Kapcsolódó tartalmak: megújulás

Hír: Good bye, Lenin

Van min gondolkodni a baloldalon, de különösen a szocialista pártban. Nem pusztán a két választási kudarc miatt, hanem a legfrissebb felmérés okán is. Közhely már persze, hogy nem közvélemény-kutatást kell nyerni, hanem választást, de ez utóbbi nem nagyon sikerült, tehát érdemes figyelni a véletlenszerűen kiválasztott ezer ember véleményére is.

Hír: 25 éves a reformköri mozgalom

Éppen 25 évvel ezelőtt, 1989. május 20-21-én tartotta első találkozóját a reformköri mozgalom Szegeden. Pontosan negyedszázada tanácskoztak a reformkörök és a reform szervezetek, melyek kikényszerítették az előrehozott állampártkongresszust, a párt megújítását.

Hír: MSZP a megújulás útján - vajon elég lesz?

Kampánynyitó kongresszust tartott a hétvégén a megújuló MSZP. A rendezvényen a jelöltek elfogadták a párt 2014-es választási programját, valamint országos és európai parlamenti listáját is. (Ezek különösebb meglepetést nem okozhattak, elvégre a választmány már rábólintott egy héttel ezelőtt.)

Hír: MSZP: úton a teljes megújulás felé?

Jóváhagyta az MSZP Országos Választmánya a szocialista párt jövő évi választási programját, valamint a párt országos elnöksége által előterjesztett uniós és országgyűlési választási listát.Jókora csalódást okozhattak azoknak a szocialisták, akik pár héttel ezelőtt arról cikkeztek: régi arcok vannak a lista befutó helyein.

Hír: Mesterházy Attila: Tizenöt tézis

Az Orbán-kormány nemcsak a felcsúti stadiont alapozta meg, hanem az ország csődjét is. Nincs több időnk. Az MSZP és szövetségesei arra kérnek minden magyar állampolgárt, hogy vegyen részt az ország újraépítésében: alakítsuk közösen a programunkat, kormányozzunk együtt. Nekünk a felcsúti stadionépítésnél most sokkal nagyobb feladat jut.

Hír: Boldog húsvétot kíván a Baloldali.hu!

Kedves Barátaink! A baloldali.hu stábja nevében kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk önnek és családjának! A húsvét azon kevés alkalmak egyike, amikor végre együtt lehetünk családunkkal, barátainkkal. A húsvét egyben a feltámadás ünnepe is, és mi, baloldaliak abban bízhatunk, hogy a következő év húsvétját már ennek jegyében ünnepeljük.

Hír: Az MSZP képes változni, tanulni, talpra állni

Elkészült a Magyar Szocialista Párt új arculata, amelyet Mesterházy Attila pártelnök Kunhalmi Ágnes és Demeter Márta elnökségi tagok segítségével tárta a nyilvánosság elé a párt választmányának szombati ülésén.

Hír: Megújul az MSZP arculata

Új arculatot kap a Magyar Szocialista Párt. Az európai szociáldemokráciákba szervesen illeszkedő új, dinamikus arculat elemeit mutatta be Mesterházy Attila, az MSZP elnöke. A hosszú hónapokon át tartó tervezés koordinátora Baja Ferenc volt.

Hír: Új logóval és Ron Werberrel erősít az MSZP

A Magyar Szocialista Párt az elveszített választások óta jelentős átalakuláson ment át: szinte teljesen átírták a párt alaptörvényének számító alapszabályt, friss arcokkal töltötték fel a vezetői szinteket, a korábban első vonalas prominenseket pedig hátrébb húzták a kirakatból.

Hír: Mesterházy folyamatos kampányra számít 2013-ban

Az MSZP elnöke arra számít, hogy 2013-ban szinte folyamatos lesz a kampány, az előzetes regisztrációra pedig a választások első fordulójaként tekint. Mesterházy Attila újságírói kérdésre megerősítette, hogy Ron Werber tanácsadóként segíti a szocialistákat.

Hír: Az MSZP győzelmét ígéri Ron Werber

Újra tanácsadóként segíti az MSZP-t Ron Werber. Az izraeli kampányguru a 2002-es nyertes választáskor segítette az MSZP-t, majd több évig dolgozott a szocialistáknál.

Videó: Folyamatos kampány 2013-tól

Az MSZP elnöke arra számít, hogy 2013-ban szinte folyamatos lesz a kampány, az előzetes regisztrációra pedig a választások első fordulójaként tekint.

Hír: Mesterházy: az MSZP nélkül nem lehet legyőzni a Fideszt

Jogállam - Európai Értékrend címmel rendezett fórumot Bukarestben az Európai Parlament Szocialisták és Demokraták frakciója. A fórum házigazdája Paul Lendvai volt.

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
2    -    7    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.