Kapcsolódó tartalmak: mszp

Hír: Jöjjön el Ön is Horn Gyula hétfői temetésére!

Július 8-án 10 órakor lesz Horn Gyula néhai miniszterelnök temetése a Fiumei úti temető 15-ös számú parcellájában. A Fiumei úti temetőben a gyászszertartás napján reggel 8 órától Horn Gyula tisztelői leróhatják kegyeletüket. A Magyar Szocialista Párt politikusai és szimpatizánsai a 22-es parcellában gyülekeznek. Az MSZP várja a tagjait, minden baloldalit és Horn Gyula tisztelőit!

Hír: Teljes kudarc az orbáni gazdaságpolitika

Az államadóság elleni küzdelem a kormány talán legnagyobb kudarca. Orbán Viktor három éves kormányzása alatt eddig sosem látott megszorításokat vezetett be: 40 új adó, 2700 milliárdos megszorítás. Az eredmény mégis lesújtó.

Hír: MSZP: Miért nem nyilvánosak a szegénységi adatok?

Az MSZP a szegénységi adatok azonnali nyilvánosságra hozását követeli. Korózs Lajos, a szocialista párt elnökségi tagja keddi sajtótájékoztatóján azt mondta: a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) június közepén szokta közölni az előző évi létminimumadatokat, ez azonban idén annak ellenére nem történt meg, hogy értésüléseik szerint a felmérés elkészült.

Hír: MSZP: Öt nagy társadalmi csoport nyertese lesz a kormányváltásnak

A kormány nem törődik az emberekkel, a különböző társadalmi csoportok problémáival, ezért az ilyen kormány a nemzete ellen cselekszik - jelentette ki Mesterházy Attila az MSZP politikai nagygyűlésén szombaton Nyíregyházán.

Hír: Mesterházy: Őszre készen kell állni

Aki otthon marad, Orbán Viktort támogatja - jelentette ki Mesterházy Attila a Politikatörténeti Alapítvány vitasorozatának rendezvényén. Az MSZP elnöke szerint a demokratikus ellenzéknek őszre le kell zárnia az együttműködési tárgyalásokat, hogy azután már a kampányüzenetek megfogalmazására és a választók mozgósítására összpontosíthassanak.

Hír: Lendvai Ildikó: Kis ember, nagy ember

Eleinte nem tudtam, hogy nagy ember. Azt persze láttam, micsoda bravúr volt 1990-től a politikai pária-létből abszolút többséget szerző kormányerővé tenni az MSZP-t.

Hír: Pártok és politikusok részvétnyilvánítása Horn Gyula halálhírére

Pártok és politikusok részvétüket nyilvánították és reagáltak Horn Gyula halálhírére.

Hír: Az MSZP saját halottjaként búcsúzik a volt kormányfőtől

Mesterházy Attila pártelnök-frakcióvezető az MTI-nek küldött közleményében azt írta: „mindig emlékezni fogunk Horn Gyulára, aki a mélyről jött ember kivételes érzékével ismerte a hétköznapi sorsokat, példás bátorsággal és odaadással tudott megküzdeni a lehetetlennek tűnő kihívásokkal”.

Hír: Mesterházy: Búcsú Horn Gyula miniszterelnöktől

Mély fájdalommal értesültem Horn Gyula haláláról. A Magyar Szocialista Párt minden tagja és támogatója nevében ezúton is őszinte együttérzésemet fejezem ki halála miatt.

Hír: Népszabadság vélemény: Horn hiánya

Még nem lehetett tudni 1990 elején, mit hoz az év, milyen lesz a rendszerváltás. Még itt voltak a szovjet csapatok, még létezett a Varsói Szerződés. Egy külpolitikai szimpóziumon ekkor említette meg Horn Gyula, hogy néhány éven belül egyáltalán nem zárja ki a NATO-tagságot.

Hír: Horn Gyula halálára

Életének 81. évében elhunyt Horn Gyula, Magyarország egykori miniszterelnöke.

Hír: Alakul ez ellenzéki választási együttműködés

A sajtótájékoztatón mindketten a jövő évi parlamenti választások tétjét hangsúlyozták: Bajnai Gordon azt mondta, évtizedekre eldőlhet az ország sorsa, míg Mesterházy Attila azt, hogy a 2014-es választás jelentősége csak az 1990-es súlyához mérhető.

Hír: Az MSZP a köztársasági elnökhöz fordul a földtörvény miatt

Az MSZP nyílt levélben fordult a köztársasági elnökhöz, kérve, hogy Áder János ne írja alá az új földtörvényt, hanem megfontolásra küldje azt vissza az Országgyűlésnek.

Hír: "Reálpolitikus volt, aki mindig előrébb látott, mint kortársai"

Horn Gyula volt miniszterelnökre emlékeztek a Parlamentben pénteken napirend előtt. Kövér László, az Országgyűlés elnöke úgy fogalmazott: Horn Gyula a rendszerváltozás előtt és után is meghatározó szocialista politikus volt. Az Országgyűlésben a volt kormányfő gyászszalagos képe mellé virágcsokrot helyeztek el. Mesterházy Attila, az MSZP elnökének parlamenti beszéde.

Hír: Közösen kezdeményezi az alkotmány módosítását az MSZP és az LMP

Közösen kezdeményezi az alaptörvény módosítását az MSZP és az LMP - jelentette be hétfőn Mesterházy Attila, a szocialista párt elnöke és Schiffer András, az ökopárt társelnöke.

Hír: Mesterházy Attila: Ideje belevágni

Üdvözlünk a fedélzeten, Gordon! Már fél éve tárgyalásra készen várunk minden olyan demokratikus erőt, amely az Orbán-rendszer leváltásáért küzd és a magyar emberek érdekében hajlandó az összefogásra. Az MSZP eddig kétszer kezdeményezte, hogy az ellenzék folytasson átfogó tárgyalást a választási együttműködés tartalmi, szervezeti és személyi kérdéseiről.

Hír: Orbánék igyanak csak előre a medve bőrére - az MSZP közben készül

Az MSZP tavasszal megkezdte a választási kampányban mozgósítandó aktivisták képzését. Eddig csaknem 3000 aktivista kapcsolódott be a tömeges képzésbe.

Hír: Az MSZP független bizottsággal vizsgáltatná a pályázatokat

Az MSZP független jogászokból, közbeszerzési szakértőkből álló bizottságot kér fel a dohányboltpályázatok ügyének feltárására, mivel a szocialisták szerint bebizonyosodott, hogy az ügyészség megpróbálja eltussolni a trafikügyet.

Hír: Az árvízből ácsol magának nemzetmentő piedesztált a Fidesz

Orbán Viktor kampányjelenlétét ugyan bírálja az MSZP, ám a szocialisták - egyébként az összes párttal egyetemben - fejet hajtanak a az árvízzel küzdők előtt. A hétfői parlamenti ülésnap frissülő összefoglalója.

Hír: Nem fenntartható 2014 után a Fidesz rendszere

Van olyan menetrend, amelyet elfogadva versenyben dőlhet el, hogy ki lesz a jelenlegi kormánnyal szembenálló többség közös jelöltje - mondja Tóbiás József. Az MSZP frakcióigazgatója szerint egészséges demokráciában nincs azzal baj, ha többen versengenek a posztért.

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
8    -    9    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.