhetetlen a demokratikus ellenzék széles körű összefogása - mondta Mesterházy Attila a Mozgó Világ klubestjén a 13. kerületben, ahol kérdésekre válaszolva ismertette az elkövetkező egy év politikai és kampánymenetrendjét. Sokan még mindig félreértelmezik az MSZP szavait.

Hír: Kibővítenék az ellenzéki összefogást

Útonálló, tolvaj kormánynak nevezete az Orbán-kabinetet a szocialisták városligeti majálisán Mesterházy Attila. Az MSZP elnök-frakcióvezetője szerint Orbán Viktor rosszabbul teljesít, nem a közérdeket szolgálja, hanem kormánya, illetve a fideszes klientúra mohóságát elégíti ki.

Videó: Egy igazságos országban mindenkinek van biztos jövője - Mesterházy Attila beszéde

Mesterházy Attila felhívta a figyelmet arra, hogy azok az országok, ahol működik a jogállam és a demokrácia, a gazdasági válságon is hamarabb úrrá lettek.

Hír: Mesterházy: Orbán Viktor és kormánya útonálló és tolvaj

A demokratikus ellenzéki erőknek is megküldi az MSZP elnöke azt az ötpontos megállapodást, amelyet a szocialisták a Bajnai Gordon vezette Együtt 2014 választási szövetséggel kötöttek. A szocialista párt majálisán az Orbán-kormány leváltását sürgették a felszólalók.

Videó: Érvénytelenítsék a trafikpályázatokat!

Mesterházy Attila pénteken felszólította a kormányt, érvénytelenítse a trafikpályázatokat.

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
6    -    0    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.