Kapcsolódó tartalmak: mesterházy

Hír: Mesterházy: Ne folytassa Orbán Viktor!

Ami eddig csak „több volt, mint kormányváltás”, immár „második rendszerváltássá” vált – eddigi kormányzati teljesítményével kérkedett így a miniszterelnöki szombati eskütétele után mondott beszédében.

Hír: Mesterházy: Mert mi vagyunk Európa

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves Barátaim! A mai nap számunkra, magyar baloldaliak és demokraták számára kettős ünnep. Május elseje, a munka ünnepe az a nap, amikor a munkájukból élők büszkén, bátran kiállnak, és a világ tudtára adják: a legnehezebb körülmények között is megőrizték tartásukat, önbecsülésüket és kiállnak jogaik védelméért.

Hír: Mesterházy: radikális változásokra van szükség az MSZP-ben

Alapvető változásokra van szükség az MSZP-ben - így foglalhatók össze a szocialista választmány szombati zárt ülésén elhangzottak Mesterházy Attila pártelnök és Botka László választmányi elnök beszámolója alapján. Az MSZP az önkormányzati választás után tart tisztújítást.

Hír: Tudomásul vesszük az eredményt, de nem tudunk gratulálni

Miután megköszönte a szavazók a támogatását Mesterházy Attila, az ellenzéki szövetség miniszterelnök-jelöltje bejelentette, tudomásul veszi az eredményt, de nem akar gratulálni a győztesnek, mert az tisztességtelen szabályok mellett szervezte meg a választást.

Hír: Mesterházy minden magyar miniszterelnöke akar lenni

A kormányváltók miniszterelnök-jelöltje szerint szegénységet, elvándorlást és félelmet hozott az elmúlt négy év.

Hír: Mesterházy: Orbán beismeri a vereségét

A demokratikus választás lényegét teszi kétségessé, hogy a regnáló miniszterelnök nem hajlandó vitázni kihívóival, illetve elzárkózik a nem kormánypárti sajtó elől.

Hír: Most dől el

Tegnap kiszúrt velünk az időjárás, de két hét múlva megtartjuk a demokratikus ellenzék demonstracióját! A kormányváltók március 30-án újra találkoznak, ami lendületet ad a kampányhajrában. Április 6-án pedig, ha esik, ha fúj, mi jövünk!

Hír: A kormányváltók nyolc pontja

A szombathelyi lakossági fórumon mutatta be Mesterházy Attila a kormányváltó erők közös 8 pontját, amely a választási ígéreteket tartalmazza. Ezek a következők:

Hír: Gyurcsány: nem voltam elég jó, de Attila jobb lesz!

Az államfő egy hitelét vesztett báb, a kormányfő pedig egy szélhámos – mondta Gyurcsány Ferenc tizedik évértékelő beszédében. A volt kormányfő szerint történelmi válság van, de a baloldal Mesterházy Attila vezetésével győzni fog.

Hír: Orbánnak mennie kell!

Mesterházy Attila beszéde - 2014. január 25. Papp László Budapest Sportaréna.

Hír: Egyenlítő TV: Tényleg összefogtak

Szombat délutánra véglegessé vált az összefogás az ellenzéki erők között: a szocialisták kongresszusa hivatalosan is elfogadta a listát, és Mesterházy Attilát nevezte meg miniszterelnök-jelöltként. Természetesen mindenki tudta, hogy így lesz, de a hivatalos út, az hivatalos út.

Hír: Mesterházy kihívóként értékel

Évértékelő nagygyűlést tart az MSZP szombaton a Papp László sportarénában, a rendezvényen beszédet mond többek között Mesterházy Attila pártelnök és Zoran Milanovic horvát miniszterelnök.

Videó: Mesterházy miniszterelnök-jelölt

Mesterházy Attila vezeti az ellenzéki összefogás listáját. Második helyen Bajnai Gordon, harmadikon Gyurcsány Ferenc szerepel.

Hír: Összeálltak: Mesterházy, Bajnai, Gyurcsány, Fodor

Az MSZP, az Együtt-PM és a Demokratikus Koalíció (DK) megállapodott a közös listáról, az egyéni jelöltekről és a közös miniszterelnök személyéről - jelentették be kedd délben a Képviselői Irodaház épületében. Orbán Viktor kihívója ennek értelmében Mesterházy Attila, az MSZP elnöke.

Hír: Ténytár: Összefogtak - és most?

Megvalósulni látszik a nagy baloldali összefogás: koordinált jelöltállítás helyett közös listát állít az ellenzék a választásokra, illetve az MSZP és az Együtt-PM a Demokratikus Koalíciót is felkéri az együttműködésre. Bajnai eggyel hátrébb lép, a miniszerelnök-jelöltet az MSZP nevezheti majd meg, azaz Mesterházy Attila lesz az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje, Orbán Viktor kihívója.

Hír: MSZP: Fordulat kell!

Társadalompolitikai fordulatra van szükség, mert az Orbán-kormány milliókat hagyott magára a szegénységben. Erről Mestererházy Attila pártelnök-frakcióvezető beszélt szombaton, a szocialista választmány idei utolsó ülése előtt. Az MSZP Jókai utcai székházába karácsonyfát állítottak, amely alá a rászoruló gyermeknek szánt ajándékokat rakták, az ágaira pedig a párt kívánságait függesztették.

Hír: Mesterházy: Az országról kell beszélni!

Az MSZP betartotta a szavát. Ezt nem mindenki mondhatja el magáról. Vállaltuk, hogy miről szóljon, s miről ne szóljon október 23-a. Itt és csakis itt kezdődhet az együttműködés. Az MSZP mindig az országról, a jövőről, az alternatíváról beszél. Megnyugtathatok mindenkit: ezt fogjuk tenni ezután is.

Hír: Egy őszinte tüntetés

A demokratikus ellenzék tüntetése látszólag nem hozott újat. Volt már ilyen: szép nagy tömeg, amely egyetért abban az alapvető dologban, hogy Orbán Viktornak mennie kell. Hozzá is szoktunk, hogy évente kétszer összehív ilyen tüntetést a Milla meg újabban a Szolidaritás. Csakhogy ez most más volt.

Hír: Mesterházy és Bajnai ismét Baján kampányol

Mesterházy Attila szombaton ismét Bajára megy, hogy a szocialista aktivistákkal házról-házra járva győzze meg a helyieket arról: voksoljanak Teket Melindára, a demokratikus ellenzék közös jelöltjére. Az MSZP elnök-frakcióvezetője a párt választmányi ülése után utazik a városba, ahol a 32-es szavazókörben vasárnap megismétlik az időközi önkormányzati választást.

Hír: Megállapodott az MSZP és az Együtt-PM

Pénteken lezárulhatnak a tárgyalások az MSZP és az Együtt-PM szövetség között, értesült lapunk. A Népszava információi szerint lényegében eldőlt, hogy a két szervezet külön listán indul, viszont, ahogy ezt szerda esti sajtótájékoztatóján Mesterházy Attila alapvetésként közölte, nem indítanak egymás ellen jelölteket ez egyéni választókörzetekben.

«123»

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
8    +    9    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.