Kapcsolódó tartalmak: Mesterházy Attila

Hír: Mesterházy: Napról napra előbbre juthatunk!

Az MSZP programja az igazságos kormányzásról, a szabadság visszaszerzéséről, a biztonságos élet lehetőségéről, a mindenki előtt megnyíló esélyről szól. Mesterházy Attila írása.

Hír: Letépték a Fidesz álarcát - MSZP-kongresszus

Földmutyi,trafikmutyi,nyugdíjrablás,tolvajkormány - felrajzolták az MSZP párt kongresszusán a Fidesz igazi arcát, majd Mesterházy Attila sorolta, hogy a győztes választások után miképp lehet a mindennapok valóságává tenni az igazságosságot, a biztonságot és a jólétet.

Hír: Mesterházy: Felszabadítjuk Magyarországot!

„A választási kampányunk célja kettős. Az egyik, hogy az Orbán-rendszer valódi világlátását és természetét megmutassuk az embereknek. A másik, hogy bemutassuk sajátunkat” – írja a hvg.hu jövő évi választás tétjéről szóló sorozatában a szocialisták elnöke.

Hír: Szegénységellenes világnapra

Október 17-e a szegénységellenes küzdelem világnapja. Sajnos Magyarországon ez a nap ma különös aktualitással bír. Mert Magyarországnak a rendszerváltás óta először olyan kormánya van, amely nem a szegénység, hanem a szegények ellen küzd.

Hír: Mesterházy Attila: Ott a helyünk!

A szabadság hívei gyűlnek össze október 23-án. Megtisztelő, hogy a rendezvény szervezői felkértek a részvételre és a felszólalásra. A meghívást el is fogadtam. El fogom mondani, mit gondolnak a szocialisták az ország jelenéről és a jövőről.

Hír: Mesterházy Attila: Orbán utolsó költségvetése

Olyan költségvetést rakott össze a kormány, hogy most aztán a fal adja a másikat. Halvány esély van arra, hogy legalább az oldalszámok igazak belőle. A többi biztos, hogy nem stimmel.

Hír: Mesterházy Attila: Ez még csak a kezdet

Alaptörvényben akarja rögzíteni a rezsicsökkentést a Fidesz frakcióvezetője. Állítólag "éles vita" folyik erről a Fidesz-frakcióban. Ez magyarra fordítva annyit jelent: Orbán még nem döntött. Ő is beszélt azonban arról a "reflexről", hogy a szocialisták miatt kell kétharmadba betonozni egyes intézkedéseket.

Hír: Mesterházy: 2014-ben népszavazás lesz Orbán Viktorról

A 2014-es választás népszavazás lesz Orbán Viktorról - mondta a Reutersnek adott páros interjúban Mesterházy Attila. Bajnai Gordon ugyanitt arról beszélt, hogy a pénzügyi és távközlési szektort, illetve az energiaipart érintő különadókat fokozatosan kell csökkenteni, mert az alacsony költségvetési hiány veszélyeztetése nélkül kell megteremteni a növekedést.

Hír: Mesterházy: A jövő 5 pillére

A kampány tétje nem a pártok boldogulása. A választási csata arról szól, hogy mi történik az emberekkel. A szocialisták a jobb élet reményét és valódi esélyét kínálják a választóknak. A mai megfélemlített, megalázott, meglopott ország helyett élhető, biztonságos, igazságos országot teremtünk. Ezért akarunk és ezért fogunk nyerni.

Hír: Ész kéne, nem erő: így lehet fenntartható a rezsicsökkentés

A fenntartható és gazdaságos rezsicsökkentés érdekében nyújtott be törvényjavaslatot a parlamentnek Mesterházy Attila, az MSZP elnök-frakcióvezetője. A jogszabálytervezet a fűtési költségeket folyamatosan csökkentené és környezetbarát technológiákat vezetne be.

Hír: Mesterházy Attila: Dumaszínház lenne a parlament

Rendeleti kormányzásról fantáziál Kövér László. "Működik a parlament ellenzék nélkül is", vetette fel Orbán Viktor első miniszterelnöksége idején. Ettől csak egy lépés, hogy az ország meg működjön parlament nélkül. Hiába az utólagos magyarázkodás, a cél egyértelmű.

Hír: Népszava vélemény: Leváltók

Mesterházy Attila láthatóan felkészült. A kampányra, a választásra és arra is, hogy esetleg ő lehet Magyarország következő miniszterelnöke. A kormányváltó szövetségről az utóbbi hetekben folytatott viták lezárása nyugodtabbá tette, egyúttal pedig növelte harci kedvét.

Hír: Mesterházy: fizessenek többet a gazdagok

Az MSZP elnöke szerint ez a kormány már megbukott. Ha a szocialisták kerülnek hatalomra, annak a gyermekek, a fiatalok, a nők, a munkavállalók, a kis és középvállalkozók, valamint a nyugdíjasok lesznek a nyertesei.

Hír: Mesterházy: Szégyelljék a pofájukat!

Az MSZP-székház nagytermében baloldali hívek szegeznek kérdéseket Mesterházy Attilának - tabuk nélkül. Nyugdíjakról, családi bizniszekről,munkahelyteremtésről, stadionépítésről beszél az MSZP elnöke.

Hír: Mesterházy: Könnyebb megélhetést, valódi tehercsökkentést!

A Fidesz akkor is hazudik, amikor ígér. A rezsicsökkentés, ahogy azt a Fidesz csinálja, nem alkalmas a háztartások terheinek csökkentésére. Akik kimaradnak, azok éppen a legrosszabb helyzetben lévők. A Fidesz-KDNP frakcióülését követően bejelentett javaslat megint nem vesz tudomást azokról, akiknek a legnagyobb szükségük lenne a segítségre.

Hír: Mesterházy Attila: Célra tarts!

Kormány- és rendszerváltó szövetséget hoztunk létre. Jó megállapodást kötöttünk. Közös jelöltekkel győzzük le a Fideszt. Nem vesztünk el egyetlen szavazatot sem.

Hír: Mesterházy Attila újra tárgyal Bajnai Gordonnal

Egyhangúlag támogatta az MSZP országos elnöksége szerdán, hogy Mesterházy Attila pártelnök két napon belül újra tárgyalóasztalhoz üljön az Együtt–PM szövetséggel, és a vitás kérdéseket „higgadtan és nyugodtan” minél előbb zárják le.

Hír: Az MSZP előválasztási javaslata

Mesterházy Attila, az MSZP elnöke a Bajnai Gordonnal folytatott péntek délutáni megbeszélés után arról tájékoztatott, hogy – tekintettel az Együtt-PM által előállított ultimátumszerű helyzetre – valódi előválasztást javasol a demokratikus ellenzéki oldalon.

Videó: Az MSZP előválasztási javaslata

Mesterházy Attila, az MSZP elnöke tekintettel az Együtt-PM által előállított ultimátumszerű helyzetre -- valódi előválasztást javasol a demokratikus ellenzéki oldalon.

Hír: Mesterházy: Ki kell ragadni az uniós pénzeket Orbán markából!

Disznóól. Kormányzása kezdetén mondta Orbán, hogy az európai uniós támogatások hazai intézményrendszere maga a disznóól.

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
7    +    9    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.