Kapcsolódó tartalmak: Mesterházy Attila

Hír: Mesterházy Attila: Ha harc, legyen harc

Kampányba kezdett a Fidesz, mégpedig fekete kampányba. Piszkos módon járatja le politikai ellenfeleit, legyenek azok diákok, tüntetők vagy ellenzéki politikusok. Tisztességtelen módon mosódik össze az állampolgárok pénzéből finanszírozott kormányzati kampány, a kormány által szintén az emberek pénzéből által kistafírozott álcivil kampány, meg a pártkampány.

Hír: Mesterházy Attila: Katasztrófahelyzet Orbánisztánban

Drámai héten vagyunk túl. A miniszterelnök a végletekig legyengítette az alkotmánybíróságot és nekiesett a bíróságoknak is. Jóval 300 forint felett jár az euró, ki tudja hol áll meg. A kormány március 15-e emlékét és a teljes újságírószakmát arcul csapta, mikor a szélsőjobboldali Szaniszló Ferencnek Táncsics-díjat adott. Balog Zoltán ezt tetézte azzal, hogy azt hazudta: nem ismeri Szaniszlót.

Hír: Mesterházy: A kormány már megbukott

Az MSZP elnöke szerint a választásokat még nem vesztette el, de már megbukott a kormány. Mesterházy Attila keddi gyöngyösi sajtótájékoztatóján azt mondta: az országban négymillió ember a létminimum alatt él, másfél millióan a mélyszegénységben, 12-13 százalékos munkanélküliség van, 450-470 ezer gyerek naponta éhezik, "ez mind olyan adat, ami azt mutatja, hogy ez a kormány megbukott".

Hír: Szociális Kiáltványt fogadott el az MSZP

Február 2-án a baloldali.hu részt vett azon a konferencián, amit többek között az MSZP hat platformjának részvételével tartottak „Szociális válság és kihívások” címmel. A komoly érdeklődésre számot tartó rendezvényen – még a kakasülőn is ültek résztvevők – beszédet mondott Mesterházy Attila, a platformok pedig hét pontból álló Szociális Kiáltványt fogadtak el.

Hír: Mesterházy: Orbán mintha másik országban élne

Mesterházy Attila szerint Orbán Viktor miniszterelnök úgy beszélt Brüsszelben, mintha nem Magyarországon, hanem egy másik országban élne. Az MSZP elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában szerdán azt mondta: szerinte a kormányfő osztogatásba kezd, ha megszűnik az ország elleni túlzottdeficit-eljárás.

Hír: Orbán most meghátrált és jövőre meg fog bukni

Az MSZP elnöke a demokratikus ellenzék és a választók közös sikerének nevezte, hogy nem lesz regisztráció a jövő évi választás előtt. Mesterházy Attila azt mondta, számukra mindig egyértelmű volt, hogy ez az intézmény szükségtelen és alkotmányellenes. Beszélt arról is, hogy pártja az elmúlt két évben fegyelmezett, egységes és erős lett, ami nélkülözhetetlen a jó kormányzáshoz.

Hír: Mesterházy Attila: Hosszú menetelés

Van ok az aggodalomra, mikor Orbán Viktor jobb évet ígér 2013-ra. Mint tudjuk, mindig az ellenkezője igaz annak, amit a Fidesz elnöke állít vagy ígér. A jobb időket megígérte már 2009-ben, 2010-ben, 2011-ben is a következő esztendőre. Most, sajnos, megígérte 2013-ra is.

Hír: Programalkotás után szövetségkötés - Mesterházy Attila írása

Nincsenek utcai tiltakozások Magyarországon - büszkélkedett még néhány hete is Orbán Viktor. Ez, persze, már akkor sem volt igaz. Decemberre viszont már egyenesen mindennapossá váltak a kormány elleni megmozdulások. A fiatalok rendkívül szimpatikus akciói hátterében kétévnyi össztársadalmi tapasztalat húzódik. A saját, a szüleik és a nagyszüleik tapasztalata.

Hír: Az MSZP képes változni, tanulni, talpra állni

Elkészült a Magyar Szocialista Párt új arculata, amelyet Mesterházy Attila pártelnök Kunhalmi Ágnes és Demeter Márta elnökségi tagok segítségével tárta a nyilvánosság elé a párt választmányának szombati ülésén.

