Kapcsolódó tartalmak: Mesterházy Attila

Hír: Mesterházy Attila: Tizenöt tézis

Az Orbán-kormány nemcsak a felcsúti stadiont alapozta meg, hanem az ország csődjét is. Nincs több időnk. Az MSZP és szövetségesei arra kérnek minden magyar állampolgárt, hogy vegyen részt az ország újraépítésében: alakítsuk közösen a programunkat, kormányozzunk együtt. Nekünk a felcsúti stadionépítésnél most sokkal nagyobb feladat jut.

Hír: Mesterházy: Negyvenszer emelt adót, hát leváltjuk a kormányt

Negyvenszer emelt adót a Fidesz. Az a párt, amely "azonnali és radikális" adócsökkentést követelt éveken keresztül. Ma jóval nagyobb az adóterhelés, mint a szocialista kormányok idején volt. Elsősorban a kisemberek adói növekedtek, a gazdagokat a kormány még jutalmazza is - az MSZP elnökének írása a héten.

Hír: Mesterházy: Orbán téveszméi Tusványoson

Nem értek egyet Orbán Viktorral. Azzal sem, amit Tusványoson mondott: szerintem 1. Épp Orbán Viktor nem képes kezelni a válságot és nem az Unió. Orbán kormánya egyike ma a legrosszabbul teljesítőknek. Ezt a lakosság többsége a saját bőrén érzi, míg a gazdagoknak még többet ad.

Hír: Egyre erősebb a szövetség

Nyár végére kiderül, kik lesznek az MSZP és az Együtt-PM szövetség közös egyéni képviselőjelöltjei. Erről a két ellenzéki szervezet vezérkara kedden állapodott meg. Az egyeztetésen elfogadták azokat a közpolitikai alapelveket, amelyekről Mesterházy Attila, a szocialista párt elnöke azt mondta: ha győznek, a kormányprogram alapja lesz.

Hír: Mesterházy: A kormány becsapta a pedagógusokat

"Ostoba vagy bohóc" az a pedagógus, aki béremelést követel - mondta Hoffmann Rózsa 2010-ben. A viharos tengeren hajózva meg kellene köszönni a kormányos munkáját, nem "konyakot kell rendelni" - mondta 2012-ben ugyancsak a pedagógus-bérkövetelések kapcsán Giró-Szász András. "Szeretnék én sírni, hogy csak 34 százalékos béremelést kapok és 58 százalékosat ígérnek" - mondta pár napja Balog Zoltán.

Videó: Mesterházy Attila helyretette Orbánt

Az MSZP elnök-frakcióvezetője szerint nem az országot vagy a magyar embereket, hanem a kormányt bírálta az Európai Parlament a Tavares-jelentés elfogadásával.

Hír: Mesterházy: Orbán vereséget szenvedett

Szégyenben maradt Orbán Viktor. A Tavares-jelentés strasbourgi vitájában a fejére olvasták, hogyan rombolja és veri szét a demokráciát Magyarországon. A szavazásnál szembesülnie kellett azzal is, hogy az Európai Néppárt nem állt ki mellette.

Hír: Mesterházy Attila: Horn igazsága

Horn Gyulára emlékezem. Az emberre, aki magasra, nagyon magasra jutott, Európa legnagyobbjai közé. Aki abból a magaslatból sem feledte, hogy a legfontosabb feladat Magyarország szolgálata, és ennek érdekében, ha kellett, az érzelmeit is leküzdve, saját személyisége ellenében is képes volt súlyos döntéseket hozni.

Hír: Mesterházy: Őszre készen kell állni

Aki otthon marad, Orbán Viktort támogatja - jelentette ki Mesterházy Attila a Politikatörténeti Alapítvány vitasorozatának rendezvényén. Az MSZP elnöke szerint a demokratikus ellenzéknek őszre le kell zárnia az együttműködési tárgyalásokat, hogy azután már a kampányüzenetek megfogalmazására és a választók mozgósítására összpontosíthassanak.

