Kapcsolódó tartalmak: mesterházy

Hír: MSZP: Reményt mindenkinek!

Vitaanyagként elkészült az MSZP Kelet-Magyarország programja, amely az ország talán leghátrányosabb térségének felzárkóztatására, a gazdaságfejlesztésre, a munkahelyteremtésre, a társadalmi igazságosságra, a szociális aránytalanságok csökkentésére fókuszál egyebek mellett - mondta Mesterházy Attila Miskolcon, kedden.

Hír: MSZP: Jó jelölttel és reális programmal legyőzhető a Fidesz

Lélektanilag fontos győzelemnek tartja az MSZP soproni időközi választáson elért sikerét a szocialista párt elnöke. Mesterházy Attila hétfőn újságíróknak azt mondta: ez azt bizonyítja, hogy egy jó jelölttel és egy reális programmal legyőzhető a Fidesz.

Hír: Index: Alakul a kormányváltás forgatókönyve

Az LMP, a rendszerkritikus civil szervezetek és a jelenleg egyetlen lehetséges konszenzusos miniszterelnök-jelöltként számon tartott Bajnai Gordon között elindult a közeledés. Az ökopárt és a civilek lassan mintha békülékenyebbnek mutatkoznának az MSZP-vel, de még nagyon mély az árok. Gyurcsánnyal senki se számol.

Hír: Mesterházy: Orbánnak le kell mondania

Az MSZP elnöke szerint Orbán Viktor kormányfő "morálisan megsemmisült" azzal, hogy beismerte: ő döntött - a várható következmények ismeretében - az azeri baltás gyilkos kiadatásáról.

Hír: MSZP: Új gazdaságpolitikai programot!

Az MSZP parlamenti vitanap összehívását kezdeményezi az őszi ülésszakban annak bizonyítására, hogy a gazdaság és a foglalkoztatás élénkítését csak egy a jelenlegitől 180 fokban eltérő gazdaságpolitikai programmal lehet elérni - erről a párt elnök-frakcióvezetője beszélt csütörtökön, Budapesten.

Hír: Mesterházy: Száz milliárdot tapsolt el Orbán

Nyolc hónapra volt szüksége az Orbán-kormánynak ahhoz, hogy végre tényleg tárgyalni kezdjen a Nemzetközi Valutaalappal. Nem véletlenül fogalmazok úgy, hogy "végre", mert a tárgyalások körüli bizonytalanság az év első felében 75-100 milliárd forintjába került az országnak. Ennyi pénzt vett ki a kormány az adófizetők zsebéből. Ez több mint, például, a BKV összes tartozása.

Hír: Félidőben - Mesterházy Attila írása

A rendkívüli parlamenti ülésszak lezárultával túljutottunk a Fidesz kormányzásának félidején: mostantól kevesebb van hátra a jelenlegi kormány mandátumából, mint ami letelt.

Hír: Vitára bocsátja Budapest-programját az MSZP

Vitára bocsátja fővárosi stratégiáját az MSZP; a "Modern, biztonságos Budapestet!" című dokumentum vitairatát kedden mutatták be a szocialisták.

Hír: Mesterházy: Horn Gyula 80. születésnapjára

A Magyar Szocialista Párt tisztelettel köszönti Horn Gyulát 80. születésnapján. Európai politikust, magyar államférfit, baloldali embert, a XX. század végi magyar és európai történelem egyik meghatározó alakját köszöntjük ma.

Hír: Mesterházy: az MSZP nélkül nem lehet legyőzni a Fideszt

Jogállam - Európai Értékrend címmel rendezett fórumot Bukarestben az Európai Parlament Szocialisták és Demokraták frakciója. A fórum házigazdája Paul Lendvai volt.

Hír: A munkahelyteremtésre és gazdasági növekedésre kell koncentrálni

Az új adók helyett a munkahelyteremtésre és a gazdasági növekedésre kellene a kormánynak koncentrálnia - hangsúlyozta Mesterházy Attila, a szocialista párt elnöke Kecskeméten.

Hír: Mesterházy Attila írása: Félidő, múlt idő

A kormány munkáját értékelik mindenütt, a kormányfő maga is ezt teszi. Ám ennél sokkal lényegesebb azt értékelni, hova és mire jutott az ország két esztendő alatt.

Videó: Az Orbán-kormány első két éve

Mesterházy Attila szerint megszegett ígéretekkel, a munkanélküliség növekedésével, gazdasági csőddel és a jogállam szétzilálásával írható le az Orbán-kormány első két éve.

Hír: Az újabb nemzeti konzultáció "egyszerű pénzkidobás"

Az MSZP a nemzeti konzultáció bojkottjára szólítja fel szimpatizánsait - közölte Mesterházy Attila pártelnök a Magyar Televízió Ma reggel című műsorában.

Hír: Mesterházy Attila írása a héten: Félidő, múlt idő

"A kormány munkáját értékelik mindenütt, a kormányfő maga is ezt teszi. Ám ennél sokkal lényegesebb azt értékelni, hova és mire jutott az ország két esztendő alatt."

Hír: Bemutatta Kelet-Magyarország programját az MSZP

Az MSZP március végi kongresszusának megbízásából elkészített Kelet-Magyarország programot szerdán kihelyezett elnökségi ülést követően mutatták be Kazincbarcikán.

Hír: Mesterházy: Kubatov-lista és Simicska pénze

Arról álmodik Orbán, hogy 2014-ben egyetlen párt indulhasson csak a választáson: az övé. Javaslata, hogy a pártok állami támogatása szűnjön meg két évre, pontosan ezt célozza.

Hír: Ajánlat Magyarországnak - az MSZP vitairatának bemutatója

Mesterházy Attila a József Attila Alapítvány és a Friedrich Ebert Alapítvány által közösen szervezett gazdaságpolitikai konferencián mutatta be az MSZP vitairatát.

Hír: Mesterházy: Számítunk a szövetségeseinkre

Amerikai Egyesült Államokban a legnagyobb ellenzéki párt vezetőjének, mondhatni munkaköri kötelessége hogy nézeteit megismertesse a a szövetséges országok véleményformálóival.

Hír: Orbán kísérleti laboratóriuma lett az ország

Mesterházy Attila: "Meglepve olvastam a miniszterelnök mondatait arról, hogy kormányának munkája majd tíz-tizenöt éves távlatból lesz megítélhető."

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
5    *    5    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.