Kapcsolódó tartalmak: mesterházy

Hír: Mesterházy Attila: az Orbán-kormány embertelen

Mesterházy úgy gondolja, az elmúlt két évben bebizonyosodott, hogy a kormány embertelen, mert nem veszi emberszámba azokat, akik az országot építik.

Hír: Mesterházy Attila: Megbukott a Fidesz-kormány

Megbukott a kormány. Mindig jólesik ilyeneket mondani egy ellenzéki pártelnöknek, de ez nem csak hangzatos kijelentés, nem szavakban mért csapás a kormányra.

Hír: Kalandor politikájának árát fizetteti meg Orbán a választókkal

Mesterházy Attila írása: Orbán Viktornak fogalma sincs a hétköznapok világáról, ha azt hiszi, a pénzátutalás adóztatásával a spekuláció ellen küzd

Hír: Mesterházy: Magyarország ma már csak formálisan köztársaság

Az MSZP elnöke szerint Magyarország ma már csak formálisan köztársaság, tartalmilag önkényuralom, mert egyetlen párt, egyetlen ember kizárólagos akarata irányítja.

Hír: Mesterházy Attila heti írása: Sarcpolitika

Kétharmados időkben az ígéretek is kétharmadosan teljesülnek. A "radikális adócsökkentés" ígéretéből például ez: radikális adó. Csökkentésről viszont szó sincs.

Hír: Mesterházy: Fideszes pitbull a Sándor-palotába?

Orbán Viktornak nem volt igaza 2010-ben, amikor egyik bábját ültette az államfői székbe. Már akkor is voltak, voltunk, akik látták, hogy ebből baj lesz.

Hír: Bűnös felelőtlenség

 
„Az elmúlt másfél év tragikus mérlege azt mutatja, hogy Orbán Viktor víziója az ország átalakításáról nem más, mint saját klientúrája bebetonozásának, politikai versenytársai megsemmisítésének és az ország lenyúlásának a terve.” - írja Mesterházy Attila, a Szocialista Párt elnöke.

«1234»

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
4    -    0    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.