Hír: Mesterházy: Búcsú Horn Gyula miniszterelnöktől

Mély fájdalommal értesültem Horn Gyula haláláról. A Magyar Szocialista Párt minden tagja és támogatója nevében ezúton is őszinte együttérzésemet fejezem ki halála miatt.

Videó: Emlékezés Horn Gyulára - Mesterházy Attila beszéde a Parlamentben

Mesterházy Attila, az MSZP elnökének Horn Gyula emlékére elmondott beszéde a Parlamentben.

Hír: "Reálpolitikus volt, aki mindig előrébb látott, mint kortársai"

Horn Gyula volt miniszterelnökre emlékeztek a Parlamentben pénteken napirend előtt. Kövér László, az Országgyűlés elnöke úgy fogalmazott: Horn Gyula a rendszerváltozás előtt és után is meghatározó szocialista politikus volt. Az Országgyűlésben a volt kormányfő gyászszalagos képe mellé virágcsokrot helyeztek el. Mesterházy Attila, az MSZP elnökének parlamenti beszéde.

Hír: Mesterházy Attila: Ideje belevágni

Üdvözlünk a fedélzeten, Gordon! Már fél éve tárgyalásra készen várunk minden olyan demokratikus erőt, amely az Orbán-rendszer leváltásáért küzd és a magyar emberek érdekében hajlandó az összefogásra. Az MSZP eddig kétszer kezdeményezte, hogy az ellenzék folytasson átfogó tárgyalást a választási együttműködés tartalmi, szervezeti és személyi kérdéseiről.

Videó: Az MSZP kizárólag a védekezésre koncentrál

„A következő napok legfontosabb feladata az árvízvédelem, ebben mindenkinek részt kell venni" - jelentette be szerdai sajtótájékoztatóján Mesterházy Attila.

Hír: A Trianoni szerződés aláírásának évfordulójára

Június 4-én a magyar történelem egyik legtragikusabb eseményére, Trianonra emlékezünk. Arra, amikor darabokra szakadt a hazánk, és részekre szakították a nemzetet.

Hír: Mesterházy: Nyílt támadás a demokrácia ellen

A kormány a demokrácia utolsó védvonalait támadja. Nem volt elég az elmúlt három év zsákmányszerző hadjárata, most a Fidesz ismét a média és az ellenzéki pártok ellen fordul. Mesterházy Attila blogbejegyzése.

Hír: Mesterházy Attila: Felelni fognak!

Nem állt le a Fidesz. Hiába forrong az ország a trafikmutyi miatt, a Fidesz nem fékezi magát. Folytatódik a kormányhoz közeli vállalkozások hizlalása, a károsultak kisemmizése, és folytatódik a közérdekű adatok eltitkolása is.

Hír: Mesterházy: Ha bokszolni kell a ringben, nem sakkozhatunk

Az MSZP komolyan gondolja, hogy 2014-ben kormányváltásra van szükség, s amihez elengedhetetlen a demokratikus ellenzék széles körű összefogása - mondta Mesterházy Attila a Mozgó Világ klubestjén a 13. kerületben, ahol kérdésekre válaszolva ismertette az elkövetkező egy év politikai és kampánymenetrendjét. Sokan még mindig félreértelmezik az MSZP szavait.

Videó: Egy igazságos országban mindenkinek van biztos jövője - Mesterházy Attila beszéde

Mesterházy Attila felhívta a figyelmet arra, hogy azok az országok, ahol működik a jogállam és a demokrácia, a gazdasági válságon is hamarabb úrrá lettek.

Hír: A holokauszt magyarországi emléknapjára

Ma, a holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapján fájdalommal emlékezünk mindazokra, akik életüket vesztették vagy életre szóló veszteséget szenvedtek a vészkorszakban. Szomorúan hajtok fejet a vészkorszakban meggyilkolt valamennyi honfitársunk emléke és a túlélők fájdalma előtt - írja Mesterházy Attila pártelnök-frakcióvezető.

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
2    +    3    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.