Hír: Megújul az MSZP arculata

Új arculatot kap a Magyar Szocialista Párt. Az európai szociáldemokráciákba szervesen illeszkedő új, dinamikus arculat elemeit mutatta be Mesterházy Attila, az MSZP elnöke. A hosszú hónapokon át tartó tervezés koordinátora Baja Ferenc volt.

Hír: Új logóval és Ron Werberrel erősít az MSZP

A Magyar Szocialista Párt az elveszített választások óta jelentős átalakuláson ment át: szinte teljesen átírták a párt alaptörvényének számító alapszabályt, friss arcokkal töltötték fel a vezetői szinteket, a korábban első vonalas prominenseket pedig hátrébb húzták a kirakatból.

Hír: Mesterházy folyamatos kampányra számít 2013-ban

Az MSZP elnöke arra számít, hogy 2013-ban szinte folyamatos lesz a kampány, az előzetes regisztrációra pedig a választások első fordulójaként tekint. Mesterházy Attila újságírói kérdésre megerősítette, hogy Ron Werber tanácsadóként segíti a szocialistákat.

Hír: Mesterházy: politikai válság van Magyarországon

Magyarországon nemcsak gazdasági, hanem társadalmi, politikai és demokratikus válság van Mesterházy Attila szerint. Az MSZP elnöke pénteken a Demokrácia és szabadság Közép- és Kelet-Európában című konferencián azt mondta: Magyarországon parlamenti diktatúra alakult ki, a kormányoldal semmiféle önkorlátozásra nem hajlandó, visszaél kétharmados többségével.

Hír: MSZP: Újabb program terítéken

Tudatos ipartelepítésre van szükség a Dél-Dunántúlon, mert jól látszik, hogy pusztán a szolgáltatásokból, kultúrából és agráriumból ezen a vidéken nem lehet megélni. Erről Mesterházy Attila, az MSZP elnök-frakcióvezetője beszélt tegnap Simontornyán, ahol bemutatták a párt Dél-Dunántúl vitairatát. A kihelyezett frakcióülésen a szocialista politikusok azt elemezték, hogyan képzelik a régió jövőjét.

Hír: "Orbán a nép felett, a nép nélkül, a nép ellen kormányoz"

Mesterházy Attila MSZP elnök Kaposváron, Nagy Imre szülővárosában tartott ünnepségen mondott beszédében kiemelte: "1956 arra figyelmeztet, hogy a nép akaratával szemben nem lehet a hatalmat hosszú távon megtartani".

Videó: Alakul az ellenzéki erőtér

Mesterházy Attilát az ATV Start műsorában Mészáros Antónia kérdezte az október 23-i tüntetésekről, az ellenzéki erőtérről és az MSZP programjáról.

Hír: Elkészült az MSZP gazdasági kilábalási koncepciója

A növekedés és a munkahelyteremtés mellett a jogállami normák helyreállítását és a befektetői klíma megváltoztatását is célul tűzi az MSZP gazdasági kilábalási koncepciója, amelynek vitairatát csütörtökön mutatta be Mesterházy Attila.

Hír: Mesterházy: lábbal verjük meg a Fideszt

Idén még nem, de a jövő év végén eldől, hogy ki lesz az MSZP miniszterelnök-jelöltje - mondja Mesterházy Attila, aki szerint az lesz a jelölt, akivel meg lehet nyerni a 2014-es választásokat. A szocialisták elnök-frakcióvezetője úgy véli, reális programmal és lábbal - rendkívül sok személyes beszélgetéssel, a választók közvetlen megszólításával - le lehet váltani Orbánt és a Fideszt.

Hír: Mesterházy Attila: „Elrugaszkodás” – és zuhanás a szakadékba

Az elrugaszkodás éve lesz 2012 - ígérte korábban Orbán Viktor. Azt azonban nem említette, hogy a szakadék széléről fogunk elrugaszkodni, és a kormány a mélybe rántja Magyarországot. Most pontosan ez történik.

Hír: Nem jól állunk az alkuban, a kormány szedje össze magát!

Mesterházy Attila szerint Magyarországnak elemi érdeke, hogy az eurózónán belül rendeződjön a válság, és érdeke egy erősödő Európai Unió is, hiszen a nemzetállamok láthatóan nem tudják hatékonyan megvédeni magukat a krízistől.

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
1    *    5    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.