Kapcsolódó tartalmak: Milla

Hír: Népszabadság: A BM 400 ezres tömege

A Belügyminisztérium az október 23-án tartott orbánista demonstráció résztvevőinek számát jelentősen felül-, az ellenzéki rendezvények látogatottságát pedig ugyanilyen módon alulbecsülte.

Hír: Együtt 2014 - középen találkozik az ország

Új társadalmi közép kell, amelynek bal- és jobboldala egyaránt erős ahhoz, hogy leküzdje a megosztottságot - fogalmazott céljairól Bajnai Gordon a Milla tüntetésén. A volt kormányfő által vezetett Haza és Haladás, a Szolidaritás és az Egymillióan a magyar sajtószabadságért nem pártot, hanem választói mozgalmat hozott létre, hogy 2014-ben széleskörű összefogással legyen leváltható a kormány.

Hír: Szanyi: kis "morci" van csak a Milla miatt

Szanyi Tibor, az MSZP elnökségi tagja az ATV műrosában azt mondta, Juhász Péter Milla-elnök „szerencsétlen nyilatkozatai” nem tántorítják el a szocialistákat. Korábban az Index arról írt, hogy az MSZP-s vidéki pártszervezetek szervezett buszokkal utaztatták volna a fővárosba híveiket a Milla október 23-i tüntetésére, ám Juhász tévés nyilatkozata miatt lemondják a szervezett buszokat.

Hír: Utálkozva, beszólogatva gyúr az ellenzék Bajnai visszatérésére

Óvodás akció, reklámfogás, az MSZP-hatalom restaurációja, oligarcházás – ellentmondásos reakciók születtek az elmúlt egy hétben az ellenzéki térfélen Bajnai visszatérési kísérletével kapcsolatban. Az MSZP-ben, az LMP-ben, a Millában és a Szolidaritásban is feszültségeket gerjesztett az október 23-ra tervezett akció, azóta is megy az üzengetés, a beszólogatás.

Videó: Alakul az ellenzéki erőtér

Mesterházy Attilát az ATV Start műsorában Mészáros Antónia kérdezte az október 23-i tüntetésekről, az ellenzéki erőtérről és az MSZP programjáról.

Hír: Index: Alakul a kormányváltás forgatókönyve

Az LMP, a rendszerkritikus civil szervezetek és a jelenleg egyetlen lehetséges konszenzusos miniszterelnök-jelöltként számon tartott Bajnai Gordon között elindult a közeledés. Az ökopárt és a civilek lassan mintha békülékenyebbnek mutatkoznának az MSZP-vel, de még nagyon mély az árok. Gyurcsánnyal senki se számol.

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
8    -    0    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.